בייט סייז
סולן להקת פרנץ פרדיננד כתב ספר חדש בו הוא מספר על מסעותיו הקולינריים ברחבי העולם. בין השאר דגם המוזיקאי האמיץ אשכי שוורים וקורקבנים
במטרה לשים ללעג עדין את סגנון החיים הרוקנ'רולי הנהנתני, מציג קפרנוס את ההבדלים הקיצוניים בין תרבות ה"ג'אנק פוד" לעומת היוקרה של מסעדות הגורמה, דרך מסעותיו עם חברי הלהקה ברחבי הגלובוס בשנתיים האחרונות.
קפרנוס,
שעבד כשף, מלצר יין, עובד מטבח ונהג שליחויות רק רגע לפני שהפך לכוכב רוק, כותב בספרו על מעדנים מרחבי התבל, ביניהם סלט הקורקבנים שטעם בפריז ודג-בלון קטלני שאכל באוסקה ביפן. כמו כן מספר קפרנוס בגאווה על הרגלי האכילה שלו: "האמת שאין לי הרגלים כאלה, אני מאוד לא צפוי כשמדובר באוכל" הוא כותב, וזאת למרות שהאלרגיה שלו לבוטנים כבר לימדה אותו לשאול עליהם כמעט בכל השפות הקיימות. כפי שניתן לראות המסע הקולנירי היה מסוכן לפרקים, או כמו שקפרנוס מנסח זאת בספר: "כבר שברתי את השיניים הטוחנות שלי בגלל פנינים קטנות שמצאתי בתוך שבלולים". ועל זה נאמר: לא קל.