צלעות כבש במעטפת פירה
של אלפרד יבניסק, השף של מלון "דיוויד אינטרקונטיננטל", ושל השף הטורקי ג`אן אסלן
ק"ג צלעות כבש
3 תפוחי אדמה
2 כפות קמח רגיל
2 כפות קמח תופח
קורט מלח פלפל שחור
3 ביצים
שמן
ההכנה:
מפזרים על צלעות הכבש מלח ומשחימים אותן במחבת עם מעט שמן. בסיר מים נפרד מבשלים את תפוחי האדמה.
לאחר שתפוחי האדמה התרככו, מקלפים אותם ומועכים לפירה. למחית תפוחי האדמה מוסיפים קמח רגיל וקמח תופח, מלח ופלפל
שחור, מערבבים ומחכים שיתקרר.
לאחר מכן מוסיפים למחית תפוחי האדמה ביצים ומערבבים עד לקבלת בלילה סמיכה. את הצלעות, טובלים בבלילה ומטגנים בשמן עמוק. לאחר הוצאת הצלעות מניחים על נייר סופג שמן ומגישים.
עדכון אחרון : 3/6/2004 13:45