• 38.

    הכל טוב ויפה ואפילו טעים אבל זה לא חומוס.

    בחומוסים המסחריים יש פחות מ-20% חומוס, 08/10/14 17:48

    תקראו את התוויות!

    IP: 37.46.44.176דווח על תגובה זו

  • 37.

    HAKOL PIRSOMET V SHEKER ; MIKI HACHI GARUAA (ל''ת)

    , 08/10/14 15:02


    IP: 79.192.255.124דווח על תגובה זו

  • 36.

    מעדני מיקי הכי טעימים!

    הילה, 08/10/14 14:31

    לא רק בחומוס או בטחינה, הם מעולים ושווים מאוד את המחיר הסביר! הם פשוט לא פופולריים כמו אחיהם. תפסיקו להוציא דיבה על כל החברות, זו חברה שיודעת לשווק אוכל ערב לחיך (ולא הם לא שילמו לי כלום).

    IP: 84.228.250.219דווח על תגובה זו

  • 35.

    יש שני סוגי חומוס: טרי ומשומר. כולם זהים לחלוטין למעט ההבדל הזה. (ל''ת)

    אלון, 06/10/14 20:49


    IP: 79.181.11.101דווח על תגובה זו

  • 34.

    חומוס מקופסא זה לא חומוס. לכו לחומוסייה נורמלית. (ל''ת)

    ארז, 06/10/14 09:47


    IP: 79.180.131.191דווח על תגובה זו

  • 33.

    חומוס מסחרי זה דבר נוראי, לא טעים, לא בריא ולא חומוס

    , 05/10/14 14:08

    יש בזה אולי איזה 20% חומוס, כל השאר מלא חומרים שרחמנא ליצלן רק כדי להאריך את אורך חיי המדף, להסוות את חוסר הטעם ולחסוך עלויות.
    מי שרוצה לאכול ״סלט קוליפורמים״ עשיר בשומן צמחי, קורנפלור, ״חומרי טעם וריח״ ושלל שקרים - שיבושם לו.
    אני מעדיף את החומוס שלי ביתי, או בחומוסיה שאני יודע שבה מבשלים אותו כל הלילה.
    חומוס מסחרי? לחתולים בחצר לא הייתי נותן את הרעל הזה.

    IP: 79.181.144.174דווח על תגובה זו

    • אז אל תאכל

      , 09/10/14 10:16

      צא לנו מהגרון

      IP: 147.237.70.103 דווח על תגובה זו

  • 32.

    יש בכלל חומוס בתוך הדבר הזה ? (ל''ת)

    דן ה, 05/10/14 01:38


    IP: 108.185.130.206דווח על תגובה זו

    • יש קצצת (ל''ת)

      אולי, 05/10/14 12:38


      IP: 84.108.144.214 דווח על תגובה זו

  • 31.

    ממש. החברה הנחותה ביותר בארץ לסלטים מוכנים

    עכ, 04/10/14 22:30

    יותר משמיר, צבר ושטראוס.

    לא יעזור לכם. שטראוס מובילים, אם כי היה להם חומוס עם גרעינים לפני 5-6 שנים, שהיה פגז. כדאי להחזיר.

    IP: 79.183.167.165דווח על תגובה זו

  • 30.

    חומוס עמיתי מיוצר ע"י הערבים עם חומרים טבעים, ללא כימיכלים מסרטנים (ל''ת)

    יצחקי, 04/10/14 19:38


    IP: 109.66.138.141דווח על תגובה זו

    • כך את החומוס שאתה כ''כ אוהב למעבדה ובדוק שאין שם שתן (ל''ת)

      , 20/02/16 20:55


      IP: 149.88.226.153 דווח על תגובה זו

  • 29.

    אפילו לא צויינו שמות המוצרים שנבדקו. לכל יצרן יש המון סוגים.

    הממ, 03/10/14 17:30

    מריח רע

    IP: 87.69.63.125דווח על תגובה זו

  • 28.

    האם בדקתם כמות הקולופורמים??? לא מחפשים טעים מחפשים בריא (ל''ת)

    תברואן, 03/10/14 14:33


    IP: 79.181.39.143דווח על תגובה זו

  • 27.

    החומוס לא טבעי וטוב שכתבתם על הכימיקלים (ל''ת)

    , 03/10/14 08:31


    IP: 212.143.103.242דווח על תגובה זו

  • 26.

    דווקא של מיקי הכי גרוע

    ג.ש., 03/10/14 08:21

    קנינו את זה פעמיים וכל המשפחה הסכימה שיש לזה טעם לוואי רע ולא לקנות את זה יותר

    IP: 46.116.13.56דווח על תגובה זו

  • 25.

