שיפודי פרגית ברוטב ברביקיו על סלט שורשים
של אורי לוי מאינגריד
100 גרם פרגית
חופן תערובת בייבי גרין
רבע צנונית
חצי גזר
חצי קולורבי
ויניגרט (שמן זית וחומץ בלסמי ביחס של 3 ל-1)
לרוטב של הפרגית:
כף קטשופ
חצי כפית צ'לי חריף
חצי כפית טריאקי
ההכנה:
חותכים את השורשים (צנונית, גזר קולורבי ) לפרוסות דקות (כמו גפרורים), מערבבים עם הבייבי גרין והויניגרט ובונים מגדל על הצלחת.
משפדים את הפרגית על שיפוד עץ ומשרים במרינדה של הצ'לי טריאקי והקטשופ. לאחר חצי שעה צולים את הפרגית בגריל כ-2 דקות כל צד ומניחים על סלט השורשים.
עדכון אחרון : 27/6/2005 15:46