• 6.

    תאנים ודבש? אותכם למיקי חיימוביץ'

    חנוך מבין, 22/11/14 17:45

    מה בדיוק מתקדם בפיצה מתוקה? את עוגות השמרים המציאו הרבה לפני האיטלקים. זה פיצה זה? איכסה .

    IP: 212.117.158.42דווח על תגובה זו

  • 5.

    ארבע כפות סוכר??מה את עושה,מופלטה? (ל''ת)

    h, 22/11/14 12:09


    IP: 149.78.28.205דווח על תגובה זו

  • 4.

    אפשר פשוט ב-5 דקות - לעשות הכל על פיתה חציוה לאורך

    עמיחי, 21/11/14 23:36

    פיצה בחמש דקות - חוצים פיתה לאורך, שמים עליה את התוספות הרצויות ומכניסים לאובן טוסטר. 5 דקות ובתיאבון.
    אם רוצים "בצק" יותר רך, מרטיבים קצת את הפיתה במים.

    IP: 132.68.253.75דווח על תגובה זו

  • 3.

    למה צריך להוסיף סוכר לכל דבר

    מתוקי, 21/11/14 19:15

    מה זה עוגה?
    אני מכינה פיצה נהדרת
    בלי טיפת סוכר

    IP: 79.180.30.41דווח על תגובה זו

    • כדי לנטרל את החמיצות של העגבניות (ל''ת)

      , 21/11/14 21:10


      IP: 84.111.25.65 דווח על תגובה זו

  • 2.

    Chicago is the best!

    me, 21/11/14 18:10

    just saying ..

    IP: 150.148.14.4דווח על תגובה זו

    • Giordano's rulls (ל''ת)

      , 22/11/14 19:11


      IP: 79.178.21.115 דווח על תגובה זו

  • 1.

    תיקון

    דוד, 21/11/14 16:23

    אחרי שהבצק תופח מחלקים לארבע מניחים כל חלק בקערה ומכסים לעוד שעה אחרי כן פותחים את הבצק לפיצה, יותר קל והבצק ניפתח יותר קל

    IP: 71.233.121.221דווח על תגובה זו