ט"ו בשבט פורח ומתוק בסטייל!!!

קבוצת שכולו טוב המעסיקה בעלי צרכים מיוחדים, מציעה לט"ו בשבט מתנה מקורית, איכותית ויחודית - עציצונים מתוקים של מפעל "מתוקים", המשווקים ברשת דוכני יוצרים הזדמנות, הפרוסים בקניונים בכל רחבי הארץ,

טלי לפידיהו | 25/1/2010 15:48 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
קבוצת שכולו טוב – יוצרים הזדמנות שווה
"שכולו טוב" הינה עמותה פעילה משנת 2005, המשלבת כ- 1500 אנשים בעלי צרכים מיוחדים במגוון יוזמות תעסוקתיות ברחבי הארץ, במטרה להעניק להם הזדמנות שווה לחיים פעילים בקהילה ולתעסוקה מכובדת. הקבוצה אינה מקבלת תרומות והיא יוזמת ומפעילה מגוון יוזמות תעסוקתיות: רשת "יוצרים הזדמנות" – הרשת היחידה בישראל לצרכנות חברתית, המפעילה 85 עמדות מכירה בפריסה ארצית ואשר משווקת מוצרים איכותיים ומארזי מתנות שיוצרו על-ידי אנשים בעלי צרכים מיוחדים המועסקים בלמעלה מ- 60 עמותות וארגונים חברתיים (אלו"ט, אקי"ם ועוד), וכן במפעלי קבוצת "שכולו טוב",  ברשת הום סנטר, עדן טבע מרקט, מנטה ועוד. העציצונים עשויים ומעוצבים עם מגוון סוכריות ושוקולדים איכותיים, מתאימים כמתנה לחג ומשמשים לנוי ולאכילה. מחיר לעציצון -  15 ₪ . 
שכולו טוב מפעילה בנוסף, 8 מפעלים לייצור מוצרים מעוצבים ומוקפדים בעבודת יד: מפעלי "מתוקים", Paper Work  לייצור מוצרים 
שימושיים ומעוצבים בנייר ממוחזר,  Wood Workלייצור מוצרים מעוצבים וממוחזרים מעץ, ו"יוצרים אור" ליצור נרות; חנויות ד"ר פרי , פרוייקט עושים עסקים , ילדותי השניה, ומועדון "יאללה - מבלים אחרת".
שכולו טוב זכתה בדצמבר 2009 בתואר היזם החברתי של השנה, בתחרות היזמים החברתיים Social Entrepreneurship של קרן "שוואב" ו"גלובס".
 
מתוקים
מתוקים צילום:יח''צ

עירד אייכלר, היזם שמאחורי קבוצת "שכולו טוב" ומאחורי רשת "יוצרים הזדמנות" : "צרכנות חברתית מאפשרת לכל אחד מאיתנו להשפיע ולהניע תהליכים חברתיים חשובים ולסייע בשיקומם של אנשים בעלי צרכים מיוחדים. החג הוא הזדמנות מצויינת לכך. כאשר אנו בוחרים במוצר שיוצר על ידי מפעל או ארגון המעסיק אדם בעל צרכים מיוחדים, אנחנו לוקחים חלק ישיר בשיקומו של הפרט, ומובילים בסופו של דבר לשיקום החברה. זוהי המהות של צרכנות חברתית – הזדמנות הניתנת לכל אחד להשפיע על העולם מסביב ולהיות אזרחים תורמים, על ידי בחירה מודעת איזה מוצר לקנות".

כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

אוכל ומשקה

צילום: יח''צ

בחוץ גשום וקר אבל בפנים חם וטעים.
אין כמו החורף להתנסות בטעמים חדשים ומפנקים.
מה בא לי עכשיו? מרק של אמא או שוקו חם?

לכל הכתבות של אוכל ומשקה

עוד ב''חורף''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
  • מדורים