עיריית קריית מלאכי מציגה: הקו הקולינארי
קריית מלאכי: במסגרת המיתוג החדש של העיר מפעילה העירייה את "הקו החמים והטעים". מדי יום חמישי משעה שש עד שבע יוכלו התושבים להתקשר למוקד הקולינארי ולהתייעץ עם השף בנושאי מתכונים
במסגרת המיתוג החדש מפעילה העירייה את "הקו החמים והטעים". מדי יום חמישי משעה שש עד שבע יוכלו התושבים להתקשר למוקד הקולינארי ולהתייעץ עם השף ארל'ה לרמן של חברת ההסעדה "עידית" מקבוצת מלונות דן, בכל שאלה או בעיה הקשורה לבישול ולאוכל.

המוקד יספק מענה לבעיות בישול בזמן אמת, מתכוני גורמה למי שיחפוץ בכך וטיפים הקשורים להכנת אוכל לכל מי שיחפוץ להפתיע את קרוביו עם ארוחה מפנקת בשבת. בעירייה מציינים כי במידה והמוקד יהיה עמוס, יוכלו התושבים לפנות לשפים במייל ולקבל תשובה בתוך 48 שעות. השירות ניתן לתושבי העיר ללא תשלום.
דובר עיריית קריית מלאכי, יוסי פרץ, אמר השבוע: "כרגע מדובר בפיילוט שנפעיל
"אנו מודים לשף ארל'ה לרמן שיקבל את השיחות, על הרצון והנכונות לעזור לתושבי העיר בבישולי השבת. כעיר שמעוניינת להפוך לבירת הקולינאריה של ישראל, יש חשיבות רבה גם לרמת הביצועים של התושבים".
מנכ"ל 'עידית', דני פלטי מסר: "הקו החמים והטעים הוא עוד שלב בשיתוף הפעולה בינינו ובין עיריית קריית מלאכי. אנו צופים היענות גדולה של התושבים ונעשה הכל בכדי שאף אחד לא ייתקע בלי מתכון לארוחת שבת לתפארת".
בעירייה לא לוקחים סיכון ודואגים שהתושבים ישפרו את איכות הבישול בדרך נוספת, מקורית לא פחות: בחשבון הארנונה הקרוב יופתעו התושבים לגלות מתכון גורמה שיופיע מעתה לצד החיובים לתשלום.
אחד מחברי המועצה עמו שוחחנו אמש הופתע לשמוע על תהליך המיתוג וציין כי בעיר ישנן בעיות לא פשוטות של רווחה ותשתיות שהעירייה אמורה להעניק להן קדימות:
"קשה להבין את הרעיון. יכול להיות שהם רוצים להיות כמו סביון או כפר שמריהו אבל יש פה אנשים שלא גומרים את החודש. נחיה ונראה אם הם יצליחו. כל עוד התושבים לא משלמים אני בעד".
הטלפון של "הקו החמים והטעים" הוא 8500841 08







נא להמתין לטעינת התגובות





