• 11.

    יצא מדהים!!!

    הדס, 22/08/12 19:13

    הרבה זמן חיפשתי מתכון טוב לפוקאצ'ה..ליום הולדתו של בעלי החלטתי ללכת על זאת...יצא ממש טעים! ( ויש לנו ציפיות גבוהות...)
    תודה!

    IP: 46.116.45.70דווח על תגובה זו

  • 10.

    חייב לנסות (ל''ת)

    הרסת לי את הדיאטה, 14/08/12 23:21


    IP: 46.117.2.131דווח על תגובה זו

  • 9.

    אכן מתכון מנצח לפוקאצ'ה

    נורית, 14/08/12 19:18

    בצהריים ראיתי את המתכון ונדלקתי .יש לי ארוחת ערב מיוחדת שאוסיף סלט ירקות ליד הפוקאצ'ה המרנינה עם הרטבים ובני הבית עוד מעט יאכלו וייהנו הריח מהתנור כבר מגרה אותם .המשך במתכונים כאלה שף תומר ויסהוף יישר כח . נורית

    IP: 147.236.238.21דווח על תגובה זו

  • 8.

    לפואצ'ה זו חיכיתי

    אירית, 14/08/12 17:39

    המתכון נראה לא קשה להכנה נראה מלבב ,בנותי בגיל בגרות הציעו שנכין ביחד הן אוהבות בצקים ואנו ניגשות להכנה בטוחה שייצא טעים בפרט שהבנות מכינות .תודה תודה והמשך במתכונים כאלה

    IP: 147.236.238.21דווח על תגובה זו

  • 7.

    כייף של מאכל--פוקאצ'ה

    שני, 14/08/12 16:53

    הפוקאצ'ה -נכתבה בזמן ונראית מצוין,ניגשת אני למטבח להכנתה עם ילדי הבוגרים ואכן אתן לכל ילד לשים בפוקאצ'ה שלו את הירקות שהוא אוהב,ארוחת ערב טעימה בדרך.תודה לויסהוף תומר

    IP: 147.236.238.21דווח על תגובה זו

  • 6.

    עשיתי מעשה

    איה, 14/08/12 16:28

    ידי יום אני גולשת ומקווה שהמדור של שף תומר ויסהוף יעלה. לצערי המתכונים הנפלאים מתפרסמים לעיתים רחוקות ולכן עשיתי מעשה. בשבוע שעבר, יחד עם חברה הגענו למסעדת פסטה מיה ברמת החיל.בין המנות שהזמנו היתה גם פוקצ'ה. עכשיו כשאני קוראת את המתכון אני נזכרת בטעם הנפלא של מטבל הפלפל הקלוי שהזמנתי. חברתי בחרה בעגבניות טריות. התחלקנו במנות והטעם היה גם משגע. הבצק, פריך בדיוק במידה. שף תומר ויסהוף יש לך מעריצה סמוייה.

    IP: 84.228.51.208דווח על תגובה זו

  • 5.

    אם הלחם האחיד יקר

    יוזף, 14/08/12 14:14

    תאכלו פוקצה חחח

    IP: 199.203.55.52דווח על תגובה זו

  • 4.

    הפוקאצ'ה בתמונה מזעזעת, לא אפויה ונראית רכה מדי, כמו פיתה ארוכה.

    ארז, 14/08/12 14:00

    מי המומחה הגדול שכל יום עושה את זה ועדיין יוצא לו ככה ככה?

    IP: 27.99.96.175דווח על תגובה זו

    • ארז איש קטן (ל''ת)

      הילה, 14/08/12 16:37


      IP: 147.236.238.21 דווח על תגובה זו

    • פוקאצ'ה (ל''ת)

      נאור, 14/08/12 16:38


      IP: 147.236.238.21 דווח על תגובה זו

    • פוקאצ'ה

      נאור, 14/08/12 16:45

      ארז מה שמשתמע מתגובתך שאתה לא ראית בחייך פוקאצ'ה,ואף לא טעמת את טעמה הנפלא והטרי של הפוקאצ'ה מעשי ידיו של תומר השף במסעדת פסטה מיה כדאי לך קודם לדעת מהי בכלל פוקאצ'ה. אופן ההכנה והרכיבים מדרבנים אותי להכין ומיד כייף של מתכון למי שבאמת מבין...

      IP: 147.236.238.21 דווח על תגובה זו

      • ראיתי גם ראיתי, וחוץ ממה שכתבתי גם הכדור בצק לא חלק ומקווצ'ץ'-

        ארז, 15/08/12 01:07

        סימן ללישה קצרה מדי או ארוכה מדי. אולי תלמדו לקבל ביקורת במקום להתגונן, לצלם כזה דבר בכתבה למעריב. וה''ממרח'' עגבניות ברמת גן טרום חובה.

        IP: 27.99.96.175 דווח על תגובה זו

  • 3.

    אהה, שומע, אולי תצלמו לא בפוקוס עם הסלולאר

    יאיר, 14/08/12 12:28

    זה מאד ראוי ומתאים לפרסום באתר.

    אגב, התנור לא היה מספיק חם. הקרום העליון לא מספיק אפוי וחסר עוד סוכר/דבש בבצק כדי שהוא יתקרמל כמו שצריך בחלק העליון

    IP: 91.231.192.149דווח על תגובה זו

  • 2.

    תודה רבה

    שירי, 14/08/12 11:05

    מזמן רציתי להכין בבית כזו פוקאצ'ה...

    IP: 213.8.163.2דווח על תגובה זו

  • 1.

    תמר בבקשה עצה כיצד הפוקצ'ה תצר רכה , יוצאתלי קשה תודה (ל''ת)

    שירי, 14/08/12 09:32


    IP: 85.158.138.25דווח על תגובה זו