• 7.

    במה כדאי להשתפר

    מבקר, 06/09/12 12:51

    אתחיל בכך שהמקום נחמד, רוב האוכל טוב ואפילו טוב מאד, אבל דווקא בגלל זה כדאי להשקיע ולהשתפר.
    האחד - קינוח שערות קדאיף וגלידה - קדאיף זה קצת של לפני 10 שנים וזה הספציפי היה יבש, הגלידה טובה, היה חסר עוד משהו כדי שיהיה מעניין. בקיצור, קינוח בינוני מאד וחבל גם האופציה השניה של גלידה עם לדר (לא ניסינו) נראתה דומה יחסית ופשוטה מאד.
    שני - תמחור הכרובית, אומנם זו מנה שכולם מכירים ואוהבים מהטפאו, אבל לתמחר שני ביסים של כרובית ב- 15 ש''ח זה ממש מוגזם, מרגיש שבאו לעשות עליך כסף ולא כדי לתת תמורה לסועד (בטפאו מנה זהה אך גדולה פי שלוש מתומחרת ב- 18 ש''ח).
    שלישי - שירות, אם המלצרית שואלת איך היה הקינוח ומקבלים תשובה שהוא לא היה משהו, אז תתייחסו לזה (בטח ובטח כשזה שתי דקות אחרי שהפכת עלינו קנקן מים חצי מלא), אם זה לא באמת מעניין אתכם אל תשאלו.

    IP: 212.199.34.114דווח על תגובה זו

  • 6.

    מקום מעולה! האוזו שם העיף אותי.. :) (ל''ת)

    עדי, 23/08/12 11:38


    IP: 212.25.68.178דווח על תגובה זו

  • 5.

    מקום מעולה עם אחלה אווירה (ל''ת)

    יונתן, 23/08/12 10:35


    IP: 62.219.179.154דווח על תגובה זו

  • 4.

    מקום מהממם, טעים ונעים. בהצלחה בנות (ל''ת)

    רן, 23/08/12 08:34


    IP: 82.102.135.74דווח על תגובה זו

  • 3.

    מטבח עזתי???? אין גבול לקשקשת? (ל''ת)

    מוכרחים להיות שמח, 23/08/12 06:47


    IP: 85.64.14.134דווח על תגובה זו

  • 2.

    אין ולא תהיה מסעדה יוונית כמו אולימפוס בצומת מעריב

    איתי, 22/08/12 19:53

    יונה הוא הדור השני, בנו גדי השלישי, ושניהם מכינים את האוכל היווני הכי טוב בארץ. והמשפט הזה היה נכון גם בתקופה שהיו כאיזור הרבה מסעדות יווניות דוגמת אולימפיה, טריאנה ודומות להן. שיהיה בהצלחה בנות

    IP: 2.55.114.85דווח על תגובה זו

  • 1.

    בהצלחה לכם בנות מוכשרות

    אלי, 22/08/12 19:16

    אוירה טובה אוכל טוב שמוגש עם חיוך ששובר מחיצות עושה את ההבדל

    IP: 46.116.203.254דווח על תגובה זו