• 23.

    אבל למה צמקאו???? למה ביצים?

    קרמבו מוקה., 08/12/12 12:09

    די, תקופת הצנע נגמרה.
    מספיק עם הגועל הזה.

    אי אפשר לעשות ממתק עם קרם בפנים ושוקולד אמיתי בחוץ?

    כשיודעים ממה עשוי קרמבו אי אפשר לאכול אותו יותר מרוב שזה דוחה.

    IP: 85.64.7.87דווח על תגובה זו

    • אז אל תאכל! איזה נודניק אתה.

      אלה חומרים שמחזיקים מעמד לאורך זמן, 10/12/12 22:56

      שוקולד איכותי לא יחזיק מעמד מחוץ למקרר.

      וזה בסך הכל ג'אנק פוד טעים, לא צריך להיכנס להיסטריה. אוכלים כמה בעונה וגמרנו.

      לא טוב לך, אל תאכל. לא מכריחים.

      IP: 24.184.199.61 דווח על תגובה זו

  • 22.

    אני רוצה קרמבו עם שוקולד אמיתי!!

    אורית, 06/12/12 23:01

    אני חולה על קרמבו,אבל אוכלת רק את הקצפת והעוגיה,שונאת את השוקולד,אולי הגיע הזמן במקום להמציא טעמים לקצפת,ששטראוס יעשו טעמים לשוקולד!!
    קרמבו שוקולד חלב,שוקולד מריר,שוקולד עם אגוזים....משוקולד אמיתי,חלבי,לא צמקאו שמנוני!!

    (אגב,כל הזכויות לרעיון הכה פשוט,אך הגאוני,שמורות!!!)

    IP: 87.68.23.136דווח על תגובה זו

  • 21.

    כתבה שכל כולה פרסומת סמויה. בזיון. לפחות תזכירו את כל היצרניות. (ל''ת)

    כנניהו המיסר, 28/11/12 01:31


    IP: 84.229.172.123דווח על תגובה זו

  • 20.

    קרמבו פצצת כולסטרול אדירה וזה גם נוגע לסופגניה (ל''ת)

    מנשה, 27/11/12 20:49


    IP: 79.179.173.242דווח על תגובה זו

  • 19.

    קרמבו באירופה. . .

    מני, 27/11/12 19:34

    הוא בדרך כלל עטוף בקוקוס תחון וללא קוקוס קשה להשיג. . . כשהפתעתי את
    נכדותי בשישיה במסדר של שתי שלשות בעטיפה שקופה הן הריעו בקולי קולות
    וכשהתנצלתי על הקוקוס קיבלתי נזיפה: ''טוב שלא מצאת בלי קוקוס''. . .

    IP: 84.208.212.46דווח על תגובה זו

  • 18.

    זאת לא ''גזענות''! niger בלטינית זה הצבע שחור, וזה מוצא השפות הללו ברובן (ל''ת)

    זה מההוא , 27/11/12 17:30


    IP: 89.134.181.188דווח על תגובה זו

  • 17.

    אין כמו הקרמבו בדנמרק

    א, 27/11/12 16:05

    הקרמבו בארץ הוא כמו קרמבו לעניים ביחס למה שנמכר בדנמרק... אין בכלל מה להשוות

    IP: 212.199.236.254דווח על תגובה זו

  • 16.

    ערב קרמבו או קרמבו מיונז

    חניך בנ''ע ממזמן, 27/11/12 15:55

    והמבין מבין...חורף טעים

    IP: 62.90.131.34דווח על תגובה זו

  • 15.

    הייתי פעםבסיור מיקצועי במיפעל לקרמבואים שבו אמרו לי שזה בכלל פטנט

    פקק תנועה, 27/11/12 12:18

    ישראלי לחלוטין וכול סוגי הטעמים טעימים ביפני עצמם

    IP: 132.68.4.115דווח על תגובה זו

    • ממש לא. מקור הקרמבו הוא בדנמרק. (ל''ת)

      קוראכותב, 27/11/12 14:37


      IP: 212.25.84.200 דווח על תגובה זו

  • 14.

    גועל נפש צרוף. המון סוכר. דרך בטוחה להרויח סוכרת (ל''ת)

    רוני החכם, 27/11/12 11:50


    IP: 213.151.48.139דווח על תגובה זו

  • 13.

    אני מתה לראות סרטון של עוטפי הקרמבו

    גילי, 27/11/12 11:26

    האם זה אפשרי?

    IP: 85.65.54.30דווח על תגובה זו

    • חפשי ביוטיוב, ראיתי פעם. (ל''ת)

      אמא, 27/11/12 15:10


      IP: 95.86.121.219 דווח על תגובה זו

  • 12.

    מה טעים בקרבו?

    סילחו לי, 27/11/12 10:58

    הקצפת הבינונית השוקולד הזוועתי או הבסקוויט המיושן?

