• 5.

    ניסיתי טעמתי התעלפתי!

    , 11/11/13 06:32

    מתכון באמת מנצח, אין בעיה במינונים(3 - הבריוש תופח אם עובדים בדיוק לפי המתכון) הכנתי את הבריוש עם הריקוטה, הכנתי לחמים הכנתי את הבצק עם שוקולד ואגוזים יצא מהמם....
    תנסו ולא תתאכזבו....

    IP: 91.135.111.75דווח על תגובה זו

  • 4.

    לא לנסות בבית!!!

    זיו, 10/09/13 23:08

    אמיר , נראה לך שמיקסר ביתי (קיצ'ן אייד או קנווד, יכולים לעבוד עם המסות האלו למעלה מ 15-20 דקות? לא חבל על המנועים שיתחממו ויהרסו? וחוצמזה עדיף עם גיטרה ולא עם וו לישה. תרצה הסברים - בכייף ( תבוא אפילו לטעות אצלנו במסעדה).

    IP: 85.250.40.50דווח על תגובה זו

  • 3.

    לא הבנתי איך הבריוש תופח עם 2 1/2 כפיות קמח?

    יעל, 22/08/13 18:09

    צריך לפעמים לעשות הגהה על מה שמפרסמים, אם אפשר.

    IP: 79.183.155.248דווח על תגובה זו

  • 2.

    בא לי!!!!!! (ל''ת)

    יאמי, 21/08/13 21:24


    IP: 79.177.116.87דווח על תגובה זו

  • 1.

    וואוווו. נראה שווה את ההשקעה. השושנים, קינוח נאה לחג הקרב. (ל''ת)

    רוני, 21/08/13 18:53


    IP: 93.173.31.105דווח על תגובה זו