• 3.

    הבעיה היא, שהיא כמעט נטולת אלכוהול (3.5%) אם אינני טועה

    דרור, 02/09/14 19:37

    יצא לי לשתות אותה לא מזמן, והיא באמת טעימה, אבל כמו שכתבתי, אחוזי האלכוהול כל כך נמוכים, שהיא דומה יותר למשקה קל מאשר לבירה. חבל, עם אחוזי אלכוהול נורמאליים היא יכלה להצליח לא רע, כי היא טעימה.

    IP: 84.111.5.63דווח על תגובה זו

    • באמריקה

      , 02/09/14 22:36

      3.5% זה מקובל.
      למה?
      כי יש מדינות (לפחות זו בה אני גר היום) שבהן עוד יש חוקים שנילוו לתקופת היובש של לפני כמעט מאה שנה. אחד החוקים שרק לאחרונה התבטל היה שאי אפשר לקנות אלכוהול ביום ראשון ("החוק העצוב" Blue Law), אפילו יין לקידוש במעדניה כשרה לא מכרו לך.
      חוק אחר שנמצא היום בדיונים של הקונגרס המקומי מגביל מכירת אלכוהול לבתי עסק עם רישיון מיוחד. לסופרמרקטים רגילים אין רישיון כזה, אבל הם כן יכולים למכור סיידר או בירה "קלים", שזה אומר עד שלושה אחוזים וחצי כוהל בנפח. אמריקאי ממוצע קונה חטיפים לכדורגל עם שישיות של המשקה הלא הכרחי זה. שיהיה להם לרויה. החיך הישראלית שלי דוקא מעדיפה את השיכר המתוק-מר שעוד מבשלים פה במסורת המקורית, לפני שהגרמנים באו והקימו את מבשלות הלאגר המפורסמות. לא מתגעגע לנשר ה"לבנה", אבל מודה על הגזוז-בירה שלהם על החינוך הטוב :-)

      IP: 129.82.198.2 דווח על תגובה זו

    • זה נכון, היא חלשה. בגלל זה שותים בירה עיט (ל''ת)

      EAGLE BEER, 02/09/14 22:43


      IP: 212.117.151.42 דווח על תגובה זו

  • 2.

    מה הקשר לבקבוקי גולדסטאר?

    , 02/09/14 16:27

    "תוכלולמצוא"? למה יש לי הרגשה שכתבת את הכתבה הזו בעודך מחרבן?

    IP: 77.127.246.15דווח על תגובה זו

  • 1.

    כתבת בטעות גולדסטאר בפנים שזה מותג מתחרה... (ל''ת)

    , 02/09/14 14:32


    IP: 109.160.179.36דווח על תגובה זו