    IP: 85.64.4.115דווח על תגובה זו

    • השילוב שבין השלושה.. (ל''ת)

      זה מה שטעים, 27/11/12 15:22


      IP: 212.179.55.74 דווח על תגובה זו

  • 11.

    אני בממוצע אוכל כ60 קרמו בעונה

    אילן, 27/11/12 10:30

    אין על הקרמבו של שטראוס מוקה

    IP: 212.117.143.250דווח על תגובה זו

  • 10.

    שמו בערבית - ראס אל עבד

    צביקה, 27/11/12 10:08

    שמו הערבי כנראה לקוח מן השם הצרפתי. באמריקה הגדולה משום מה החטיף הזה לא כל כך פופולרי. הסתובבתי רבות ביבשת הגדולה ולא מצאתיו, יש שם משהו שקצת מזכיר אותו, לא מדהים ולא כל כך מצוי. שכחת לציין את התחושה הקשה כשאוכלים קרמבו ישן - ניפוץ חלומות, שקורה בדרך כלל לא באופן מפתיע בסוף החורף, כשהקרמבו כבר איננו טרי וקצת זקן.
    תודה על הרשימה המעניינת

    IP: 46.120.124.55דווח על תגובה זו

  • 9.

    אין על קרמבו .. מוקה:) באנגליה זה מרשמלו מצופה..

    הילה,לונדון, 27/11/12 10:08

    מעולם לא טעמתי בחו''ל קרמבו רך ואוורירי כמו בארץ.

    טעון שיפור=השוקולד שמצפה את הקצף, הלוואי שיוחלף בלינדט דקיק ונימוח..

    IP: 88.109.1.0דווח על תגובה זו

    • ושוקולד מריר היה גם מתקבל בברכה... (ל''ת)

      אפשר לנסות, 27/11/12 15:22


      IP: 212.179.55.74 דווח על תגובה זו

  • 8.

    רננית אין לך למה להתלבט תרשמי הסתיו ניגמר ב3 בדצמבר החורף מתחיל

    ליאור, 27/11/12 10:01

    והסתיו ניגמר. אז תעיפי את הבגדים הקצרים לארון ממחר עד ראשון אביבי עד סתוי פעם אחרונה תתחילי להוציא כפפות מעילים כי הנה הוא בא עונת ארוך? סתיו אחד הפעילים שהיו פה סתם שטיות סתיו מדהים

    IP: 109.65.151.118דווח על תגובה זו

  • 7.

    הדבר שאני הכי אוהבת זה קרמבו!

    ריקי גבסו-שלמה, 27/11/12 09:50

    ואני בכלל לא ילדה!
    על הכל אני יוותר רק לא על קרמבו!!

    IP: 79.180.22.55דווח על תגובה זו

  • 6.

    נכנס לגוף במכה אחת טונה של סוכר שגורם לגוף להרגיש טוב זהו (ל''ת)

    קובי, 27/11/12 09:46


    IP: 87.68.163.75דווח על תגובה זו

  • 5.

    בא לי קרמבו (ל''ת)

    גיל, 27/11/12 08:56


    IP: 132.64.25.104דווח על תגובה זו

  • 4.

    תגובה

    עמי, 27/11/12 08:48

    עוד כבתה בינונית של כתב משועמם, הרבה מילים שלא אומרות הרבה, ואני שואל כפי שנכתב בכותרת הראשי... ''למה אנחנו מטורפים על קרמבו?'', אין על כך תשובה בכתבה.
    כמו כן אין שום ''מדריך שלם'' מבלי לציין את מרכיביו ואת אופן ייצורו.

    IP: 79.180.207.99דווח על תגובה זו

  • 3.

    אני אוהב פרסומות סמויות ... ויש לי קרמבו בבית אז אני הולך לאכול אחד

    בכיף .., 27/11/12 08:30

    בטח קנו הכתבה הזאתי בכסף כפרסומת

    IP: 217.132.4.3דווח על תגובה זו

  • 2.

    איך אפשר כתבה על קרמבו בלי השאלה הנצחית - איך מומלץ לאכול אותו?

    שושו, 27/11/12 08:19

    מלמעלה? מלמטה? עם הבסקוויט? בלי?

    IP: 84.111.41.25דווח על תגובה זו

    • תמיד תמיד

      ההוא מכאן, 27/11/12 21:20

      הופכים את הקרמבו ומקלפים את הביסקוויט קודם אוכלים אותו ורק אז את הקצפת והשוקולד.

      IP: 79.181.235.83 דווח על תגובה זו

  • 1.

    ''ומיכל מלא בתמיסת אלבומין(או במילים אחרות וקצת פחות מפתות-חלבון ביצה)'' (ל''ת)

    צר לי אבל תמיסת אלבומין נשמע הרבה פחות מפתה, 27/11/12 08:02


    IP: 188.120.130.143דווח על תגובה זו