הונגריה גאה, 03/04/15 22:58
IP: 87.68.217.53דווח על תגובה זו
נו באמת.?? צילום כל כך נוראי של גפילטה!! שממש לא בא .. (ל''ת)
, 16/04/14 03:57
IP: 108.27.72.179דווח על תגובה זו
מה הטעם לתת לאנשים שלא מבינים כלום באוכל לכתוב על
מה הטעם?, 15/04/14 22:48
IP: 37.26.148.157דווח על תגובה זו
בובלעך אני אוכלת כל השנה. קוראים לזה גם "בובהל'ה". רצוי (ל''ת)
להוסיף גם סוכר לעיסה ולא רק לציפוי..., 15/04/14 21:17
IP: 80.230.97.22דווח על תגובה זו
בה לי להקיא מהאוכל של הכוזרים הפולני,והבולגרי. (ל''ת)
אריק איינשטיין, 15/04/14 12:17
IP: 82.237.15.84דווח על תגובה זו
דפר , לפני העברת ביקורת על מתורבתים ממך (ל''ת)
תלמד לכתוב נכון !, 15/04/14 12:58
IP: 77.127.209.99 דווח על תגובה זו
בא לי להקיא מהמחשבה שסבל כמוך נושם ומבזבז חמצן (ל''ת)
, 15/04/14 18:45
IP: 5.102.253.70 דווח על תגובה זו
ולי בא להקיא מפרענקים פעארכים אנאלפבתיים!!! (ל''ת)
סר'ז גינצבורג, 15/04/14 23:54
IP: 109.66.133.70 דווח על תגובה זו
בלוגרית נועזת, 15/04/14 06:06
IP: 85.65.37.50דווח על תגובה זו
את יכולה גם לדחוף מרור לתחת... את מי זה מעניין? (ל''ת)
, 15/04/14 17:56
IP: 213.57.53.221 דווח על תגובה זו
את יכולה גם לדחוף מרור... את מי זה מעניין? (ל''ת)
פופי, 15/04/14 17:56
IP: 213.57.53.221 דווח על תגובה זו
והכי חשוב, בהכנת המצות לא להשתמש בדם של גוי מוסלמי (ל''ת)
רק בדם של גוי נוצרי, 14/04/14 19:05
IP: 109.64.25.81דווח על תגובה זו