• 76.

    מה עשיתם לי עכשיו על הבוקר. רוצה סביחחחחח

    ., 10/11/12 12:09

    ולא אכפת לי הבלבול מוח של הכמה הכמה.
    (באמת יצא כבר מכל החורים).
    1:0 למכבי אם זה מה שצריך לעבור בשביל לקבל מנה בפיתה.

    IP: 85.64.7.87דווח על תגובה זו

  • 75.

    הסביח כבר מזמן לא שלו!....

    דני, 09/11/12 01:18

    עברה לבעלים אחרים מחוסר ברירה.... נחשו למה???

    IP: 85.250.113.136דווח על תגובה זו

  • 74.

    היזהרו מדו''ות חניה!!!!

    קרן, 08/11/12 11:04

    לא מזמן חניתי מול החנות כדי לקנות מנה, אחרי שנים שלא אכלתי שם.. אחרי כמה דקות הגיעה ניידת ובדקה את כל הרכבים לצורך מתן דוחות. בסוף השוטרים ויתרו אבל בהחלט זה הותיר טעם רע.. נכון שלא היה לי חשק יותר להסתכל על הפיתה, אך בלי קשר לא אהבתי את המנה - למה הוא מקלף את החציל?? מיותר לגמרי ומאבד את האותנטיות שלו. בקיצור, לא משהו.

    IP: 212.25.110.250דווח על תגובה זו

    • כל החונים שם כדי לקנות מנה, חוסמים את כל האזור.. כן ! זו אני שמתקשרת

      אמא, 09/11/12 01:17

      למוקד כדי להתלונן!!!!חוצפה!

      IP: 85.250.113.136 דווח על תגובה זו

  • 73.

    יש לו סביח טעים ומשביע. נהניתי.

    אשכנזי, 07/11/12 22:05

    קצת קשה להבין את מונחי הכדורגל, אבל מסתדרים...

    IP: 84.109.186.223דווח על תגובה זו

  • 72.

    בולשיט. יש אלפים כמוך.

    זובאגרע, 05/11/12 16:32

    מה ההתנשאות הזאת? (''צריך גאונות בשביל זה, מדענות - ולי יש את שתיהן''). כביכול יצור עליון, מרדונה של הסביח!

    בכל בית יהודי בבגדד הכינו ביום שישי את החמין בגירסתו המקומית: ''תבית''. על הסיר עם התבשיל הניחו ביצים (''ביץ''') שהתבשלו כל הלילה. בבוקר שבת, אחרי שתיית כוסית תה חלוט, אכלו ''ביץ' ע'תבית'', זו ארוחת הביצים הקשות עם חצילים מטוגנים, סלט ירקות, בצל, פטרוזיליה ורשאד וכמובן גם, ניחשתם, עמבה הודית אמיתית. הכל עטוף בפיתה עיראקית ומלווה בחמוצים(טרשי) ועוד אי אילו תוספות.

    אחרי העליה הגדולה ארצה לא היה יבוא של עמבה מהודו אז התחילו בייצור מקומי. לחיקוי של התבלין ההודי הוסיפו חילבה וזה היקנה לעמבה הישראלית את הטענה שהיא מסריחה. כיום העיראקים האמיתיים רוכשים עמבה מיובאת מהודו. בכל בית של משפחה ממוצא עיראקי אוכלים עד היום את הביץ' ע'תבית בשבת בבוקר.
    מי זה עובד דניאל ומי זה סביח? שני טרמפיסטים, בסך הכל.

    IP: 93.172.124.188דווח על תגובה זו

  • 71.

    ומה עם ההימורים? והקזינו ביריחו? (ל''ת)

    חציל מהרשות, 04/11/12 13:49


    IP: 62.219.130.81דווח על תגובה זו

    • nv vhv ao napj,.. מה היה שם משפחתו לפני שעוברת לדניאל..??

      מאת : נעמה השפויה מהר גירון ,אשר בשומרון., 05/11/12 16:13

      450 ש''ח למוסר מידע זה...!!!

      IP: 203.217.57.16 דווח על תגובה זו

  • 70.

    גרתי ליד, אכלתי שם פעמיים יותר מדי.

    רון הכחול, 04/11/12 13:22

    בשתיהן חטפתי קלקול קיבה, והקיבה שלי לא רגישה במיוחד.
    ישראל זו המדינה היחידה ב-OECD בה מוכר מזון מטפל בו בידיים חשופות, ולא משתמש בכפפות חד פעמיות.

    IP: 110.174.76.85דווח על תגובה זו

  • 69.

