• 7.

    למה לא מציינים את שם הזן בנקודות המכירה

    איריס, 11/12/14 10:43

    תנו לנו להחליט איזה סוג אנו אוהבים לפי הזן. הייתי בבלגיה שם מצאת תפוחי אדמה מסודרים לפי הזן עם שם הזן. למה גם לא פה? שוכחים כאן את הנוחות של הצרכן הסופי. תנו לי להחליט איזה זן מתחשק לי באותו יום לקנות.

    IP: 81.218.40.35דווח על תגובה זו

  • 6.

    קודם סוחטים ואז מוסיפים ביצה (ל''ת)

    lili, 10/12/14 20:49


    IP: 174.114.3.127דווח על תגובה זו

    • נכון מאוד.

      , 10/12/14 21:19

      ואם מוסיפים גזר ו/או בצל מגורר, מבטלים את המרירות של הטיגון.

      IP: 46.116.224.82 דווח על תגובה זו

  • 5.

    היכן בדיוק אפשר לדעת את הזן שקונים?

    איל אגמון, 10/12/14 19:52

    תראו לי סופר אחד שזן תפוחי האדמה רשום בו.
    תראו לי בסטה אחת בשוק שאפשר לבקש "דזירה, מוצרט או רודאו" ולא לקבל שוקולד.
    הכתבה שטחית ביותר, לקוחה כנראה מדמיונו הפורה של הכותב שאלי כך היה רוצה שיהיה המצב בארץ.
    בפועל, מתוך 5000 סוגי תפוחי אדמה ניתן באופן סדיר לקנות שניים: אדום ולבן זהו וכל היתר זו פנטזיה.
    או סליחה, יש עוד סוג אחד של תפוחי אדמה, שאותו מגדלים במיוחד עבור מקדונלדס, לציפס, אבל אותו לא ניתן כמובן לקנות.

    IP: 46.116.100.205דווח על תגובה זו

  • 4.

    איזה מהונדס ואיזה לא? (ל''ת)

    ., 10/12/14 19:36


    IP: 108.63.243.86

  • 3.

    מדוע לקלקל את הטעם הנהדר של הלביבות ע"י אבקת המרק התעשייתית?

    אהרון, 10/12/14 18:02

    הנטייה להוסיף לכל תבשיל אבקת מרק תעשייתית, מצביעה על חוסר בטחון והעדר יצירתיות בבישול, ומקנה לתבשילים השונים טעם לוואי אחיד ודוחה

    IP: 164.138.118.51

    • בדיוק. הוצאתי מהמטבח לגמרי.

      , 10/12/14 21:20

      מיותר.

      IP: 46.116.224.82 דווח על תגובה זו

  • 2.

    האדום טעים כמעט בכל דבר, הלבן חסר טעם. (ל''ת)

    מנסיון, 10/12/14 17:35


    IP: 85.250.135.247דווח על תגובה זו

    • תכלס נכון (ל''ת)

      , 11/12/14 04:32


      IP: 93.173.160.21 דווח על תגובה זו

  • 1.

    לתפוח אדמה אפוי בתנור,רק הלבן. האדום לא טעים בתנור (ל''ת)

    , 10/12/14 13:50


    IP: 100.0.0.100דווח על תגובה זו