• 7.

    מצות בקקאו

    הונגריה גאה, 03/04/15 22:58

    אמנם איחרתי בשנה להגיב, אבל אצלנו בבית כולם היו אוכלים מצה בקפה, חוץ מהילדים, ומכיוון שאני הכי הכי קטנה במשפחה, כולל המורחבת, קיבלתי את המעדן המפנק הזה גם כשגדלתי והגעתי לגיל המצה בקפה, עד היום אני זוכרת בקרים של פסח כשאני כבא מזמן עברתי את ה-20 וה-30, את אימי ואותי (היינו רק שתינו בבית בזמן הזה) יושבות עם צלחת מרק ענקית ומהבילה של קםה בשבילה וקקאו בשבילי וערימת מצות, ורצוי שיהיו צלחות עם שוליים כדי שלא ללכלך את השולחן ולבזבז פירורי מצה על השולחן במקום שיהיו בתוך הצלחת, וזו ארוחת הבוקר האולטימטיבית של פסח עד היום כשאני בת 53, ויאמי כבר איננה, ואני לבד בבית, זה עדיין מה שממתיק לי את הפסח.

    IP: 87.68.217.53דווח על תגובה זו

  • 6.

    נו באמת.?? צילום כל כך נוראי של גפילטה!! שממש לא בא .. (ל''ת)

    , 16/04/14 03:57


    IP: 108.27.72.179דווח על תגובה זו

  • 5.

    מה הטעם לתת לאנשים שלא מבינים כלום באוכל לכתוב על

    מה הטעם?, 15/04/14 22:48

    אוכל?

    IP: 37.26.148.157דווח על תגובה זו

  • 4.

    בובלעך אני אוכלת כל השנה. קוראים לזה גם "בובהל'ה". רצוי (ל''ת)

    להוסיף גם סוכר לעיסה ולא רק לציפוי..., 15/04/14 21:17


    IP: 80.230.97.22דווח על תגובה זו

  • 3.

    בה לי להקיא מהאוכל של הכוזרים הפולני,והבולגרי. (ל''ת)

    אריק איינשטיין, 15/04/14 12:17


    IP: 82.237.15.84דווח על תגובה זו

    • דפר , לפני העברת ביקורת על מתורבתים ממך (ל''ת)

      תלמד לכתוב נכון !, 15/04/14 12:58


      IP: 77.127.209.99 דווח על תגובה זו

    • בא לי להקיא מהמחשבה שסבל כמוך נושם ומבזבז חמצן (ל''ת)

      , 15/04/14 18:45


      IP: 5.102.253.70 דווח על תגובה זו

    • ולי בא להקיא מפרענקים פעארכים אנאלפבתיים!!! (ל''ת)

      סר'ז גינצבורג, 15/04/14 23:54


      IP: 109.66.133.70 דווח על תגובה זו

  • 2.

    והכי טעים - מצה שמורה

    בלוגרית נועזת, 15/04/14 06:06

    נסעתי על הטוסטוס החלוד שלי עד ירושליםעירהקודש כדי לקנות את הפיתה הבדואית הדקיקה הזו במחיר מופקע לחלוטין. מהני יגיד לכם? טעם גנעדן.

    IP: 85.65.37.50דווח על תגובה זו

    • את יכולה גם לדחוף מרור לתחת... את מי זה מעניין? (ל''ת)

      , 15/04/14 17:56


      IP: 213.57.53.221 דווח על תגובה זו

    • את יכולה גם לדחוף מרור... את מי זה מעניין? (ל''ת)

      פופי, 15/04/14 17:56


      IP: 213.57.53.221 דווח על תגובה זו

    • כל הכבוד לך (ל''ת)

      , 15/04/14 17:57


      IP: 213.57.53.221 דווח על תגובה זו

  • 1.

    והכי חשוב, בהכנת המצות לא להשתמש בדם של גוי מוסלמי (ל''ת)

    רק בדם של גוי נוצרי, 14/04/14 19:05


    IP: 109.64.25.81דווח על תגובה זו