    הסביח המקורי - גן בר אילן

    יפה, 04/11/12 10:47

    כשהקיוסק הקטן ליד תחנת 63 הפך את פניו וסהיח התחיל למכור את המנה שלו, התור השתרך והפריע עד שנאלצו להזיז את התחנה.הם יצרו שם מושג: ''מנה בשוונג'' - אכלת ובא לך על עוד מנה, אתה מבקש מנה בשוונג ולא מחכה שוב את כל התור. כיום, בניו של סביח ממשיכים למכור את המנה בנגבה פינת הרא''ה. בלי דאווין, בלי השפה המפונפנת של עובד, אבל מנה ששומרת על טעם ואיכות כבר עשרות שנים

    IP: 87.69.132.255דווח על תגובה זו

  • 68.

    זו לא המצאה של אף אחד זה היה קיים בעיראק מאות בשנים

    כנצר למשפחה עיראקית שאכל כל שבת סביח, 04/11/12 08:48

    אמא שלי הגיע לארץ בשנת 51 והיא מספרת שהיה בעיראק כל יום שבת .לאפה עיראקית חציל ביצה פטרוזיליה תפוח אדמה מבושל בצל ירוק וסלט.
    במשך 50 שנה אכלנו בבית ביום שבת בשעה 10 בדיוק את המנה שקראנו לה לאפה עיראקית .
    סביח שזה סבאח בוקר .
    אז המנה טעימה אך לשלם עליה 14 שקל או יותר על חציל וביצה.
    או שזה טירוף או שזה גאונות.

    IP: 79.176.218.121דווח על תגובה זו

  • 67.

    כשמופיעה כתבה על עובד המתחרה שלו מציף תגובות (ל''ת)

    שרון, 04/11/12 01:16


    IP: 109.67.242.41דווח על תגובה זו

  • 66.

    חצי מהתגובות נגדו הן מטעם הסביח המתחרה מנגבה (ל''ת)

    תמיר, 04/11/12 01:15


    IP: 109.67.242.41דווח על תגובה זו

  • 65.

    לא אתפלא אם יתברר שהסניף נפתח בעקבות לחץ של העולם התחתון שרוצה (ל''ת)

    שותפות תמורת פרוטקשן, 04/11/12 01:14


    IP: 93.172.225.101דווח על תגובה זו

  • 64.

    אבל המנה הטובה ביותר בעיר היתה אז המנה המקורית של סביח, האיש שהמציא או (ל''ת)

    And WAS THE BEST, 03/11/12 20:34


    IP: 71.196.45.184דווח על תגובה זו

  • 63.

    אי אפשר להתווכח עם ההצלחה

    אמיר גבעתיים, 03/11/12 19:55

    לי זה נשמע כמו גיבוב של שטויות
    ומנה של חציל+ביצה במחיר מופקע
    אבל זה הצליח
    ואני מוריד את הכובע
    כי כנראה הוא בכל זאת מבין משהו שאנחנו לו.

    IP: 93.172.155.50דווח על תגובה זו

  • 62.

    בשנת 1961 עושה עמה כמה טלפונים??רק מפאיניקים היה להם טל'פונים ולנו היו

    הגוי..לחרף? עם פחד, בלי פחד??, 03/11/12 13:45

    נכון...מנדבושקעס ולא משנה אם אתה מזרחי או אשכנזי, גוי או יהודי.זה,, היה שוויון.זה היה משהו משהו..הטל' שהזמנתי אז,קיבלתי אחרי הסוללרי.יעני ככה ב2001 כזה ואולי ב1992,כבר לא זוכר, יעני כמעט כמו היום,אבל אתמול..היום משווים אתכם עם משכורת מינימום.נראה אותך אוכל סביח עם משכורת מינימום.זה חביבי לא שוויון, זה חביבי, השוויון.בתיאבון.

    IP: 79.176.12.99דווח על תגובה זו

  • 61.

    כתבה על פיתה עם חציל ?

    אן בליוובל, 03/11/12 13:44

    לא מאמין שאין כאן חאוואה

    IP: 95.35.63.131דווח על תגובה זו

  • 60.

    בשלוש מילים. דרעק מיט לייבר (ל''ת)

    דיאטית קלינית, 03/11/12 12:20


    IP: 95.35.63.131דווח על תגובה זו

  • 59.

    חסרים פרטיים בסיסיים

    כדורי, 03/11/12 11:43

    כשסביח התחיל למכור בבודקה ליד קולנוע לילי . הקונים היו עומרים סביח תעשה לי מנה,או תעשה לי מנה ,סביח. וככה קיבלה המנה את שמה

    IP: 95.35.63.131דווח על תגובה זו

    • זה לא היה ליד קולנוע גל אור ? (ל''ת)

      שמשון, 06/11/12 21:55


      IP: 77.127.86.253 דווח על תגובה זו

  • 58.

    סביח שמנוני ובינוני. אפי לא רואה אותו ממטר... (ל''ת)

    סביחובסקי, 03/11/12 10:14


    IP: 84.229.40.63דווח על תגובה זו

  • 57.

