• 6.

    רק לא מרגרינה (ל''ת)

    טלי, 09/01/13 13:15


    IP: 192.118.0.2

  • 5.

    עוגה מעולה, אבל רק עם חמאה (ל''ת)

    יעל, 24/12/12 14:16


    IP: 192.118.0.2

  • 4.

    יש לי בעייה שתמיד חוזרת על עצמה - אשמח לעצה

    אבל אבל.., 27/09/12 14:11

    הבסיס תמיד ''נופל'' לי. אבל לא באופן ה''רגיל'' של קריסת המרכז פנימה אלא להיפך, השוליים ניתקים מדפנות התבנית ומתכווצים פנימה.
    נותרת עוגה שהיא גם בקוטר קטן יותר מהמקור (בגלל הכיווץ) וגם עם מרכז גבוה והיקף נמוך ומוטה..(מעין פירמידה בלי שפיץ ועם בסיס עגול) מקווה שהייתי ברורה.. :-\\
    אשמח מאוד לדעה\\עיצה בעניין.
    תודה.

    IP: 147.237.70.108דווח על תגובה זו

    • מנסה לעזור

      ורד, 27/09/12 15:19

      תנסי להוריד את חום האפייה - 170-175 מעלות (זמן אפייה קצת מתארך) ולא לאפות בטורבו.

      IP: 46.116.79.22 דווח על תגובה זו

    • עזרה

      ענת, 04/07/13 12:04

      אין לך שום בעיה , כך זה בעוגה הזאת.הבסיס אכן נופל והכל מתכווץ כמו שתארת.
      זה לא משהו שאת עושה כך זה.

      IP: 82.80.198.164 דווח על תגובה זו

  • 3.

    מרגרינה?! איכס!!

    שמיינה, 27/09/12 13:56

    נו באמת. ברור שניתן להחליף בחמאה, אבל כשאני רואה מתכון עם מרגרינה אני מרגישה שמזלזלים בי. על המתכון הזה אוותר בשמחה.

    IP: 82.23.4.84דווח על תגובה זו

    • גם אני! מי משתמש במרגרינה היום??? (ל''ת)

      טל, 27/09/12 16:34


      IP: 194.114.146.227 דווח על תגובה זו

      • מי משתמש במרגרינה היום ?

        אני, 27/12/12 16:54

        נכון מאוד היום כמעט רוב האנשים אינם משתמשים במרגרינה היום ....כי זה שמן רווי וסכנה לבריאות ...מסכימה איתך ...לכן אפשר להשתמש במחמאה ...או בחמאה ....

        IP: 79.177.187.86 דווח על תגובה זו

  • 2.

    אפשר לבשתמש בתחליפי חלב שתהיה עוגה פרווה?

    גלי, 27/09/12 08:51

    כלומר - שמנת צמחית וחלב סויה/קוקוס...

    IP: 192.116.80.71דווח על תגובה זו

  • 1.

    הכי פשוט והכי טעים . (ל''ת)

    רק חמאה במקום מרגרינה, 27/09/12 08:26


    IP: 79.181.112.123דווח על תגובה זו