• 8.

    אוף!!!!! שוב הדברים המסובכים והפלצנית שלך (ל''ת)

    את כל כך גרועה ומשעממת...., 09/12/13 00:25


    IP: 79.180.59.71דווח על תגובה זו

  • 7.

    נשמע מעדן

    ניב, 07/12/13 19:44

    לגבי הקנולי. האם אפשר לקנות גלילים מוכנים?

    IP: 84.109.85.158דווח על תגובה זו

  • 6.

    לא שמים ביצים בבצק. רק חמאה ויין לבן ומקבלים את הבועות והפצחנות הנפלאה

    אחת שיודעת, 07/12/13 09:54

    של הבצק.
    אפשר גם למלא עם פטיסייר דקה לפני שאוכלים.
    אפשר לטגן כמה שעות קודם לאכילה והקריספיות נשמרת.

    IP: 5.22.129.232דווח על תגובה זו

  • 5.

    רוב מוחלט של הקנולי בניו יורק זה בצק עבה, מטוגן, קר ומילוי מתוק להחליא (ל''ת)

    ממש אנינת טעם., 07/12/13 09:17


    IP: 68.194.246.16דווח על תגובה זו

  • 4.

    איך זו יכולה להיות מנה טבעונית עם פרמזן?? (ל''ת)

    גרין ווש, 07/12/13 02:11


    IP: 79.181.35.95דווח על תגובה זו

  • 3.

    מדור מעולה (ל''ת)

    עדי, 06/12/13 16:08


    IP: 46.120.129.39דווח על תגובה זו

  • 2.

    איפה בניו יורק נמצא הסיציליאני? אני נוסע בשבוע הבא. (ל''ת)

    אני, 06/12/13 09:45


    IP: 10.87.147.194דווח על תגובה זו

  • 1.

    אוכל וחומר זה כל מה שיש לך בחיים? (ל''ת)

    איזו רדידות, 06/12/13 08:37


    IP: 93.172.38.142דווח על תגובה זו

    • לך אפילו את זה אין אם זו התגובה שלך!! (ל''ת)

      מדור מצוין, 06/12/13 21:02


      IP: 5.102.253.197 דווח על תגובה זו