    למה זה מצליח לו

    גבעתיים, 03/11/12 09:53

    קראתי את התגובות הלא מפרגנות (הרבה שמן, מחיר גבוה...) אבל כתושב גבעתיים 18 שנה אני מתפעל מהתופעה איך שהוא עובד בעומס כמעט כל היום עד מאוחר בלילה עם תור ארוך אנשים שממתינים בסבלנות, שרובם לקוחות חוזרים. זה אומר משהו. אני אוכל שם בערך פעם בחודש. לדעתי הסוד זה הטריות של המרכיבים שנובעת מהתחלופה הגבוהה. אתה כל הזמן רואה איך מביאים עוד חצילים חמים וטריים ביצים חמות, וסלט חדש.

    IP: 79.181.10.156דווח על תגובה זו

  • 56.

    הנחה לעובדי מעריב בסניף קרליבך ?

    מה ניסתם להביא בכתבה הזו, 03/11/12 09:21

    כולה סביח.

    IP: 84.228.241.95דווח על תגובה זו

    • מגיב 56

      חיים, 04/11/12 01:06

      כל הכבוד.עליתה עלינו.

      IP: 24.24.180.59 דווח על תגובה זו

  • 55.

    The best

    Aviel, 03/11/12 08:31

    every time i come to israel i go to eat by Oved
    i dream about it before and after the experience...
    Oved i wish you health happiness and peace

    IP: 91.66.174.228דווח על תגובה זו

  • 54.

    אני עשיתי לו בית ספר עם משחקי המילים

    מנחם כהן, 03/11/12 07:04

    כששא''ל את השאלות השיגרתיות שלו אני לו ''כן ,וקלהה אותם דו '' ממציא. השפה העברית, פקח עיני עגל ושאל בתמהון ,מה אתה רוצה?... קלהה אותה דו ,מה לא ברור לך. כ@איינשטיין של קבעתיים איים לסגור הקיוסק ולחזור לבגדד. נתתי פירוש למילים .תן לי פעמיים קולה.האיש בכה

    IP: 95.35.63.131דווח על תגובה זו

  • 53.

    לא נראה לי שעובד עבודי עשה כסף גדול ב 25 שנות סאביח........!!!

    טימן בן לולו-------פריז...!, 03/11/12 05:57

    , אחרת היה מניח כמה גרושים בצד ומתקן את השיניים
    הרקובות שלו.....( ראו תמונה ראשונה )...!!!

    IP: 203.217.57.16דווח על תגובה זו

  • 52.

    חציל מטוגן ,זה רעל אמיתי . הוא הרעיל שני דורות.....!

    פרופ' הרמן ליפיטונצ'יק--נס ציונה., 03/11/12 01:48

    איכילוב מלא בחולים , החציל המטוגן קרע להם את
    החיסון הפנימי...!!!
    שנשרף החציל , הפחמן הופך לרעל פעיל..!

    IP: 203.217.57.16דווח על תגובה זו

  • 51.

    עובד

    איתן, 02/11/12 23:07

    אכלתי פעם אחת וזהו. גם נודניק גדול וגם אוכל בינוני ויקר - די ליחצנות.

    IP: 84.94.42.96דווח על תגובה זו

  • 50.

    טרחנות

    לאה, 02/11/12 19:11

    כל הדיבורים האלה ....לבצבץ לחצלץ....וכ׳ו
    אני מצטערת מאוד הגעילו אותי ,כאב ראש .בסוף לא יכולתי כבר והיפסקתי ללכת.הטרחנות הזאת עבר זמנה,בזמנו היה גימיק.עכשיו עבר זמנה
    יש מספיק מקומות ברמת גן

    IP: 109.67.0.164דווח על תגובה זו

    • את אישה חולה (ל''ת)

      ליאור הרומי, 03/11/12 19:31


      IP: 79.183.31.128 דווח על תגובה זו

  • 49.

    עיתונאי חובבן מתבלבל בין גבעתיים לרמת גן! (ל''ת)

    והסביח בפרישמן הרבה יותר טעים ובלי כאבי ראש ברקע, 02/11/12 18:25


    IP: 24.84.2.51דווח על תגובה זו

  • 48.

    איזה מספר בקרליבך הסניף החדש? אני נמצא הרבה במרכז (ל''ת)

    דרומי, 02/11/12 17:19


    IP: 79.181.17.225דווח על תגובה זו

  • 47.

    זה לא מוסד רמת-גני, אלא מ - ג ב ע ת י י ם (ל''ת)

    משה, 02/11/12 16:34


    IP: 109.64.19.195דווח על תגובה זו

  • 46.

    וואלק תורידו את המחיר ! למה לשחוט את הקונים?למה?? (ל''ת)

    מושיקו, 02/11/12 15:57


    IP: 84.110.66.101דווח על תגובה זו

    • עוד לא ראיתי עירקי לא קמצן (ל''ת)

      איך יוריד, 02/11/12 17:13


      IP: 77.125.122.14 דווח על תגובה זו

      • פ ו א ד .... (ל''ת)

        הרמן, 04/11/12 08:44


        IP: 101.119.26.32 דווח על תגובה זו

  • 45.

