גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן
  1. גרור את לוגו מעריב אל סימן הבית שבסרגל הכלים בראש הדפדפן (ראה תמונה).
  2. בחר "כן" (או Yes) בתיבת הדו-שיח שמופיעה.
  3. זהו, סיימת!

סגור


בייט סייז

סולן להקת פרנץ פרדיננד כתב ספר חדש בו הוא מספר על מסעותיו הקולינריים ברחבי העולם. בין השאר דגם המוזיקאי האמיץ אשכי שוורים וקורקבנים

ענת זהר וסוכנויות הידיעות | 11/12/2006 15:29 הוסף תגובה הדפס כתבה כתוב לעורך שלח לחבר
לחם דגים מפינלנד ואשכי שוורים מבואנוס איירס הם רק חלק מהמטעמים עליהם תוכלו לקרוא בקרוב במדריך המסעדות החדש אותו כותב אלכס קפרנוס, סולן להקת "פרנץ פרדיננד". במדריך, לוקח קפרנוס את קוראיו לסיור ברחבי העולם ולחוויה קולינרית מרתקת עם מיטב מאכלי העולם המוזרים. הספר החדש נושא את השם Sound Bites, כשמו של טור האוכל הקבוע של קפרנוס ב"גארדיאן".

במטרה לשים ללעג עדין את סגנון החיים הרוקנ'רולי הנהנתני, מציג קפרנוס את ההבדלים הקיצוניים בין תרבות ה"ג'אנק פוד" לעומת היוקרה של מסעדות הגורמה, דרך מסעותיו עם חברי הלהקה ברחבי הגלובוס בשנתיים האחרונות.

קפרנוס,
שעבד כשף, מלצר יין, עובד מטבח ונהג שליחויות רק רגע לפני שהפך לכוכב רוק, כותב בספרו על מעדנים מרחבי התבל, ביניהם סלט הקורקבנים שטעם בפריז ודג-בלון קטלני שאכל באוסקה ביפן. כמו כן מספר קפרנוס בגאווה על הרגלי האכילה שלו: "האמת שאין לי הרגלים כאלה, אני מאוד לא צפוי כשמדובר באוכל" הוא כותב, וזאת למרות שהאלרגיה שלו לבוטנים כבר לימדה אותו לשאול עליהם כמעט בכל השפות הקיימות. כפי שניתן לראות המסע הקולנירי היה מסוכן לפרקים, או כמו שקפרנוס מנסח זאת בספר: "כבר שברתי את השיניים הטוחנות שלי בגלל פנינים קטנות שמצאתי בתוך שבלולים". ועל זה נאמר: לא קל.
כל המבזקים של nrgמעריב לסלולרי שלך

nrgטורסדילים ונופשונים

nrg shops מבצעי היום

תגובות

טוען תגובות... נא להמתין לטעינת התגובות
מעדכן תגובות...
  • עוד ב''מוזיקה''

כותרות קודמות
כותרות נוספות
לאייטמים קודמים לאייטמים נוספים
ניווט מהיר
  • פורומים

כותרות קודמות
כותרות נוספות
;
תפוז אנשים