• 9.

    אפשר לחשוב שגילו את אמריקה, ידוע מזמן ש

    יובל, 08/11/12 00:14

    הצמאה מבוקרת משפרת איכות (מתיקות, ניחוח,
    ריכוז מינרלים וכו')פירות וירקות.
    הבעייה שהמגדלים מעוניינים במשקל התוצרת
    קודם כל ולכן ממשיכים להשקות עד הקטיף.
    אגב, בכרמי יין יש הגבלה על היבול (יוצא דופן בחקלאות)ע''מ לשמור על האיכות של היין.

    IP: 80.230.97.5דווח על תגובה זו

  • 8.

    מתעלילים בגפנים היזהרו מהארופאים הנאורים.כמו הברית מילה (ל''ת)

    בריתה, 01/11/12 09:11


    IP: 109.65.1.89דווח על תגובה זו

  • 7.

    יקב ברבאדו- נפיחות פרופסיונאלית. אך לא מצדיק את המחיר. (ל''ת)

    נשיאים ורוח. וטעם לא משהו..., 30/10/12 12:55


    IP: 109.67.214.66דווח על תגובה זו

  • 6.

    יחסי ציבור

    שמאי, 23/10/12 23:02

    במה שסוסיב באמת טוב זה יחסי ציבור

    IP: 62.219.224.218דווח על תגובה זו

  • 5.

    מעולם לא הוכח כי גפנים אינם סובלים (ל''ת)

    זיו, 23/10/12 15:45


    IP: 212.150.174.178דווח על תגובה זו

  • 4.

    אכן היין הטוב ביותר

    יצחק, 23/10/12 12:06

    מרגע שגיליתי את יין ברבדו קשה לי לשתות יין אחר.

    IP: 46.116.32.77דווח על תגובה זו

  • 3.

    שיהיה בהצלחה!!! (ל''ת)

    ליאורה, 23/10/12 10:27


    IP: 79.180.224.193דווח על תגובה זו

  • 2.

    שיטה אכזרית להפקת יין מגפנים צמאות!!! לכלא. (ל''ת)

    יואבחלב, 23/10/12 09:56


    IP: 212.76.224.242דווח על תגובה זו

  • 1.

    לפני מספר ימים הפרופ.הופיע ב''ערב חדש''.כל הכבוד ליחצנים החרוצים.

    י, 23/10/12 09:49

    בלי קשר לאיכות היין

    IP: 77.125.155.84דווח על תגובה זו