    בושה למעריב שזה מופיע בדף הראשי בעל סדר היום (ל''ת)

    מעריב אין בושה עם כל הכבוד לסביך ולעובד, 02/11/12 14:55


    IP: 89.139.181.253דווח על תגובה זו

  • 44.

    גם עובד וגם התאומים יושבים בגבעתיים. חשוב להקפיד על דיוק בעובדות (ל''ת)

    גדעון לוי, 02/11/12 14:49


    IP: 5.22.134.242דווח על תגובה זו

  • 43.

    למה שלא תשדרג עם עארוק' בדאלאק ? (ל''ת)

    סביח וסביחה, 02/11/12 14:34


    IP: 77.126.53.31דווח על תגובה זו

  • 42.

    ואיפה תפוח האדמה ? איפפפפפפפה ? (ל''ת)

    אני פ''ת, 02/11/12 14:32


    IP: 84.228.52.49דווח על תגובה זו

  • 41.

    רק ישראלים טיפשים יישלמו כ''כ הרבה כסף למנה של

    עיראקי מת על שבת בבוקר, 02/11/12 14:31

    ביצה, חציל סלט.

    IP: 84.228.52.49דווח על תגובה זו

    • אנשים משלמים גם יותר על פחות. זה לפחות ממש טעים (ל''ת)

      משה, 02/11/12 16:22


      IP: 46.116.58.17 דווח על תגובה זו

  • 40.

    מנה טעימה המחיר לא שווה

    גנץ, 02/11/12 14:25

    וכמו שעובד תמיד אומר ... ''המנה הכי .... '' יקרה ביקום עבור סביח בפיתה... זה אפילו לא בשר, חוצפה לגבות כאלה מחירים על ירקות וביצה בפיתה !
    בא לי לפתוח לו אוהל מחאה באמצע התור.

    IP: 109.67.230.157דווח על תגובה זו

  • 39.

    אכלתי פעמיים, גועל נפש. מה צריך לדעת ?

    יוסי, 02/11/12 14:23

    ביצים קשות, חצילים מטוגנים בטונה שמן, סלט.האדון עובד דוחף טונה חצילים עם ים שמן ואפילו לא מוסיף אלמנט חשוב ביותר, תפוח אדמה. תאכלו אצל מי ששם תפוח אדמה וחציל במינון הנכון. הסביח של עובד מקצר חיים

    IP: 84.228.52.49דווח על תגובה זו

  • 38.

    קם בבוקר, הכניס לפיתה, עשה טלפונים. אלק המציאו את הסביח...

    לילי הכושית, 02/11/12 13:01

    הסביח זה מאכל עירקי שרץ כבר מאות שנים.

    זו ארוחת בוקר של יום שבת

    האמת, ההוא ברח' נגבה - אבוס אידו (לאשכנזים: לנשק לו את הידיים)

    IP: 77.124.172.92דווח על תגובה זו

    • סאבאח....?? זה אתה....? (ל''ת)

      ייני בלום, 02/11/12 13:26


      IP: 101.119.26.32 דווח על תגובה זו

    • הסביח בנגבה הכי שווה! אין לו מתחרים (ל''ת)

      רונית, 03/11/12 17:19


      IP: 109.64.219.194 דווח על תגובה זו

  • 37.

    עכשיו החלו להגיש סביח בקבלות פנים וכמתאבנים לפני החתונות

    נפיח, 02/11/12 12:57

    שמים על פיתה עירקית גדולה (דרוזית)על כל המשטח ומגלגלים ואחכ חותכים לפרוסות של4-6 ס'מ ומקבלים רולדה סביח .טעים.

    IP: 109.67.159.225דווח על תגובה זו

  • 36.

    אל תקנו במחיר מופרז ביצה בפיתה

    עמי, 02/11/12 12:55

    המחיר צריך להיות לכל היותר 14 שקל.גם בנגבה שכותב טוקבקים לעצמו יקר מדי.

    IP: 79.181.28.61דווח על תגובה זו

  • 35.

    רק תוריד את המחיר ההזוי (ל''ת)

    נמי, 02/11/12 12:43


    IP: 79.181.28.61דווח על תגובה זו

  • 34.

    שום סביח לא עובר את הדלת של האודישן במאסטר שף . (ל''ת)

    סתם אוכל שהאשכנזים מתלהבים, 02/11/12 12:18


    IP: 77.125.122.14דווח על תגובה זו

  • 33.

    עובד עאבדאלל'ה מסביך גיבעתיים , הוא עילוי קולינרי....!!!

