סבא בישל דייסה..

פתרון מושלם לימי החורף הקרים: דייסות אינסטנט של QUAKER בטעמי פירות

דני מאיר | 3/12/2009 17:34 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
 
דייסת קוואקר
דייסת קוואקר צילום: יח''צ

רובנו גדלנו עליה. גם ההורים שלנו, וכניראה שגם ילדנו יזכו לטעום את טעמה הייחודי. למרות הפיתוחים הכי רבים הסובבים את חיינו הקולינאריים, ישנם מאכלים שתמיד יישארו באופנה. כזו היא הדייסה.
שיבולת שועל, הידועה בשמה הגנרי "קוואקר", מהווה את המרכיב העיקרי בדייסות אינסטנט של QUAKER והיא אחד המזונות העשירים בתפריט והמועילים לבריאות.

דיפלומט מציגה – דייסת אינסטנט של המותג העולמי "QUAKER"
בטעמי פירות בפתחו של החורף
דייסות אינסטנט של QUAKER - פתרון מושלם לימי החורף הקרים:
• מזין ומשביע – מכיל שיבולת שועל, עשיר בסיבים תזונתיים
• מועשר ב- 8 ויטמינים ומינרלים
• רק כ- 150 קלוריות למנה (בתוספת מים רותחים)
• מהיר הכנה – רק 90 שניות
• במגוון רחב של טעמים מפנקים: תפוחים וקינמון, מייפל וסוכר חום, צימוקים, טבעי, פירות וקרם.
מחיר:
את מגוון דייסות קוואקר אינסטנט – ניתן למצוא כל רשתות השיווק והחנויות המובחרות במחיר 16.50 ל- 18.50 ש"ח.
* כל אריזה מכילה 10 מנות אינסטנט
דייסת קוואקר בטעמים
דייסת קוואקר בטעמים צילום: יח''צ
יתרונות הקוואקר:
במחקר שבו השוו את הערכים התזונתיים של מזונות שונים לחלב אם, שנחשב למזון תינוקות מושלם, עלה כי שיבולת שועל מבושלת היא המזון הקרוב ביותר לחלב אם מבחינת רכיבי התזונה מה שהופך אותה למזון ידידותי לאדם.
יתרון נוסף – נובע משילובו של הקוואקר בדייסות ובגרנולה עם חלב ומוצריו.
כמו כל הדגנים מכיל הקוואקר חומצה פיטית, אשר בשילובה עם מוצרי חלב, ממקסמת את ספיגת המינרלים והויטמינים בגוף.
יותר מ-40 מחקרים מדעיים מוכיחים שאכילת שיבולת השועל, קוואקר, באופן יומיומי, תורמת להורדת הכולסטרול הרע בדם. עיקר הכוח בהורדת הכולסטרול
נובע מהסיבים התזונתיים המסיסים שבשיבולת השועל (בטא-גלוטן), אך מחקרים מהעת האחרונה מצביעים על מרכיבים נוספים בשיבולת השועל – כגון פרוטאין ונוגדי חימצון טבעיים – תורמים גם הם לבריאות הלב.
הפעם הראשונה בה מנהל המזון והתרופות האמריקאי טען טענה בריאותית ספציפית לגבי מזון הייתה בנוגע לקוואקר ולצריכת שיבולת שועל: צריכת סיבים תזונתיים מסיסים משיבולת שועל, כחלק מדיאטה עם מינימום שומן רווי וכולסטרול, יכולה להוריד את הסיכון לחלות במחלות לב.
יתרון נוסף הוא שלמרות כל הרכיבים המצויינים של שיבולת השועל, הערך הקלורי שלה לא גבוה.

טיפים:
אכילה סדירה של סיבים תזונתיים יתרמו לשמירה על משקל תקין משום שהם מוסיפים נפח למזון על ידי ספיגת הנוזלים בקיבה, מאיטים את תהליך העיכול וגורמים לתחושת שובע לאורך זמן, ללא תוספת קלוריות משמעותית.
מחקרים נוספים הראו שצריכת קוואקר בשעות הערב הביאה לשיפור באיכות

השינה
יש להקפיד על שתיה מרובה כאשר מעשירים, באופן משמעותי, את התפריט בסיבים תזונתיים
את הקוואקר ניתן לבשל בדיוק כמו חיטה ואורז.
הקוואקר יכול לעמוד בפני עצמו כתוספת פחמימה, כדייסה (פופולארי במיוחד בימי החורף הקרירים), או כתוספת לבישולים לסלטים ולמרקים.

מה ההבדל בין קוואקר אינסטנט לקווקר שיבול שועל?
קווקר אינסטנט עשויה מאותה שיבולת שועל משובחת, רק שהיא "מגולגלת" יותר קטן ובחתיכות יותר קטנות כך שהיא מתבשלת מהר יותר.
בנוסף, קיימות בה תרכובות טבעיות. עשויה מ 100% חיטה מלאה.
הוראות הכנה עם מים חמים:
שופכים את תוכן השקית לקערית, מוסיפים חצי כוס מים רותחים, בוחשים ומגישים!
הוראות הכנה במיקרוגל:
שופכים את תוכן השקית לקערה מתאימה, מוסיפים 2/3 כוס מים או חלב. מחממים במיקרו למשך 1-2 דקות בעוצמה גבוהה, בוחשים ומגישים.



כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

אוכל ומשקה

צילום: יח''צ

בחוץ גשום וקר אבל בפנים חם וטעים.
אין כמו החורף להתנסות בטעמים חדשים ומפנקים.
מה בא לי עכשיו? מרק של אמא או שוקו חם?

לכל הכתבות של אוכל ומשקה

עוד ב''חורף''

כותרות קודמות
כותרות נוספות

פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים
  • מדורים