אתחיל בכך שהמקום נחמד, רוב האוכל טוב ואפילו טוב מאד, אבל דווקא בגלל זה כדאי להשקיע ולהשתפר.
האחד - קינוח שערות קדאיף וגלידה - קדאיף זה קצת של לפני 10 שנים וזה הספציפי היה יבש, הגלידה טובה, היה חסר עוד משהו כדי שיהיה מעניין. בקיצור, קינוח בינוני מאד וחבל גם האופציה השניה של גלידה עם לדר (לא ניסינו) נראתה דומה יחסית ופשוטה מאד.
שני - תמחור הכרובית, אומנם זו מנה שכולם מכירים ואוהבים מהטפאו, אבל לתמחר שני ביסים של כרובית ב- 15 ש''ח זה ממש מוגזם, מרגיש שבאו לעשות עליך כסף ולא כדי לתת תמורה לסועד (בטפאו מנה זהה אך גדולה פי שלוש מתומחרת ב- 18 ש''ח).
שלישי - שירות, אם המלצרית שואלת איך היה הקינוח ומקבלים תשובה שהוא לא היה משהו, אז תתייחסו לזה (בטח ובטח כשזה שתי דקות אחרי שהפכת עלינו קנקן מים חצי מלא), אם זה לא באמת מעניין אתכם אל תשאלו.