• 18.

    לא סנוניות - אלא סיסים

    maya, 10/09/12 22:36

    דומים ועם זאת שונים.

    שנה טובה!

    IP: 84.108.23.127דווח על תגובה זו

  • 17.

    כל הכתבה ההזויה והמשעממת הזאת, מילא, אבל לפחות שהמתכונים יהיו טובים

    מי שעבד פעם עם פילו יודע שהמתכון שגוי לגמרי, 09/09/12 00:04

    פילו חייבים לשמן בשכבת שמן דקה, אחרת יצא יבש ומתפורר.
    וזה מנכדה של טורקייה????? פחחחחחחח

    IP: 46.210.149.162דווח על תגובה זו

  • 16.

    ''גסטרונומית'' פלצנית ותו לא.

    אני, 08/09/12 18:31

    איכס מיכל אנסקי יצור מעצבן, מתפנק, ולא נעים להאזנה.
    די לא יכולים לצפות בה.
    שמענו כבר את סיפור החבאת המוח בפעם המליון.
    די כבר לנסות להצדיק את מקורותייך הקולינריים, אמא שלך כבודה במקומה מונח, אך גם היא מעצבנת.

    IP: 87.68.54.92דווח על תגובה זו

  • 15.

    תמונות נהדרות (ל''ת)

    מפרגנת, 08/09/12 13:56


    IP: 217.132.7.11דווח על תגובה זו

  • 14.

    בסך הכל מסכנות. לשחק במגרש של האמהות שלהן זה לא פשוט ולפי הכתוב

    והמתכונים ללא הייחוס לא היו נותנים להן במה, 08/09/12 13:37

    זה צריך להיות עצוב, לדעת שכל מה שיש לך זה רק בגלל הקשרים של אמא.

    מעניין למה בנים/בנות של לא מחפשים לעצמם תחום אחר, שבו הם יכולים להתבלט בזכות עצמם. אולי בגלל שאין להם שום כישרון משל עצמם.

    IP: 109.253.75.54דווח על תגובה זו

    • סתם רוע

      הקיפוד הגדול, 10/09/12 10:27

      הן הלכו למקצוע שבו נקודת ההתחלה שלהן מהגבועות שיש, אין הרבה אנשים שנקודת ההתחלה שלהן כלכך גבוהה, כילדות הן דיברו ונשמו קולינריה. אין שום סיבה שלא ינצלו את זה וילכו להתמקצע במקצוע.
      לדעתי היכולות שלהן הרבה יותר גבוהות כי מילדות הן למדו לזהות ניואנסינים קטנים בטעמים לזהות חומרי גלם במוצר סופי ויותר מזה הן ממקור ראשון למדו מה ההשפעות הצפויות של שילובים שונים.

      IP: 109.67.15.147 דווח על תגובה זו

  • 13.

    תענוג עם חיוך. תודה, רותי, אתן מקסימות. (ל''ת)

    אהבה לאוכל - אהבה לחיים., 08/09/12 12:16


    IP: 84.229.7.50דווח על תגובה זו

  • 12.

    בעברית מצוחצחת ומדוקדקת לא אומרים ג'ינג'ר אלא זנגוויל

    ודייק, 08/09/12 11:27

    חוץ מזה כתבה נחמדה

    IP: 87.143.139.90דווח על תגובה זו

  • 11.

    על זה נאמר bottom of the barrel (ל''ת)

    תת רמה, 08/09/12 01:01


    IP: 176.13.200.85דווח על תגובה זו

  • 10.

    מיכל

    אנייכלא ני, 07/09/12 23:33

    למיכל, לכי תתמרחי על עומר מילר זה את עושה הכי טוב
    יותר טוב מלבשל

    IP: 79.179.17.54דווח על תגובה זו

  • 9.

    האטריות הן פצצת כולסטרול (ל''ת)

    אזרחית, 07/09/12 20:36


    IP: 31.210.181.101דווח על תגובה זו

  • 8.

    כשיש קשרים ,לא צריך פרוטקציה. למה הן ולא אני...

    שף מתוסכל, 07/09/12 19:31

    הכל מסואב ,אפילו עבודה באוכל עוברת בירושה .


    מעניין מה הן היו שוות בלי היחוס המשפחתי

    IP: 84.109.97.73דווח על תגובה זו

  • 7.

