• 10.

    "בריאים יותר וטעימים יותר" - ממה?

    ע., 22/06/13 19:42

    מירקות חיים? על טעימים יותר לא נתווכח, אבל בריאים יותר?!

    IP: 109.65.142.185דווח על תגובה זו

  • 9.

    איזה יופי של מדור וגם הצילומים מקסימים (ל''ת)

    מעורר חשק לכבוש ולכבוש..., 16/06/13 02:57


    IP: 198.144.127.150דווח על תגובה זו

  • 8.

    חמוצים ללא מלח

    קוראת נאמנה, 15/06/13 11:24

    האם אפשר לקבל מתכונים להחמצת ירקות שונים ללא מלח? אשמח למתכונים

    IP: 195.27.154.84דווח על תגובה זו

  • 7.

    מלח רגיל משקית ניר (ולא מלח מקופסת פלסטיק) (ל''ת)

    mira, 14/06/13 17:34


    IP: 46.33.75.85דווח על תגובה זו

  • 6.

    איך בדיוק שוטפים את המלפפונים ובאותו זמן - "במקביל" קולפים שום? (ל''ת)

    אינשם, 14/06/13 14:35


    IP: 195.27.154.98דווח על תגובה זו

  • 5.

    תודה :)

    בני, 14/06/13 00:36

    איזה כיף , הולך להכין ....

    IP: 195.27.154.84דווח על תגובה זו

  • 4.

    תודה רבה (ל''ת)

    שישקו, 13/06/13 23:52


    IP: 195.27.154.84דווח על תגובה זו

  • 3.

    הכיבוש היחיד שיש פה זה ערבים ומסתננים (ל''ת)

    מוכר חמוצים, 13/06/13 23:00


    IP: 195.27.154.98דווח על תגובה זו

  • 2.

    הבשר בסנדויץ זה פסטרמי או סלאמי? (ל''ת)

    אין על חמוצים ביתיים., 13/06/13 22:51


    IP: 195.27.154.98דווח על תגובה זו

  • 1.

    לסגור המכסה אטום על המלפפונים או להשאיר הצנצנת פתוחה? (ל''ת)

    ברונו, 13/06/13 21:18


    IP: 195.27.154.98דווח על תגובה זו

    • פתוחה! כד שיכנסו ג'וקים.

      מירט, 16/06/13 10:19

      אולי קצת לחשוב לפני ששואלים? לחשוב לא כואב!

      IP: 195.27.154.84 דווח על תגובה זו

      • וואלאק איזה תשובה אינטיליגנטית. ואם נצא מנקודת הנחה

        ברונו, 16/06/13 22:04

        שאצלי לא כמו אצלכם. אין גוקים
        אז לאטום הצנצנת או שהכבושים צריכים לנשום?

        IP: 95.100.96.166 דווח על תגובה זו

    • בזמן הכבישה המלפפונים פולטים גזים, לכן חשוב להשאיר חרך לשיחרור הלחץ

      נפתלי וונט, 30/06/13 11:21

      שמים את המכסה, אבל לא סוגרים בכוח.

      IP: 212.117.158.42 דווח על תגובה זו