"בריאים יותר וטעימים יותר" - ממה?
ע., 22/06/13 19:42
IP: 109.65.142.185דווח על תגובה זו
איזה יופי של מדור וגם הצילומים מקסימים (ל''ת)
מעורר חשק לכבוש ולכבוש..., 16/06/13 02:57
IP: 198.144.127.150דווח על תגובה זו
קוראת נאמנה, 15/06/13 11:24
IP: 195.27.154.84דווח על תגובה זו
מלח רגיל משקית ניר (ולא מלח מקופסת פלסטיק) (ל''ת)
mira, 14/06/13 17:34
IP: 46.33.75.85דווח על תגובה זו
איך בדיוק שוטפים את המלפפונים ובאותו זמן - "במקביל" קולפים שום? (ל''ת)
אינשם, 14/06/13 14:35
IP: 195.27.154.98דווח על תגובה זו
הכיבוש היחיד שיש פה זה ערבים ומסתננים (ל''ת)
מוכר חמוצים, 13/06/13 23:00
IP: 195.27.154.98דווח על תגובה זו
הבשר בסנדויץ זה פסטרמי או סלאמי? (ל''ת)
אין על חמוצים ביתיים., 13/06/13 22:51
IP: 195.27.154.98דווח על תגובה זו
לסגור המכסה אטום על המלפפונים או להשאיר הצנצנת פתוחה? (ל''ת)
ברונו, 13/06/13 21:18
IP: 195.27.154.98דווח על תגובה זו
מירט, 16/06/13 10:19
IP: 195.27.154.84 דווח על תגובה זו
וואלאק איזה תשובה אינטיליגנטית. ואם נצא מנקודת הנחה
ברונו, 16/06/13 22:04
IP: 95.100.96.166 דווח על תגובה זו
בזמן הכבישה המלפפונים פולטים גזים, לכן חשוב להשאיר חרך לשיחרור הלחץ
נפתלי וונט, 30/06/13 11:21
IP: 212.117.158.42 דווח על תגובה זו