    בדיחה,אם כבר מתועש אז "משני" 60% חומוס ולא 29% והשאר קורנפלור

    כ.אביגדור, 01/10/14 18:23

    כמה אפשר להיות דיביל במדינה

    IP: 213.57.63.19דווח על תגובה זו

  • 24.

    מיקי מאוס

    הכהן, 30/09/14 17:58

    נכון מיקי טעים , אבל אלוף בחיידקים מזה שנים רבות.

    IP: 84.108.165.27דווח על תגובה זו

  • 23.

    חומוס "אחלה" של שטראוס יהפוך אתכם לסכנה זמנית לציבור

    פלוצמן, 29/09/14 16:13

    אחרי שתאכלו חומוס "אחלה" תוכלו לשבור קירות, רק באמצעות הדף אחורי. מומלץ להתרחק מחלונות, מנורות ודברים שבירים.

    ההרגשה היא כאילו החומוס הזה מכיל אבק שריפה, אפשר בקלות להרים מופע זיקוקים או מתקפה ארטילרית, תלוי למה אתם מכוונים ;-).

    נראה לי, שקבוצה של כמה אנשים שאכלו חומוס "אחלה" יוכלו אפילו להסיט אסטרואיד ממסלולו, אם יכוונו בזווית מתאימה.

    IP: 85.250.38.98דווח על תגובה זו

  • 22.

    תכינו בבית! מאוד פשוט. מאוד טעים. מתכון בפנים!

    ישראל, 29/09/14 12:39

    תשרו במים את החומום ל-12 שעות.

    אחר כך לסנן לשים בסיר עם מים חדשים ושקית וחצי של אבקת אפיה לכל קילו חומום ולשים על אש בינונית עד המים ירתחו ואחר כך להנמיך את החום. לבדוק כל חצי שעה אם החומום מוכן (צריך להיות רך).

    אחר כך לשים בתוך מיקסי את החומום, להוסיף 1-2 לימוים סחוטים, מלח לפי הטעם, וגם טחינה גולמית. ולערבב במיקסר. אם יוצא קשה מדי להוסיף מי החומוס (שהיו בסיר). עד שתקבלו את מרכם הרצוי.

    פשוט. טעים. והעיקר בריא עם אפס שמן תעשייתי!

    בתאבון!

    IP: 92.68.150.230דווח על תגובה זו

    • אבקת אפיה מיותר (ל''ת)

      , 05/10/14 12:39


      IP: 84.108.144.214 דווח על תגובה זו

  • 21.

    משני הכי טובים אבל יקר ! (ל''ת)

    וכמות קטנה, 29/09/14 08:58


    IP: 84.229.147.233דווח על תגובה זו

    • נכון, סלטי משני מאוד טובים, אבל גם סלטי צבר טובים ופחות יקרים. (ל''ת)

      דוריה, 29/09/14 16:17


      IP: 85.250.38.98 דווח על תגובה זו

      • שימו לב לרכיבים ואח"כ תשפטו.משני 60% חומוס צבר 29% חומוס

        כ אביגדור, 01/10/14 19:18

        למשני תוסיפו 20% טחינה השאר מים לימון תבלינים וחומר משמר. לצבר תוסיפו 10% טחינה מים לימון תבלינים חומר משמר ומשום שרק 40% זה חומוס וטחינה אז את החלל ממלא קורנפלור,או בשמו העדין עמילן תירס.מקווה שהבנת מאיין המחיר,בחנות המפעל בראשון אני קונה קילו ב22 שח' יותר טרי יותר בריא,אבל עד 5 ימים ניתן לאכול אותו.
        למרות הכל אני מעדיף לאכול בחומוסיות מקצועיות טרי ללא חומרים משמרים.

        IP: 213.57.63.19 דווח על תגובה זו

  • 20.

    חומר משמר - הבדל עמידות החומוס בית לחומוס חנות

    , 29/09/14 04:31

    כשמכינים בבית צריך לסיים את החומוס ב-- 1 עד 2 ימים. אחרי כן הטעם משתנה. אבל מומלץ!
    ניתן להבין כמה חומר משמר יש בכל אלה על המדף אם עושים חישוב הבדל עמידות החומוס בבית לזה חומוס בחנות.

    IP: 58.173.24.176דווח על תגובה זו

  • 19.

    כל החומוסים שהזכרתם,מכילים בעיקר שמן,הרבה מלח וחומר משמר.

