• 11.

    אודטה היא פ ר ס ו מ א י ת בשכר,נקודה !!! מעייפת. (ל''ת)

    ושלא יעבדו עליכם.......!!!!!!!!!!!!, 26/05/13 10:19


    IP: 79.183.101.74 דווח על תגובה זו

  • 10.

    אודטה כרגיל - משעממת כמו הקינואה - בלבול שכל... (ל''ת)

    טעם רע, 25/05/13 20:40


    IP: 109.193.168.8 דווח על תגובה זו

  • 9.

    תודה... (ל''ת)

    מה יש לכם אנשים??, 01/05/13 23:06


    IP: 46.120.124.203 דווח על תגובה זו

  • 8.

    אודטה תודה!החיוניות והידע שלך עושים רק טוב! (ל''ת)

    מי שלא מבין!מפסיד!אני הבנתי ומורווחת ממך!, 28/04/13 13:53


    IP: 84.229.249.247 דווח על תגובה זו

  • 7.

    למה את עושה פרסומת לורדי? מה קיבלת בתמורה? את לא אמינה. (ל''ת)

    שוש, 28/04/13 00:07


    IP: 79.181.50.75 דווח על תגובה זו

  • 6.

    ממש לא נכון לבשל כך את הקינואה. את שופכת הרבה מינרלים החוצה עם המים

    שוטפים לפני הבישול ואחר כך מבשלים כמו אורז, 27/04/13 21:52

    כך כל המים נספגים ולא צריך לשפוך שום דבר אחרי הבישול.

    IP: 24.184.199.61 דווח על תגובה זו

  • 5.

    בגלל העולם המערבי העשיר לא נשאר כלום למגדלי הקינואה!

    לא המצאתי את זה!, 27/04/13 18:35

    חוץ מזה ספירת קלוריות זה כל כך פסה. אם כבר, מוטב לצמצם באכילת דגנים וקטניות ועל אחת כמה וכמה במזון מתועש שמגיע בקופסת קרטון או בפחית עם אלף ואחת חומרים משמרים. החכם גם יצמצם עד לאפס שתיית משקאות ממותקים; כן - גם אם מדובר בממתיק מלאכותי, כי הוא עדיין גורם ללבלב לייצר אינסולין.

    באשר לאודטה חלף זמנה.

    IP: 89.139.20.32 דווח על תגובה זו

    • וגם אין לך מושג בייצור מזון ושימורו. אבל לכתוב? למה לא! (ל''ת)

      באמת לא המצאת כלום, 27/04/13 18:44


      IP: 93.172.153.61 דווח על תגובה זו

  • 4.

    תודה לאודטה השמנה

    אילנית, 27/04/13 18:13

    תודה על כלום יה דבה .

    IP: 79.179.0.70 דווח על תגובה זו

    • מה זה הדבר האלים והגס הזה? מי את שתדברי כך על מישהו אחר (ל''ת)

      תתביישי לך,אילנית., 30/04/13 01:21


      IP: 89.139.55.227 דווח על תגובה זו

  • 3.

    מי צריך את זה? גרגרים חסרי טעם ומיותרים לגמרי.

    א., 27/04/13 15:58

    והגברת מצטרפת להתקפה הפרועה על הגלוטן, שבלעדיו לא היו לנו לחמים, פיתות ועוגות טעימים.

    IP: 93.172.153.61 דווח על תגובה זו

  • 2.

    מעייפת אודטה........ (ל''ת)

    :-(, 27/04/13 13:13


    IP: 79.179.123.87 דווח על תגובה זו

    • אודטה

      גם אני חושבת ש...., 27/04/13 14:56

      מה זה מעייפת. מעייפת ומטרחנת.

      IP: 79.179.99.123 דווח על תגובה זו

    • נהדרת אודטה ,אחרת מדוע אתה טורח לקרוא אותה.???????. (ל''ת)

      ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 27/04/13 16:12


      IP: 89.139.168.122 דווח על תגובה זו

      • תמיד יש תקווה... (ל''ת)

        ., 27/04/13 17:26


        IP: 79.179.123.87 דווח על תגובה זו

        • ואכזבות..........................! (ל''ת)

          אוףףףףףףףף, 27/04/13 18:44


          IP: 79.179.123.87 דווח על תגובה זו

  • 1.

    יותר קל להשרות אותה יומיים לפני ואז כל הטעם לוואי נעלם!

    שיטה יותר טובה!, 27/04/13 11:56

    שנים אני מכינה כך:

    טעם הקינואה ללא השרייה במים (עם החלפת המים מידי פעם) היא דוחה!
    משרים לפחות יום! אם אפשר יומיים וכן מבשלים עם מים במילימטר אחד מעל גובה הקינואה. כדאי שיצא אחד אחד ולא דייסה.

    מקררים ואז הכי טעים עם הוספת ירקות חיים והרבה לימון.

    בתיאבון!

    IP: 84.229.142.65 דווח על תגובה זו

    • את מי? אהההה, את אודטה! (ל''ת)

      כל הטעם החפרני עובר, 27/04/13 15:16


      IP: 217.132.243.191 דווח על תגובה זו

      • מצחיק מאד....... (ל''ת)

        לא אוכל את זה, 27/04/13 17:30


        IP: 99.238.47.252 דווח על תגובה זו