גורמה של עיצוב

לגוף ולנשמה: סיפורן של מסעדה מסקרנת מול הכנרת וספא העוטף את כל החושים בחמי יואב

nrg מעריב | 24/6/2013 10:58 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
תכנון: אדריכל איציק לוי

האדריכל איציק לוי לא מפסיק לתכנן, לעצב ולחדש: כעת הוא מציג את מסעדת "ערמונים" בצמח, הנחשבת לפנינת העיצוב של הצפון, ומפתיע עם מתחם תיירותי המתכתב עם הכנרת והסביבה המתחדשת. וכל זאת, באמצעות מראה אלגנטי ומרגיע, המאפשר לאורחים להתנתק לרגע מהמרכז הסואן והרועש ולצלול לתוך פנטזיה עיצובית יוקרתית. מסעדת ערמונים צמח נחשבת לאחות הקטנה של ערמונים סגולה היוקרתית במרכז, ומביאה לצפון את הבשורות העיצוריות הבינלאומיות, עם קריצה לסגנון הברסרי אורבני שף הדומיננטיות.

לוי משלב במסעדה החדשה את הסגנון האלגנטי והמהוקצע לצד דיאלוג מרגש עם הנוף הקסום של הכנרת העוטף את חלונות המסעדה. "הקו העיצובי מבוסס על הרצון לייצר מסעדה במתחם תיירותי בקו שונה מהקיים באזור, תוך מתן דגש לכנרת ולסביבה המתחדשת" מספר לוי ומוסיף כי האתגר הגדול בעיצוב היה הצורך לשלב בין שני העולמות, המודרני והקלאסי, ולשמור על האותנטיות של האזור לצד שילוב של אלמנטים עכשוויים. אתגר זה יושם על ידי שילוב של ניגודים רבים בעיצוב, המאפשרים ללקוחות ליהנות מהתמהיל המרתק של המסעדה: גם מבט לנוף הכנרת המרגיע והירוק העוטף, גם עיצוב מודרני אלגנטי בהשראת העיר הגדולה, וגם אווירה נינוחה ומרגיעה – היוצרת חיץ בין החוץ לפנים. לשם כך בחר לוי בחלונות זכוכית נרחבים, המכסים שטח רחב מקירות המסעדה ומאפשרים חדירת אור טבעי מרבי לשעות היום לצד מבט אל הכנרת. החלונות ממוסגרים בפרופילי מתכת בקווים מעוגלים בגוון לבן, ונתפסים כניגוד למול רצפה שחורה המפארת את כל חללי הפנים של המסעדה, ובמרכזה ריצוף שחמט המעורר אפקט דרמטי בחלל ומשתקף במראות התקרה המעוינות - היוצרות תחושה של כפילות במרחב ומעניקים ריחוף לסועדים למטה. כל אלו מצטרפים לחלל המרווח שמציעה ערמונים צמח ללקוחותיה, המשובץ בשולחנות אירוח מרווחים מעץ מלא, ולצידם כסאות עור מפנקים עם מסעד מלא.
סיפורה הקולינרי של מסעדת ערמונים עטורת השבחים צמח מתוך הידע הרב, הניסיון וההשראה של המטבח הים תיכוני האזורי, ויותר מכל - האהבה לאירוח של בעליה. מבחר המנות המגוון בתפריט המסעדה מורכב מחומרי גלם טריים ואיכותיים תוך הקפדה על תוצרת מקומית מתנובת הגליל ועם דיוק קולינרי. בתפריט נמצאות כל מנות הספישל הנפלאות של המסעדה, הדוגלת בשפע ונדיבות על השולחן.


וכעת, לפינוק שונה לחלוטין: בחמי יואב, בין קריית גת לאשקלון (סמוך לכביש 35), נחנך AKOYA - שילוב מרתק בין מנעמי ספא, אירוח קסום וחדווה קולינרית. "יצרנו הרמוניה קסומה של ספא איכותי, המגיש היצע עשיר של טיפולים המתמזג עם גן אירוח מרהיב ביופיו, בעל פינות ישיבה מגוונות וייחודיות, ולתוכם שזרנו חדווה קולינרית משובחת, של מטעמי מסעדת 'ערמונים' עטורת השבחים,  המגישה מנות טריות, בריאות ואישיות לאורחים כל העת כיד הדמיון השורה על השף", מספרים לנו במתחם החדש.
אורחי המקום יוכלו להתפנק בגן הקלאב החדש,  שם תחכה להם חוויית ספא שלא הכירו, עם אפשרות לטעימות טיפולי ספא שמעביר צוות מטפלים מוסמך ואיכותי, זמן איכות בגן ירוק וקסום הכולל ג'קוזי חיצוני, פינות ישיבה אלטרנטיביות, מיטות מנוחה הפזורות לנוחות האורחים ברחבת המתחם, נחלים ופלגי מים שבהם ניתן לשכשך את הרגליים, גזיבו בעל שיק, טרקלין VIP עם תפריט הכולל סושי-בר יוקרתי כיד המלך, טאפסים מתחלפים, קוקטיילים ומיצים טבעיים – המוגשים חופשי לאורחי המקום.
בין מגוון טיפולי הספא תמצאו עיסוי איורוודה, אבנים חמות, שיאצו וטווינא, טיאן די בשילוב מקלות במבוק, הרבל באגס בשילוב שקיות צמחי מרפא, לומי לומי, עיסוי ספורטאים, עיסוי לנשים בהריון, עטיפת בוץ, עוצמת הרכות, טיפולי יופי, פדיקור מניקור  ועוד. נוסף על כך, מציע הספא מגוון חבילות זוגיות המשלבות עיסויים לצד חווית בילוי וארוחה בקלאב. בקרוב אף תיפתח כאן בריכה תרמו-מינרלית פרטית של המתחם שתאפשר לאורחים טיפולי מים (וואטסו). מסעדת ערמונים ו-AKOYA הן יוזמות של חברת  ההחזקות "שבט אחים", בבעלות משפחת יפרח וקבוצת משקיעים. מדובר בקבוצה מובילה בתחומי אירועי היוקרה, הלייף סטייל והקולינריה בישראל.


היכנסו לעמוד הפייסבוק החדש של nrg

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...

עוד ב''בעיצוב''

כותרות קודמות
כותרות נוספות