    מילא שכיסיתם את עיניכם.במה עטפתם את הלשון?, 28/09/14 22:38

    גהחומוס עצמו הוא בקושי 10%.על מי אתם עובדים בדיוק?

    IP: 85.250.152.148

    • עליך. (ל''ת)

      , 28/09/14 23:20


      IP: 10.0.0.95 דווח על תגובה זו

  • 18.

    פרמטר נוסף אחוז החומוס והטחינה מסהכ המוצר (ל''ת)

    אני, 28/09/14 18:54


    IP: 5.29.193.17דווח על תגובה זו

  • 17.

    סלטי מוקי - נשמע לי כמו מזון עילית לכלבים (ל''ת)

    פיינשמעקר, 28/09/14 18:48


    IP: 77.126.245.219דווח על תגובה זו

    • איפה בדיוק ראית שהשם הוא מוקי? (ל''ת)

      אסי, 28/09/14 23:38


      IP: 93.172.148.94 דווח על תגובה זו

  • 16.

    "החומוס" של כל החברות זה לא חומוס זה קטסטרופה (ל''ת)

    אבי ש, 28/09/14 18:32


    IP: 82.80.25.26דווח על תגובה זו

  • 15.

    ידיעות שעורך NRG השמאלני אלעד טנ א מצנזר היום ה 28.9 כנסו

    1, 28/09/14 18:30

    1- עיתונאית "הארץ" עמירה הס סולקה מאוניברסיטת ביר-זית עמירה הס סולקה מכנס פוליטי והגיבה: "אני מבינה את הצורך הנפשי ליצור מרחב ללא דריסת רגל של אזרחי המדינה ששוללת את זכויותיהם"

    http://rotter.net/forum/scoops1/142351.shtml

    2- פרו-פלסטינים מנעו פריקת סחורה מספינה ישראלית בנמל בקליפורניה - ארה"ב


    http://rotter.net/forum/scoops1/142312.shtml

    3-מרטין אינדיק זועם על טענה שהושפע מתרומה מקטאר

    http://rotter.net/forum/scoops1/142342.shtml

    4-פמלה גלר מופיעה בתחנות טלוויזיה ומגינה על מסע הפרסום נגד האסלאם בניו-יורק צפו

    http://rotter.net/forum/scoops1/142293.shtml

    5-שלושה ערבים נעצרו בחשד שזרקו אבנים על הרכבת הקלה - פיגוע אבנים שלישי בתוך כמה שעות

    http://www.0404.co.il/post/18974

    רק NRG הוגן לימין למרות העורך השמאלני
    הזהרו משלושת האתרים האנטישמים
    ,וואלה,מאקו,Y NET ,אל תקנו שום מוצר
    אל תפרנסו את האנטשמים

    IP: 118.143.64.130דווח על תגובה זו

  • 14.

    למה החרמתם את סלטי שמיר

    אילן, 28/09/14 18:27

    בגלל לחץ מהאירופאים?

    IP: 84.228.206.1דווח על תגובה זו

    • כי הסלטים שלהם קטסטרופה (ל''ת)

      , 28/09/14 18:28


      IP: 82.80.25.26 דווח על תגובה זו

  • 13.

    חוצפנים! פרסומת במסווה של כתבת תחקיר, נא לחסום ולדווח! (ל''ת)

    אלון, 28/09/14 18:18


    IP: 79.178.58.145דווח על תגובה זו

  • 12.

    מומן על ידי מעדני מיקי

    מיקי מאוס, 28/09/14 17:49

    נבדק על ידי משפחת מיקי
    פורסם על ידי חברת מיקי

    בחסות מעדני מיקי בע"מ

    IP: 10.149.172.65דווח על תגובה זו

  • 11.

    זה לא מבחן טעימה זה פרסום בתשלום

    רן, 28/09/14 17:43

    במסווה ל מבחן טעימה כתבו כתבת פרסום
    בתשלום של כסף של מיקי לאתר זה.
    כל החומוס התעשייתי לא טעים בלשון המעטה.

    IP: 93.157.86.35דווח על תגובה זו

  • 10.

    חומוס תעשייתי איננו חומוס. (ל''ת)

    , 28/09/14 17:39


    IP: 77.126.227.27דווח על תגובה זו

    • יותר מתאים כשפכטל לסתימת חורים בקירות (ל''ת)

      בתוספת דיאודורנט, 05/10/14 12:41


      IP: 84.108.144.214 דווח על תגובה זו

  • 9.

    לא גר בישראל עשור וחצי, אבל אני עוד זוכר את מיקי בתור חומוס לא הכי

    אורן, 28/09/14 17:29

    כנראה הם מאוד השתפרו מאז שנות התשעים אם עכשיו הם המובילים.

