• 6.

    אפשר גם לשים את הקוקלות ישר בחמין ולא בשקית קוקי (ל''ת)

    שי, 10/01/15 19:35


    IP: 85.250.60.36דווח על תגובה זו

  • 5.

    לסיס - חמין תימני או הריס חמין יותר עשיר

    או . מין עם תמרים ''ברטי, 09/01/15 18:54

    http://www.doctors.co.il/re-2301/

    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3049925,00.html

    http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4612828,00.html

    IP: 84.108.74.80דווח על תגובה זו

    • "הריס" זה חמין מבשר מחלק יותר טוב מה שקרוי היום,

      אסאדו, בשר שחותכים את זה לרוחב הצלעות, 09/01/15 20:13

      אסאדו, בשר שחותכים את זה לרוחב הצלעות

      IP: 109.67.134.150 דווח על תגובה זו

      • התכוותי לזה

        , 09/01/15 20:14

        http://www.cookshare.co.il/modules.php?name=Recipes&op=viewrecipe&recipeid=2981

        IP: 109.67.134.150 דווח על תגובה זו

  • 4.

    ל2 באמת קינמון לא מלאים ,ולכתב,לא רק

    יהודה, 09/01/15 00:08

    ששכחתה את הסחינה המרוקאית,מה עם הטבית החמין העירקי המפורסם

    IP: 192.116.54.247דווח על תגובה זו

    • זהירות! חמין גורם לגזים אצל המרוקאים! (ל''ת)

      , 09/01/15 08:53


      IP: 85.65.128.95 דווח על תגובה זו

  • 3.

    בצלים

    סאקרה, 08/01/15 23:37

    ממליצה לא לטגן ולא לקצוץ, אלא לחתוך לרבעים, בין 4-5 בצלים ולפזר בין מרכיבי החמין.
    הגלדים יתרככו וישמשו כמרכיב משמעותי בתבשיל.
    כנ"ל עם שיני שום. לא לחתוך אלא לפזר אותם בשלמותן.
    מי שאוהב חמין טיפה מתקתק-נהדר להוסיף שזיפים מיובשים, אפשר עם גלעין.

    אגב, לא חייבים להשרות את הקיטניות, אם לא היה לכם זמן, פשוט תזרקו אותן לסיר, רק תשאירו מקום לתפיחה ותדאגו להוסיף מים.

    IP: 132.64.33.78דווח על תגובה זו

  • 2.

    קינמון בחמין? ירחם השם!!

    טעמימאמי, 08/01/15 22:56

    מה זה תה או עוגת תפוחים?

    לא סובל קינמון בכלל

    IP: 79.180.192.160דווח על תגובה זו

    • טעמת??? מה אתה קופץ ב99% מהאוכל המוכן שאתה קונה יש סוכר (ל''ת)

      , 08/01/15 23:18


      IP: 77.125.240.239 דווח על תגובה זו

  • 1.

    מחפשים פנקייק ? חפשו ב"אתר הפנקייק" בקישור

    , 08/01/15 22:00

    http://pancakerecipe.webzai.com/20pancakes

    IP: 149.88.98.18דווח על תגובה זו