    נחצ'ה לופאצין., 02/11/12 12:04

    אני גר בהמבורג גרמניה...., כל קפיצה לארץ משולבת
    בקפיצה לגיבעתיים , שם אבלוס שתי מנות סביך....!!
    יחי.......!!!

    IP: 203.217.57.16דווח על תגובה זו

    • מה קרה? הביצים הגרמניות לא עושות לך את זה?

      פירגוניישן, 02/11/12 13:33

      נראה לי זה עובד מטקבק לעצמו דברי שבח והלל

      IP: 77.125.122.14 דווח על תגובה זו

  • 32.

    עובד הוא הערבי מחמד של ביבי...,ערבי בן דת משה...!! (ל''ת)

    רותם שליזינגר / פלוצובסקי., 02/11/12 11:42


    IP: 203.217.57.16דווח על תגובה זו

    • צודק, יש ערבים בני דת משה אבל אין נוצרים בני דת משה, אז איך לכל הרוחות

      יוסי, 03/11/12 16:02

      הגעת הנה????

      IP: 79.181.150.8 דווח על תגובה זו

      • יש צוענים בני דת משה, אלו הגיעו לפה ממזרח אירופה....

        ז'ייד פולונוסקי-מסיירת חרוב מחזור 1961., 04/11/12 00:44

        שם במזרח אירופה כולם היו צוענים...,
        חברו ליהדות בכח הזרוע..!
        אבותי היו צוענים , אני יהודי אשכנאזי...!

        IP: 203.217.57.16 דווח על תגובה זו

  • 31.

    סך הכל ביצה זולה וקצת עמבה הודית......

    בלהה יגודה / ליפיטוניץ', 02/11/12 11:41

    אצלנו , יוצאי אשכנז , המאכלים יותר מורכבים..!

    IP: 203.217.57.16דווח על תגובה זו

    • ח י ז ר י .... לפולניה...! פה מזרח תיכון....!!!! (ל''ת)

      איזבל סעדון / הלוי, 02/11/12 12:28


      IP: 203.217.57.16 דווח על תגובה זו

  • 30.

    אוכל של אשכנזים מלא שמן של 4 ימים קודם (ל''ת)

    רון, 02/11/12 11:41


    IP: 46.117.15.50דווח על תגובה זו

    • מדוע הוא מפסק את הפיתה ללא כפפות ...! {ראו תמונה}.

      zבולון ברנע----אשקלון., 02/11/12 12:01

      אולי הוא גרד את הבייצים שלו דקותיים
      לפני פיסוק הפיתה...?
      לא סטירילי , לדעתי..!!

      IP: 203.217.57.16 דווח על תגובה זו

      • איחס הגעלת אותי (ל''ת)

        לא אוכל יותר פיתות מפוסקות, 02/11/12 17:09


        IP: 77.125.122.14 דווח על תגובה זו

        • --- , (ל''ת)

          הנה פסיק, 02/11/12 20:03


          IP: 212.235.35.147 דווח על תגובה זו

          • איכס , עלה לי החומוס , עשית לי צרבת....!

            גרשון לימוני / טופז ., 03/11/12 05:31

            מי שלא מפסק פיתות עם כפפות , לא יראה ממני גרוש...!!!

            IP: 203.217.57.16 דווח על תגובה זו

  • 29.

    האיש הימר 25 שנות רווחים..., נשאר עם חבית עמבה אחת וכמה גרושים..

    ניפצה לגב' אלמוג את חלום המיליונים....! זו הסיבה !, 02/11/12 11:39

    לקח שותף...!

    IP: 203.217.57.16דווח על תגובה זו

  • 28.

    כל הכבוד!

    עדנה, 02/11/12 11:30

    עובד:
    אני שמחה בשבילך.
    הגיע לך להצליח.

    IP: 68.225.238.153דווח על תגובה זו

    • העתיק את מר צביקה מרחוב נגבה...!!!

      סמואל סלונים - בית וגן., 02/11/12 12:02

      גנב זכויות יוצרים...!!

      IP: 203.217.57.16 דווח על תגובה זו

  • 27.

    תעשו סביח בבית לפלפים

    סביחה, 02/11/12 11:09

    שימו פרוסות חציל בתנור או בטוסטר אובן מרוחות במעט שמן זית עד שישחימו, הרתיחו ביצים, בשלו תפוחי אדמה במים (עדיף על אדים), קצצו פטרוזיליה רעננה, הכניסו לפיתה עם כמה פרוסות עגבניה פלפל ירוק חריף לפי הטעם ומלח. ככה זה יוצא הכי טעים. עמבה מטשטשת את המירקם העדין של המרכיבים. ואם חייבים לשים מטפטפים קמצוץ. משחת חומוס זה בכלל תוספת מאוחרת לסביח האותנטי הנ''ל .

