גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


שיפודי פרגית ברוטב ברביקיו על סלט שורשים

של אורי לוי מאינגריד

NRG מעריב | 27/6/2005 15:43 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
המצרכים למנה אחת:
100 גרם פרגית
חופן תערובת בייבי גרין
רבע צנונית
חצי גזר
חצי קולורבי
ויניגרט (שמן זית וחומץ בלסמי ביחס של 3 ל-1)

לרוטב של הפרגית:
כף קטשופ
חצי כפית צ'לי חריף
חצי כפית טריאקי

ההכנה:
חותכים את השורשים (צנונית, גזר קולורבי ) לפרוסות דקות (כמו גפרורים), מערבבים עם הבייבי גרין והויניגרט ובונים מגדל על הצלחת.

משפדים את הפרגית על שיפוד עץ ומשרים במרינדה של הצ'לי טריאקי והקטשופ. לאחר חצי שעה צולים את הפרגית בגריל כ-2 דקות כל צד ומניחים על סלט השורשים.

עדכון אחרון : 27/6/2005 15:46
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים