אוף!!!!! שוב הדברים המסובכים והפלצנית שלך (ל''ת)
את כל כך גרועה ומשעממת...., 09/12/13 00:25
IP: 79.180.59.71דווח על תגובה זו
ניב, 07/12/13 19:44
IP: 84.109.85.158דווח על תגובה זו
לא שמים ביצים בבצק. רק חמאה ויין לבן ומקבלים את הבועות והפצחנות הנפלאה
אחת שיודעת, 07/12/13 09:54
IP: 5.22.129.232דווח על תגובה זו
רוב מוחלט של הקנולי בניו יורק זה בצק עבה, מטוגן, קר ומילוי מתוק להחליא (ל''ת)
ממש אנינת טעם., 07/12/13 09:17
IP: 68.194.246.16דווח על תגובה זו
איך זו יכולה להיות מנה טבעונית עם פרמזן?? (ל''ת)
גרין ווש, 07/12/13 02:11
IP: 79.181.35.95דווח על תגובה זו
איפה בניו יורק נמצא הסיציליאני? אני נוסע בשבוע הבא. (ל''ת)
אני, 06/12/13 09:45
IP: 10.87.147.194דווח על תגובה זו
אוכל וחומר זה כל מה שיש לך בחיים? (ל''ת)
איזו רדידות, 06/12/13 08:37
IP: 93.172.38.142דווח על תגובה זו
לך אפילו את זה אין אם זו התגובה שלך!! (ל''ת)
מדור מצוין, 06/12/13 21:02
IP: 5.102.253.197 דווח על תגובה זו