• 11.

    הכי הכי זה עדשים מונבטים אז יש בהם את המיטב והטעם. בתיאבון (ל''ת)

    חגי, 07/06/15 00:06


    IP: 95.86.120.166

  • 10.

    כל הכבוד לעדשים אך זהירות ממוצרים מעובדים

    דני הצפוני, 01/06/15 14:59

    הכנת העדשים בבית מצויין או אכילתם בבית קפה כחלק ממנה סביר
    אך מציע להיזהר מחברות ''הסלטים'' מניח שהמוצר שהם משווקים מכיל חומרים משמרים וכל מיני כימיקלים שהם ממש לא בריאותיים.

    IP: 84.95.202.76

  • 9.

    באמת תודה לרשתות החזירות שגילו לנו את הסוד (ל''ת)

    אפשר לקנות בשוק בשליש מחיר, 01/06/15 10:13


    IP: 37.142.153.173

  • 8.

    תכלס עדשים יכולות להתאים להמון דברים

    רותי, 31/05/15 18:23

    ממרק ועד סלט קר. פשוט צריך לעשות את הצעד ולהשתמש בהם. אז יאללה... לבריאות!

    IP: 5.102.254.30

  • 7.

    אצלי לקח 40 דקות עד לריכוך ולא 25

    , 31/05/15 01:36

    וזאת למרות שהעדשים אף הושרו במים לילה לפני כן.

    IP: 5.102.205.130

    • כנראה העדשים שכבו אצלך בארון שנתיים לפני שבישלת אותם (ל''ת)

      יעקב, 01/06/15 07:40


      IP: 79.182.127.252 דווח על תגובה זו

    • עדשים ירוקות לוקח כ40 דקות

      עם השרייה במים בלילה לפני הבישול, 04/06/15 23:29

      בישול בסיר לחץ יקצר את הזמן. הכוונה לרכך את העדשים שלא יהיו אל-דנטה. זהו

      IP: 69.244.209.203 דווח על תגובה זו

  • 6.

    ן

    נסים כהן, 30/05/15 09:37

    עדשים ירוקות לא ירוקים

    IP: 109.65.56.17

  • 5.

    השתכנעתי....

    חמוטל, 27/05/15 10:21

    היום מכינה עדשים לצהריים

    IP: 81.218.251.250

  • 4.

    עדשים זה להיט

    יאנה, 26/05/15 09:44

    מוזר שרק בשנים האחרונות אנשים מתחילים לאכול את זה

    IP: 199.203.94.202

  • 3.

    יש מאכלים בריאים שהם גם טעימים.... איזה כייף!!!! (ל''ת)

    נועה, 25/05/15 19:57


    IP: 84.228.8.50

  • 2.

    למה לא לקחת מזון טבעי ופשוט, לארוז אותו ולמתג אותו? (ל''ת)

    הרי כך אפשר לגבות יותר כסף, 25/05/15 17:29


    IP: 212.29.198.157

  • 1.

    רצוי להוסיף את המלח רק בסוף הבישול. (ל''ת)

    גליה, 25/05/15 17:27


    IP: 164.138.112.124