• 8.

    לא מומלץ לחמם אוכל ושתיה בכלים מפלסטיק. חפשו בגוגל: EDCs

    , 28/09/14 08:58

    הפלסטיקים למיניהם מכילים חומרים דמויי ההורמו אסטרוגן, שבעת החימום (וגם בזמן שמוצרי הפלסטיק מתבלים) חומרים אלה משתחררים למזון והשתיה וגורמים למחלות רבות כולל סרטן.
    התופעה נקראת
    Endocrine disrupting chemicals
    או בקיצור
    EDCs

    IP: 213.57.14.246דווח על תגובה זו

  • 7.

    מדובר בכתבה פרסומית!!!!! פשוט מרגיז (ל''ת)

    , 28/09/14 03:13


    IP: 84.228.147.245דווח על תגובה זו

  • 6.

    האם שמעתם על הניסוי שנעשה על שני צמחים זהים שהושקו במים, אחד

    נוחיות מסוכנת, 27/09/14 23:58

    הושקה במים רגילים ואחד הושקה במים שחוממו במיקרוגל ואח"כ צוננו.
    הצמח השני מת אחרי שבועיים. הראשון שרד יפה.
    חימום במיקרו משנה את מולקולת המים, וכמעט בכל מזון יש מים.

    IP: 108.63.243.220דווח על תגובה זו

    • "חימום במיקרו משנה את מולקולת המים" - גדול!!! (ל''ת)

      יניב יו, 28/09/14 01:57


      IP: 173.76.5.166 דווח על תגובה זו

    • עכשו קחי צמח מיותר והשקי אותו במים שחוממו על הכיריים וצוננו. (ל''ת)

      ילך בעקבות חברו מהמיקרו., 28/09/14 02:21


      IP: 77.127.13.234 דווח על תגובה זו

    • זה לא נכון - היה על זה פרק במכסחי המיתוסים

      צופה, 28/09/14 07:22

      והם הוכיחו שמים ממיקרוגל הם סבבה

      IP: 46.116.143.199 דווח על תגובה זו

  • 5.

    ההנחה שהמיקרוגל הוא מוצר must ושכווווולם משתמשים בו, לא ברורה

    חוק העדר, 27/09/14 22:59

    למה צריך את הדרעק הזה?
    עוד דקה ורבע חימום על הכיריים, ואוכלים אוכל ראוי למאכל בני אדם ולא פלסטיק עם קרינה לבהמות

    IP: 85.65.128.155דווח על תגובה זו

    • מה הקשר קרינה...

      , 28/09/14 01:32

      במיקרוגל יש קרינה לא מייננת, זה לא מזיק כי זה לא מיינן.

      IP: 84.229.27.14 דווח על תגובה זו

      • קרינה לא מיינת היא מזיקה ומסרטנת והורגת כמו כל הקרינה בנייד ובאנטנות ה

        , 28/09/14 02:19

        הסלולריות.
        מי שמספר לך משהו אחר-הוא משקר!

        IP: 89.138.255.126 דווח על תגובה זו

  • 4.

    לגבי ביספינול A חבל על המאמץ... לא רלוונטי לחלוטין!

    מיקרוגל, 27/09/14 22:21

    הוא נימצא על הקבלות שאתם מקבלים מהסופרמרקטים או כל מקום אחר שקניתם בו. הוא נימצא בקופסאות שימורים. כך שהחשיפה לחומר הבעייתי היא בלתי נידלת. עדיף לחמם בקופסאות עשויות זכוכית (כמו אלו מפלסטיק רק עשויים זכוכית יש בכל חנות לכלי מטבח). אל תשימו על כוח מקסימלי אלא 80% מהכוח עם מעט יותר זמן חימום, כך האוכל יצא מחומם אחיד ולא רותח בצד אחד וקר בצד השני.

    IP: 184.175.26.68דווח על תגובה זו

  • 3.

    עדיף לשים בצלחת זכוכית ולחמם אף פעם לא בקופסא (ל''ת)

    נו באמת....., 27/09/14 21:59


    IP: 79.178.0.20דווח על תגובה זו

    • לא פורצלן מקושט כי הפיגמנטים יכולים להכיל מתכות. (ל''ת)

      זכוכית שקופה וחלקה נטולת עופרת, 28/09/14 02:16


      IP: 77.127.13.234 דווח על תגובה זו

  • 2.

    פרסומת... (ל''ת)

    ..., 27/09/14 21:57


    IP: 132.64.36.216דווח על תגובה זו

  • 1.

    אף כלי מפלסטיק לא מתאים למיקרו (ל''ת)

    יוני, 27/09/14 21:11


    IP: 2.54.57.113דווח על תגובה זו