    IP: 81.155.176.89דווח על תגובה זו

    • אז כבר 15 שנה אתה לא קשור ועדיין מביע דעה. נשארת ישראלי לגמרי. (ל''ת)

      ., 29/09/14 08:09


      IP: 109.186.65.38 דווח על תגובה זו

      • למה לא קשור? מוצרים ישראליים יש בכל העולם. מוכרים פה חומוס צבר בסופר

        , 30/09/14 11:44

        וגם חומוסים ישראליים אחרים.

        IP: 81.155.176.89 דווח על תגובה זו

  • 8.

    התמונה היא של חומוס מסעדות של מיקי, ולא של חומוס מיקי הרגיל

    שפינוזה, 28/09/14 16:55

    כדאי וחשוב לדעת שחומוס המסעדות של מיקי (בניגוד לחומוס הרגיל של החברה) הוא חומוס ללא שומן צמחי קרי מרגרינה!
    למיטב ידיעתי זה וחומוס משני הם היחידים ללא שומן צמחי. אני באופן אישי אוהב יותר את החומוס של משני, אבל על טעם ועל ריח :-)
    כל שאר סלטי החומוס בקופסה מכילים כמות נכבדה של שומן צמחי שהוא כאמור = מרגרינה!
    בכתבה לא מצוין איזה חומוס של מיקי השתתף במבחן.

    IP: 80.74.103.70דווח על תגובה זו

    • שומן צמחי זה גם שמן זית, שמן תירס, שמן קנולה, שמן אבוקדו

      שטוזה, 28/09/14 17:50

      רק שמן חצי סינטטי מהמכונית שלי הוא לא שמן צמחי.

      IP: 85.65.37.50 דווח על תגובה זו

  • 7.

    תוצאות מוזרות ביותר, דווקא מיקי? חומוס רע ביותר! (ל''ת)

    , 28/09/14 16:50


    IP: 37.142.224.234דווח על תגובה זו

  • 6.

    יציאות מוקי - הסלטים הכי טובים (ל''ת)

    ציקי לוף, 28/09/14 16:26


    IP: 46.121.132.110דווח על תגובה זו

  • 5.

    עם הכבוד לזכיה-למה מריחים פה פרסום סמוי?

    איש אחד, 28/09/14 16:14

    לא פורסם כמה טועמים היו בקבוצה, ומאיזה גילים. לא יפה.
    נדמה לי שבעבר התפרסם כי כל מבחני "הכי-טוב/טעים/נפוץ-של-המדינה" הם רק למי שמפרסם אצל עורכי המבחן, ככה שאולי היקף הפרסום מסייע לדירוג?
    הנצחון יפה אבל אינו מבהק: הפערים בין החברות קטנים מאוד, פחות מחצי נקודה.
    ואיך המנכ"ל "שומר סוד" 73 שנים? החברה הזו קיימת כל כך הרבה זמן או שיש טעות בשנתון?
    קשה להאמין היום לדברים שמתפרסמים ותלויים בתקציבי פרסום. חבל.

    IP: 91.193.49.24דווח על תגובה זו

    • היה טועם אחד. נציג מעדני מיקי? (ל''ת)

      , 28/09/14 16:15


      IP: 109.64.97.167 דווח על תגובה זו

  • 4.

    כוכבית - הניסויים בטעימה עיוורת נעשו על ידי

    , 28/09/14 15:22

    עיוור , חרש ותתרן

    IP: 109.65.19.24דווח על תגובה זו

  • 3.

    הכי טוב להכין בבית (ל''ת)

    בקלות, 28/09/14 15:19


    IP: 109.67.174.1דווח על תגובה זו

    • מסכים. מי בכלל קונה טחינה? (ל''ת)

      , 28/09/14 16:43


      IP: 87.69.233.160 דווח על תגובה זו

  • 2.

    מוצרים תעשיתיים הגדושים בחומרי שימור, צבע, טעם וריח מלאכותיים

    , 28/09/14 15:00

    האם יש משהו טיבעי במוצרים הללו ?
    או הכל פלסטיק ?

    IP: 85.65.214.171דווח על תגובה זו

    • הפלסטיק טבעי!!! (ל''ת)

      , 28/09/14 16:14


      IP: 109.64.97.167 דווח על תגובה זו

  • 1.

    גועל נפש של סלטים (ל''ת)

    זעמן, 28/09/14 14:52


    IP: 81.218.163.149דווח על תגובה זו