    IP: 77.125.122.14דווח על תגובה זו

    • יש בו משהו נוסף...! (ל''ת)

      קשה לי להאמין שהיא איתו רק בשביל הכסף או העמבה...!, 02/11/12 12:06


      IP: 203.217.57.16 דווח על תגובה זו

  • 26.

    נמצא בגבעתיים לא ברמת גן.. (ל''ת)

    רם, 02/11/12 11:04


    IP: 77.125.142.197דווח על תגובה זו

  • 25.

    מוסד רמת גני????? הוא נמצא בכלל בגבעתיים

    גל, 02/11/12 10:53

    עובד והעסק נמצאים בכלל בגבעתיים ולא ברמת גן

    IP: 109.67.111.190דווח על תגובה זו

  • 24.

    סביח רגיל ולא יותר, מה כל הטרררם (ל''ת)

    אבי ש, 02/11/12 10:50


    IP: 81.218.123.58דווח על תגובה זו

  • 23.

    לכל המגיבים הדפ''רים שמרגישים שלקחו להם את תיאורי הגורמה השמורים

    דאוד, 02/11/12 10:49

    השמורים בד''כ רק למסעדות תל אביביות של 200 ש''ח לסועד.

    אוכל הוא סוג של קפסולה נפשית שיכולה לייצר את כל קשת הרגשות האנושית.

    הגאונות נמצאת כאשר אתה מייצר קפסולה כזו מהמרכיבים הכי פשוטים בתבל : ביצה, חציל, חומוס, פטרוזיליה ועמבה

    עד אז תמשיכו לחפש את הריגושים בפטריות כמהין ופואגרה קנארד במאות דולרים

    אללה יסעד אל מג'אנין

    IP: 94.230.82.249דווח על תגובה זו

  • 22.

    הסביח שלו הכי טעים בארץ

    שמעון, 02/11/12 10:45

    עם כל ההצגה וכל השטויות, בסופו של דבר באמת מדובר באחלה מנה. תמיד כיף לחזור אליה.

    IP: 84.228.174.217דווח על תגובה זו

    • בטח טעים, כמויות אדירות של חצילים מטוגנים, רעל אמיתי (ל''ת)

      עירקי, 02/11/12 14:26


      IP: 84.228.52.49 דווח על תגובה זו

  • 21.

    הבחור צריך לעבוד במשרד יחסי ציבור (ל''ת)

    מי שממתג כמה חציל וביצה יכול להציל גם את תנובה, 02/11/12 10:38


    IP: 87.69.72.116דווח על תגובה זו

  • 20.

    הלך כל הכסף על הימורים (ל''ת)

    ', 02/11/12 10:32


    IP: 77.126.232.111דווח על תגובה זו

  • 19.

    מנה סביח

    צביקול מרמת יצחק, 02/11/12 10:27

    לידיעת הקוראים, כמי שנמנה על נערי שנות השישים הראשונות ברמת יצחק, ונוגסי הסביח המקורי, יתכן שהמונח סביח הוא אכן נגזר מהמילה סבחאן כלומר בוקר בניב השפה הערבית.למעשה המונח נגזר משמו של בעל הדוכן צבי שהעירקים כינוהו סביח. ההתחלה ייתה אמנם בקיוסק הקטן שבגן בר -אילן וחזיתו לרחוב עויאל מול מה שהייתה בתחילת שנות השישים התחנה הראשונה של קו 63 המיתולוגי ונהגיו בהפסקה בקשו לנגוס משהו... מכאן החל הסביח המקורי שעבר ע''פ דרישת עירית ר''ג לרחוב הרוא''ה פינת רחוב נגבה סביח עצמו או בשמו צביק''ה הלך לעולמו לפניכשנה וממשיכי דרכו בניו ובני שותפו ממשיכים את המסורת של מנה סביח גדושה מלאה כשהתוספות פרוסו לסועד ללא הגבלה והטעם והשירות משהו נדיר במחוזותינו ללאט כל הזמירות והחיטוטים של מי שמדמה עצמו לממציא ''המנה'' לא! ממציא המנה מנוחתו עדן אך הטעם והיחס כמו בשנות ה-60 אין לי כלום ולא כלום עם ממשיכי דרכו של צביקה - סביח אך אני היום בגיל 67 זוכר חסד נעורים ועדיין מגיע מרחוק לטעום את הטעם האמיתי של המנה '' המשובחת בתבל'' בטוחני שהסלבריטאים שיגיעו לסבי המקורי יחזרו שוב ושוב.

