אודטה היא פ ר ס ו מ א י ת בשכר,נקודה !!! מעייפת. (ל''ת)
ושלא יעבדו עליכם.......!!!!!!!!!!!!, 26/05/13 10:19
IP: 79.183.101.74 דווח על תגובה זו
אודטה כרגיל - משעממת כמו הקינואה - בלבול שכל... (ל''ת)
טעם רע, 25/05/13 20:40
IP: 109.193.168.8 דווח על תגובה זו
אודטה תודה!החיוניות והידע שלך עושים רק טוב! (ל''ת)
מי שלא מבין!מפסיד!אני הבנתי ומורווחת ממך!, 28/04/13 13:53
IP: 84.229.249.247 דווח על תגובה זו
למה את עושה פרסומת לורדי? מה קיבלת בתמורה? את לא אמינה. (ל''ת)
שוש, 28/04/13 00:07
IP: 79.181.50.75 דווח על תגובה זו
ממש לא נכון לבשל כך את הקינואה. את שופכת הרבה מינרלים החוצה עם המים
שוטפים לפני הבישול ואחר כך מבשלים כמו אורז, 27/04/13 21:52
IP: 24.184.199.61 דווח על תגובה זו
בגלל העולם המערבי העשיר לא נשאר כלום למגדלי הקינואה!
לא המצאתי את זה!, 27/04/13 18:35
IP: 89.139.20.32 דווח על תגובה זו
וגם אין לך מושג בייצור מזון ושימורו. אבל לכתוב? למה לא! (ל''ת)
באמת לא המצאת כלום, 27/04/13 18:44
IP: 93.172.153.61 דווח על תגובה זו
מה זה הדבר האלים והגס הזה? מי את שתדברי כך על מישהו אחר (ל''ת)
תתביישי לך,אילנית., 30/04/13 01:21
IP: 89.139.55.227 דווח על תגובה זו
מי צריך את זה? גרגרים חסרי טעם ומיותרים לגמרי.
א., 27/04/13 15:58
IP: 93.172.153.61 דווח על תגובה זו
גם אני חושבת ש...., 27/04/13 14:56
IP: 79.179.99.123 דווח על תגובה זו
נהדרת אודטה ,אחרת מדוע אתה טורח לקרוא אותה.???????. (ל''ת)
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, 27/04/13 16:12
IP: 89.139.168.122 דווח על תגובה זו
ואכזבות..........................! (ל''ת)
אוףףףףףףףף, 27/04/13 18:44
IP: 79.179.123.87 דווח על תגובה זו
יותר קל להשרות אותה יומיים לפני ואז כל הטעם לוואי נעלם!
שיטה יותר טובה!, 27/04/13 11:56
IP: 84.229.142.65 דווח על תגובה זו
את מי? אהההה, את אודטה! (ל''ת)
כל הטעם החפרני עובר, 27/04/13 15:16
IP: 217.132.243.191 דווח על תגובה זו