בתיאבון: ספר הבישול של עובדי מועצת גן יבנה
ועד העובדים של המועצה החליט לאחרונה להוציא ספר מתכונים על טהרת העובדים שנושא את השם "מטבחון המועצה". גם ראש המועצה, אהרון דרור, תרם מתכון משלו

ספר הבישול של מועצת גן יבנה צילום: מועצת גן יבנה
במהלך העבודה על הספר נאספו מתכונים מהעובדים שוחרי הבישול, כאשר עושר המתכונים מעיד על כך שישנם לא מעט העונים להגדרה זו.
כמו כל ספר בישול שמכבד עצמו, מסווג הספרון על פי תחומים המקלים את השימוש בו: מנות ראשונות, מנות עיקריות, מרקים, סלטים וקינוחים. עושר המתכונים משקף את מגוון העדות ומקורות ההשראה ממנו נשאבו.
בחלק מהמקרים, בחרו העובדים ללוות את המתכון שתרמו, בסיפור קצר לגבי
משמעות התבשיל או הזיכרון שהוא מעלה, על פי רוב מבית אמא או סבתא. גם ראש המועצה דרור אהרון הידוע בכישוריו הקולינאריים, תרם מתכון מנצח: עוף בירקות שורש ויין.
הספר חולק לעובדים בחגים ובמועצה מציינים בסיפוק כי הוא זכה לשבחים רבים ולתודות מכל מקבליו.