• 9.

    עוגות של סבתא (ל''ת)

    לילית בנדל, 09/07/13 16:38


    IP: 77.125.81.178דווח על תגובה זו

  • 8.

    הכמויות

    שמעון, 05/07/13 12:27

    לצערי ניסיתי את המתכון יש בלשון המעטה חוסר דיוק בכמויות התקבל בצק משחתי היחס בין הנוזל ים למוצקים לא מאפשר קבלת בצק יש להוסיף לפחות 100 ג קמח

    IP: 84.228.235.174דווח על תגובה זו

  • 7.

    מקסים ויפה. והמתכונים פשוטים וברורים. (ל''ת)

    מעלה זכרונות ילדות., 04/07/13 19:02


    IP: 68.194.246.16דווח על תגובה זו

  • 6.

    צריך להיות סבתא בשביל לאפות את זה? (ל''ת)

    שואלת, 04/07/13 18:18


    IP: 72.70.46.18דווח על תגובה זו

    • מתכונים מבית אמא ולא מתכוני פלצנות של היום!

      אלי תל אביב, 08/07/13 08:34

      שואלת ליצנית וריקנית-הבנת? עוגות מבית אמא שלא עושים היום בשל ה״קידמה״.כן ירבו עוגות שגדלנו עלהין .

      IP: 109.186.161.90 דווח על תגובה זו

  • 5.

    המשכיו כך ....עוד מתכונים (ל''ת)

    ניר, 04/07/13 17:59


    IP: 77.127.26.1דווח על תגובה זו

  • 4.

    אפשרות לפרווה לעוגה הראשונה (ל''ת)

    rina, 04/07/13 17:00


    IP: 84.109.111.240דווח על תגובה זו

  • 3.

    ז'רבו זו עוגה הונגרית! לא רומנית. (ל''ת)

    הונגריה, 04/07/13 15:50


    IP: 80.179.222.206דווח על תגובה זו

    • ז'רבו זו עוגה הונגרית! לא רומנית (ל''ת)

      דורית, 04/07/13 16:48


      IP: 46.117.69.233 דווח על תגובה זו

  • 2.

    כשכתוב שמרים למה מתכוונים לטריים או יבשים? (ל''ת)

    קוגלהופפפפ, 04/07/13 15:23


    IP: 109.65.219.223דווח על תגובה זו

    • שמרים יבשים ורטובים מתפיחים עוגה בדיוק באותה מידה. (ל''ת)

      לא משנה איזה שמרים, 04/07/13 15:58


      IP: 87.68.51.58 דווח על תגובה זו

    • הכוונה לשמרים טריים (קוביה או שקית)

      לא חשוב, 04/07/13 17:09

      אם תשימי 20 גר' (כמו במתכון הראשון למשל) שמרים יבשים בבצק, תקבלי פצצה, לא עוגה. כתיבה רשלנית של מתכון.

      IP: 81.218.193.227 דווח על תגובה זו

  • 1.

    אין על סברינה ! (ל''ת)

    חולה עליה, 04/07/13 14:50


    IP: 109.64.103.230דווח על תגובה זו