• 6.

    תודה על המתכון

    ניב, 13/12/13 09:27

    אנסה היום

    IP: 85.130.207.93דווח על תגובה זו

  • 5.

    נו? עוד אף אחד לא כתב שבבית סבתא שלו הכינו אחרת?? (ל''ת)

    משה, 12/08/13 23:29


    IP: 95.35.5.251דווח על תגובה זו

  • 4.

    יאללה יאללה, האינסטנט הוא בדיוק אותו האין טעם.

    פרנץ קישהולטס, 12/08/13 18:16

    הרי הטעם של הקוסקוס בא מהרוטב, הקוסקוס עצמו חסר טעם. הקוסקוס בס"ה משמש לספיגת הרוטב. תשתמשו באינסטנט, רצוי מתוצרת מרוקו. הם יודעים לעשות את זה טוב מאיתנו.
    בתיאבון

    IP: 212.117.158.42דווח על תגובה זו

    • כנראה בחיים שלך לא טעמת קוסקוס חם אמתי! (ל''ת)

      אייל, 12/08/13 19:46


      IP: 84.94.35.245 דווח על תגובה זו

      • טעמתי מרוקאית, אלג'יראית ותוניסאית....

        פרנץ קישהולטס., 13/08/13 07:48

        ואני עדיין חושב שאין כמו הגולאש של אימא שלי.
        ושוב- קוסקוס האינסטנט חסר טעם באותה המידה כמו הקוסקוס עבודת היד. אתה יודע מה אייל, חוסר התגובות על הכתבה הנוכחית, מעיד שאני צודק.

        IP: 212.117.158.42 דווח על תגובה זו

  • 3.

    אפשר לקבל חצי מנה?! (ל''ת)

    ג'ורג'יו חרמני, 12/08/13 17:45


    IP: 212.199.71.70דווח על תגובה זו

  • 2.

    עזוב את ה"שקיות אינסטנט" אבל אבקת מרק?

    דני מ., 12/08/13 16:01

    מאיזה מאה לקוח המתכון הזה?
    "אבקת מרק"? השתגעתם?

    IP: 209.88.177.69דווח על תגובה זו

    • כנראה מאלה שעושים את האינסטנט (ל''ת)

      אחת שיודעת, 12/08/13 19:45


      IP: 84.94.35.245 דווח על תגובה זו

  • 1.

    הרסו אותי עם השם של הסיר "קוסקוסייר" :)

    רונה, 12/08/13 14:04

    מי הגאון שעיברת את השם של הסיר ?

    IP: 62.219.21.30דווח על תגובה זו

    • רימונד אבוקסיס (ל''ת)

      , 12/08/13 14:55


      IP: 79.179.112.112 דווח על תגובה זו

    • זה לא עברות. זה השם בצרפתית (שווא בסמ"ך, צירי ביו"ד) (ל''ת)

      אחת שיודעת, 12/08/13 19:44


      IP: 84.94.35.245 דווח על תגובה זו