    מיכל אנסקי את שיינע צירע ומקצועית ברמה....מעריץ אותך. (ל''ת)

    MLAPID , 07/09/12 18:49


    IP: 109.65.152.70דווח על תגובה זו

  • 6.

    תודה לשתי בנות יפות וחמודות שמבשלות פניני מטבח גם טעימים וגם יפים.

    חובבת בישול, 07/09/12 17:09

    המתכון של משולשי בצק פילו במילוי דלעת - מייד הודפס ואומץ על ידי.

    התמונות בטור מרהיבות נפש ועושות חשק לטיול של שוק ועינוגיו.


    תודה לכן :)

    IP: 98.223.21.127דווח על תגובה זו

  • 5.

    על הדרך של הפרסומת והתהילות לעצמן, הן גם מקבלות מלון 5 כוכבים

    לפרסם בצורה בוטה ביותר. יופי של עיתונות יש היום!, 07/09/12 13:10

    שתיהן יכולות ללמוד קצת מאמהות שלהן, שלא דחפו עצמן לפרונט ונתנו לאוכל שהן כותבות עליו את הדגש ולא התבוססו במיץ של עצמן.

    חבל שיצאו להן שתי בנות שכל מה שהן הגיעו אליו היה רק בזכות הקשרים מהבית.

    IP: 46.210.220.117דווח על תגובה זו

  • 4.

    שתי פלצניות ממדינת תל אביב

    א, 07/09/12 11:58

    נמאס ומגעיל

    IP: 85.65.126.79דווח על תגובה זו

    • התגובות השליליות מעידות על כותביהן ועליהם בלבד. (ל''ת)

      ואם הן היו מדימונה או קרית שמונה? מה זה משנה?, 07/09/12 17:09


      IP: 98.223.21.127 דווח על תגובה זו

  • 3.

    אוי, מסכנות, היו להן סנדוויצ'ים מוזרים! איזו ילדות קשה ועשוקה...

    כל כך מלאות בעצמן, וכל כך כל כך משעממות, 07/09/12 10:38

    שני התפוחים נפלו ממש ממש רחוק מן העץ.

    IP: 176.13.230.91דווח על תגובה זו

    • מעניין איזה טיפוס אפל ומאוס יושב וכותב תגובות שליליות במדור חביב על (ל''ת)

      אוכל טעים, 07/09/12 17:10


      IP: 98.223.21.127 דווח על תגובה זו

      • אהה, אז חייבים לרשום פה רק תגובות חיוביות, כמו ב''פראבדה''...

        והרי הן בסך הכל מפרסמות את המלון של אורי-בורי, 08/09/12 13:35

        אז מה אתה קופץ כמו תרנגול בראש?

        IP: 109.253.75.54 דווח על תגובה זו

  • 2.

    שתי כוהנות אוכל הגדולות????

    מוקוס לוקוס, 07/09/12 10:33

    מישהו מוכן לתת הסבר מי זאת מיכל אנסקי?
    מה עושה אותה לכוהנת אוכל?
    מה זה השטויות האלה שהיא פולטת בתוכנית רק כדי להראות שהיא מבינה משהו? אוכל מנחם?
    מה, אף אחד לא רואה את הפרצופים של כהן ורושפלד כשהיא פולטת עוד שטות ועוד שטות?

    IP: 85.64.99.193דווח על תגובה זו

    • לפני שאתה מתנפח

      ליזט, 07/09/12 15:50

      בכוהנות האוכל הגדולות הכוונה לאמהות של השתיים, שרי אנסקי ונירה רוסו. אבל אם אתה לא מבין את משמעותם של מקפים אף אחד כבר לא יוכל לעזור לך

      IP: 84.108.138.94 דווח על תגובה זו

    • הביטוי ''אוכל מנחם'' מוכר מאד ולאוו דווקא בין בשלנים (ל''ת)

      זה שאתה לא מכיר-לא נותן לך זכות לבטל אמירה, 08/09/12 01:57


      IP: 109.67.211.218 דווח על תגובה זו

  • 1.

    אין רשימת רכיבים לחביתיות... (ל''ת)

    shaul, 07/09/12 09:45


    IP: 79.177.202.165דווח על תגובה זו

    • יש, זה פשוט לא מופרד מהרשימה של המרק (ל''ת)

      איטריות של פסח...., 09/09/12 10:22


      IP: 193.34.57.101 דווח על תגובה זו