• 14.

    תודה. טעים!

    ארבל, 23/11/12 20:40

    הכנתי הערב את הקציצות, החלפתי חצי מהקמח בקמח מצה, כי לא היה לי מספיק קמחומוס, ויצא מאוד מוצלח.

    יצא נהדר, ואני מייד מכניסה את המתכון לרפרטואר (אנחנו בעד אוכל שאפשר לקחת בקופסא לכל מיני מקומות, ושיורש העצר יכול לאכול בידיים, כי יש לי בן שחושב שהוא הודי...)

    תודה!

    IP: 85.65.10.236דווח על תגובה זו

  • 13.

    מעולה

    דנית, 22/09/12 09:21

    מאוד טעים. תודה רבה.

    IP: 79.179.220.137דווח על תגובה זו

  • 12.

    אפיתי ויצא מעולה! (ל''ת)

    שגית, 13/09/12 17:04


    IP: 89.139.178.30דווח על תגובה זו

  • 11.

    נראה טעים. (ל''ת)

    רנה, 12/09/12 19:29


    IP: 85.64.180.54דווח על תגובה זו

  • 10.

    נחמד אבל הערה לשחר

    שמיינה, 06/09/12 02:43

    המדור החביב שלך הוא בעל שם חביב מאד - אבל קצת מטעה! יש מצב לשנות ל''טבעוניישן''?... בכל אופן - תודה על כל המתכונים. אנסה גם את זה ואקווה שייצא טעים!

    IP: 82.23.4.84דווח על תגובה זו

  • 9.

    ניתן להשיג את קמח החומוס בכל סופר ואצל מוכרי תבלינים בשווקים (ל''ת)

    שירה, 06/09/12 00:22


    IP: 46.120.44.210דווח על תגובה זו

  • 8.

    ניתן להשיג את קמח החומוס בכל סופר ואצל כל מוכר תבלינים בשוק (ל''ת)

    ליטל, 06/09/12 00:17


    IP: 46.120.44.210דווח על תגובה זו

  • 7.

    מה יהיה על הכוסברה?

    מציצה למטבח, 05/09/12 23:40

    נכון שיש שני סוגי אנשים, אלה שאוהבים כוסברה ואלה ששונאים? אנחנו כאן מהחלק השני. מה עושים? אפשר להחליף במשהו אחר?

    IP: 85.64.132.195דווח על תגובה זו

    • שלום מציצה למטבח

      שחר, 06/09/12 09:13

      ודאי שאפשר להחליף את הכוסברה - בפטרוזיליה או בכל עשב לפי טעמך

      IP: 84.229.180.156 דווח על תגובה זו

  • 6.

    עדיף לא לטגן. שימו בתבנית עם כמה ביצים ולתנור (ל''ת)

    יעני פשטידה (במלרע), 05/09/12 23:39


    IP: 46.116.123.223דווח על תגובה זו

    • כל הרעיון הוא לא להשתמש בביצים

      שמיינה, 06/09/12 02:45

      כתחליף לביצה יש להשרות קצת פשתן במעט מים ולהשתמש בנוזל הצמיגי שנוצר

      IP: 82.23.4.84 דווח על תגובה זו

  • 5.

    אפשר עם קמח מלא?

    ., 05/09/12 22:28

    לא ברור לי מה זה קמח חומוס. האם הטעם שלו שונה? האם הוא זה שגורם לעיסה להידבק?

    IP: 85.64.7.87דווח על תגובה זו

    • שלום מגיב/ה 5

      שחר, 06/09/12 09:15

      קמח החומוס אכן מדביק את העיסה וכמובן מעניק לקציצות טעם של חומוס וערכים תזונתיים של חומוס. אני בעד לאלתר על מתכונים, אבל במקרה הזה לא הייתי מחליפה את קמח החומוס בקמח חיטה

      IP: 84.229.180.156 דווח על תגובה זו

  • 4.

    לא ניצלנו בעלי חיים אבל ניצלנו גזר !! (ל''ת)

    דן, 05/09/12 14:02


    IP: 2.225.171.244דווח על תגובה זו

  • 3.

    מאיפה לעזאזל משיגים קמח חומוס?? (ל''ת)

    שרית, 05/09/12 12:57


    IP: 192.116.128.138דווח על תגובה זו

    • שרית, אין צורך להתעצבן

      שחר, 05/09/12 15:14

      קמח חומוס יש בבתי טבע ובחלק מחנויות התבלינים, וגם אפשר להכין לבד בבית מגרגרי חומוס יבשים בעזרת מטחנת תבלינים או מטחנת קפה

      IP: 84.228.51.229 דווח על תגובה זו

  • 2.

    אצלי קציצות זה עם בשר.

    עידן, שינקיניסטן, 05/09/12 11:50

    זה לביבות. בכל מקרה, נראה טעים והודי, ואנסה.

    IP: 93.172.92.52דווח על תגובה זו

  • 1.

    מתאים גם לטבעונים וצמחונים (ל''ת)

    תודה על המתכון..ננסה :), 05/09/12 11:13


    IP: 213.57.239.197דווח על תגובה זו

    • מגיב/ה מס' 1 יקר/ה,

      שחר, 05/09/12 19:15

      כל המתכונים בטור הזה טבעוניים לחלוטין וגם ימשיכו להיות

      IP: 84.228.51.229 דווח על תגובה זו

      • שתביאו מתכוניי עוגות מתוקות בלי סוכר/ ממתיקים מלאכותיים/דבש

        אז מקווה מאוד, 06/09/12 00:18

        כי דבש זה אותו דבר כמו סוכר. עצוב..

        IP: 89.139.30.191 דווח על תגובה זו