    IP: 79.177.245.205דווח על תגובה זו

    • ע נ ק .......! (ל''ת)

      עמרם דעבול / נימרודי-יוצא בבל., 02/11/12 11:30


      IP: 101.173.127.243 דווח על תגובה זו

    • רק באורגינל

      רמת יצחקי, 02/11/12 11:31

      תיאור מדוייק. מדוייק כמעט כמו הטעם המדוייק של יעקב (השותף המיתולוגי) וצביקה. המנה שלהם פשוט מושלמת. להבדיל מכל הטררארם של עובד ושלל החקיינים, מדובר במנה צנומה ומדוייקת שאינה נגררת לריבוי מרכיבים מסיחי דעת וטעם.
      עדות לעליונותה הוא פטנט ה״מנה בשוונג״ שקיים רק אצל הצמד מנגבה הראה. התור הקבוע ליד הדוכן נשבר רק בנקודה אחת, כאשר לקוח בביס אחרון או לפני אחרון צועק ״מנה בשוונג״. אז נעצר הסדר והמנה הבאה שיוצאת מגיעה ישירות אל הצועק. ומה זה אומר? שני דברים: היא כה טעימה, המנה, שפשוט חייבים עוד אחת וחשוב לא פחות, היא לא מכבידה ומאפשרת לסועד לקחת עוד אחת, בשוונג כמובן.

      IP: 85.250.59.93 דווח על תגובה זו

  • 18.

    רק אשכנזים צפונבונים שבחיים לא אכלו סביח אמיתי

    עירקי אמיתי, 02/11/12 10:21

    מסוגלים להתלהב מסביח מעפן עם חומוס תעשייתי ועמבה מים. יעני המציא שפה ייחודית ''לחמס''. מזה אתם מתלהבים? וואלה אתם חיים בסרט

    IP: 95.86.76.248דווח על תגובה זו

  • 17.

    עובד תפסיק כבר להמר

    יוני, 02/11/12 10:15

    שערר בבלומפילדדד

    IP: 77.126.241.53דווח על תגובה זו

  • 16.

    בסדר........סביח פיתה ביצה חציל מלא שמן שעושה צרבת

    רונן, 02/11/12 10:13

    ביג דיל

    IP: 46.116.102.177דווח על תגובה זו

    • הווייאגרא עושה צרבת..., לא העמבה...!!! (ל''ת)

      הרצל נפתלי פרויליך-חדרה., 02/11/12 11:31


      IP: 101.173.127.243 דווח על תגובה זו

  • 15.

    לפחות נוא מודה שלא נוגע בחרא שמכין (ל''ת)

    בעע, 02/11/12 10:06


    IP: 89.139.196.18דווח על תגובה זו

  • 14.

    סביחולוג

    עובד, 02/11/12 09:50

    תואר שני לפחות

    IP: 212.117.154.242דווח על תגובה זו

  • 13.

    אין על עובד - אתה יחיד במינו והסביח שלך - א-ל-י-פ-ו-ת! (ל''ת)

    שירי, 02/11/12 09:44


    IP: 80.230.101.28דווח על תגובה זו

  • 12.

    דיי כבר!

    פרופסור שקשוקה, 02/11/12 09:39

    כדי שלא יחשדו בי כאחד הקנאים או המלעיזים אתחיל בפרגון:
    עובד התברך בטיפת מזל ומעט כישרון שיווקי
    מה שמספיק מסתבר כדי לזכות לתהילת עולם או לפחות בתהילה ארצית מדומה.
    אין ספק שמאוד התרשמתי כיצד אדם אגוצנטרי, ועילג, מצליח לקחת מזון דל כל כך, ובמשך שנים למכור אותו ללא הפסק במחיר מופקע. אין ספק שמדובר בכשרון או בהצלחה מסחררת וחריגה.
    מישהו שבאמת אוהב אוכל , לא יחפש שעה חנייה באזור של סירקין ויעמוד בתור על המידרכה כדי לשמוע מוכר שמקשקש כל העת בעברית דלה מהולה במונחים מעולם הכדורגל ובסוף לשלם כמעט 20 שקלים לפיתה עם חציל מטוגן.
    טעים - כן
    בריא - ממש לא
    משביע - ממש לא עבור אדם בוגר רעב
    מחיר - מופקע

    ראיתי ביוטיוב סרטון על מזנון עובד שבו מנסים לדלות מעוברים ושבים סופרלטיבים על המקום. ניכר שעל המראויינים יש או קושי לעמוד ולדבר מול מצלמה או קושי באמת למצוא מה כל כך מיוחד בסביח זה מסביח אחר ברמת גן-גבעתיים. מבין השורות הבנתי שהם פשוט שם מכוחו של הרגל. אנשים תמיד יעדיפו את המוכר והידוע. כמה אירוני שעובד מציג עצמו כפרופסור או עילוי. קצת מזכיר את מה שחושבים אנשי אקדמיה על עצמם..

    IP: 109.65.241.63דווח על תגובה זו

    • המנשר המנומק שלך מזכיר לי את סיפרו של שבתאי גילון '' אביונה..!! (ל''ת)

      דויד לופאצי, 02/11/12 11:33


      IP: 101.173.127.243 דווח על תגובה זו

  • 11.

