געגועיי לשמן: ביקורת על פלאפל היפו
אז איך הפלאפל האורגני של היפו? יונתן קנטי חושב שגם הפעם הבריאות באה על חשבון הטעם, וממליץ למי שחוטא אחת לשנה ללכת על הגרסה נוטפת השמן

אין ספק שלהיפו, הפלאפל האורגני, יש קטע שאין בשום מקום אחר: הרטבים השונים, ובהם שום, צ'ימיצ'ורי, סלסה, טחינה ירוקה וחריפים למיניהם, מסודרים בתוך מקרר מיוחד ששומר על טריותם.
מבחר הסלטים גדול למדי, ובכללו קינואה, חציל על האש, ממרח זיתים וגמבה כבושה, והמקום, למרות שמו, אינו מתמקד רק בפלאפל אלא מגיש גם מנות סביח, חומוס גרגירים ומסבחה. מלבד זה, אפשר לקבל ארוחות שלמות, כגון ארוחת פלאפל, שמוגשת עם צלוחית של חומוס, צלחת סלט ירקות, פלאפלים ופיתה, ומחירה 29 שקלים. המסעדה עצמה מעוצבת בסגנון סולידי ונקי (הצבע הירוק שולט במקום) ועל הקיר תלויות תמונות של סועדים בסניפי רשת פלאפל מעוז ברחבי העולם.
עם זאת, על אף הטריות, העיצוב המרענן והמקום האסטרטגי (ממש
שימו בפיתה טחינה לבנה (כלומר בצבע היחיד שהטחינה הייתה מוכרת לנו עד לפני כמה שנים) וסלט ירקות עם כרוב אדום, בדיוק כמו בדוכן שהיה פעם ליד בית הספר, ושיהיה בתיאבון.