    השלב הבא - רשת עולמית כמו מקדונלדס? (ל''ת)

    סתם מיתוס, 02/11/12 09:36


    IP: 84.228.237.152דווח על תגובה זו

  • 10.

    סביח נגבה - מלך הסביח!!!

    רמת גנית, 02/11/12 09:35

    עובד חמוד, אבל זה רק להטוטי מילים. אז מי שרוצה סביח טעים אש, שייסע לנגבה. באחריות

    IP: 89.139.162.225דווח על תגובה זו

    • נגבה מגעיל וגם יקר (ל''ת)

      מ, 02/11/12 12:47


      IP: 79.181.28.61 דווח על תגובה זו

      • עובד יותר יקר (ל''ת)

        רונית, 03/11/12 17:24


        IP: 109.64.219.194 דווח על תגובה זו

    • מסכימה איתך לגמרי. הסביח הכי = בנגבה (ל''ת)

      רונית, 03/11/12 17:23


      IP: 109.64.219.194 דווח על תגובה זו

  • 9.

    הגדול מכולם

    לקוח ותיק, 02/11/12 09:31

    במשך 10 שנים אני אוכל את הסביח של עובד ותמיד זה מעולה! תמיד באותה רמה של מצוינות! ניסיתי אצל אחרים ואף אחד לא מתקרב לסביח של עובד! לא ברור איך הוא עושה את זה, אולי זאת האנושיות שלו שאין לאחרים, אבל זה אחד מפלאי עולם! תהיה בריא עובד היקר, אין כמוך ביקום

    IP: 77.127.44.180דווח על תגובה זו

  • 8.

    מי ישמע פיתח פצצת אטום אפשר לחשוב

    עובדיה, 02/11/12 09:21

    שיחנק עם הסביח שלו

    IP: 84.109.75.59דווח על תגובה זו

    • מה קרה - קנאי??

      אסי, 02/11/12 10:22

      כואב לפרגן?? וגם אם לא למה לאחל לו להיחנק יא אידיוט??!

      מה אתה פיתחת קשקשן קטן?

      IP: 84.228.240.245 דווח על תגובה זו

  • 7.

    אין על הסביח שלו! אליפות!!! (ל''ת)

    אבל 19 ש''ח למנה, זה ממש מוגזם!, 02/11/12 09:20


    IP: 84.229.192.155דווח על תגובה זו

  • 6.

    נקרעתי מצחוק

    אלדד, 02/11/12 09:17

    אבל שמעתי שהסביח שלו לא כזה מעולה.
    היום אנשים יודעים לעשות אוכל ממש טוב
    לא כמו פעם שהיו מתי מעט טובים.
    מהסביח נשאר בעיקר ההצגה והרגשת הביתיות.

    IP: 217.132.151.15דווח על תגובה זו

  • 5.

    כמה חבל שאין את זה בכשרות מהדרין (ל''ת)

    יוני, תל אביב, 02/11/12 09:03


    IP: 77.125.233.192דווח על תגובה זו

    • חבל? מזל!! (ל''ת)

      se7en, 02/11/12 09:31


      IP: 62.128.48.134 דווח על תגובה זו

  • 4.

    אני תמיד אוהב לעבור אצלו. אנשים חיוביים מגיע להם להצליח.נקודה. (ל''ת)

    איש מצויין, 02/11/12 08:59


    IP: 99.99.230.249דווח על תגובה זו

  • 3.

    עובד זה יחסי ציבור רמת גני אמיתי קונה ברואה נגבה במקור (ל''ת)

    בגדיי, 02/11/12 08:59


    IP: 109.64.229.252דווח על תגובה זו

    • נגבה,מספיק לטקבק בכל כתבה בשמות בדויים

      קחקח, 02/11/12 12:45

      אתה גם דופק מחיר וגם לא טעים.

      IP: 79.181.28.61 דווח על תגובה זו

  • 2.

    אחד המאמרים הארוכים על ביצה וחציל בפיתה. רק ביששראל (ל''ת)

    מדינה בהפרעה, 02/11/12 08:59


    IP: 93.172.26.212דווח על תגובה זו

    • יפה

      נכון מאד, 02/11/12 09:36

      חזקקקקקק

      IP: 199.203.211.118 דווח על תגובה זו

  • 1.

    סביך ,מאכל רדודד וטפל (ל''ת)

    המלך עירום, 02/11/12 08:53


    IP: 85.64.127.58דווח על תגובה זו

    • לקרוא כתבה כ''כ ארוכה ואז לכתוב ''סביך'' מאכל רדוד וטפל? (ל''ת)

      המגיב הגאון, 02/11/12 09:53


      IP: 85.65.193.61 דווח על תגובה זו

    • עם כל כך הרבה תיבול וטפל? אתה כנראה לא מבין באוכל (ל''ת)

      יוסי, 02/11/12 10:29


      IP: 79.183.169.188 דווח על תגובה זו