• 4.

    תודה על הטור המקסים.

    קוראת, 12/08/12 16:34

    ניסיתי להכין רוטב פסטו המון פעמים וכל פעם משהו יצא לא בסדר. זה כי אף פעם לא נתנו לי את הכמויות המדוייקות (כל אחד שופך שמן,צנוברים, גבינות - כאוות נפשו).

    תודה על הטיפים

    IP: 98.223.22.189דווח על תגובה זו

  • 3.

    צנוברים

    תומר, 12/08/12 13:46

    כדאי לקלות על מחבת ללא שמן להשחמה קלה

    IP: 81.218.40.194דווח על תגובה זו

  • 2.

    טיפים טובים... תאמת גיליתי לבד.

    אסף, 12/08/12 11:22

    הטיפ של הסוכר מעולה, גיליתי את זה בפעם של הכנת הפסטו עם יותר מידי שום... :-)

    לגבי הקשיו, גם טיפ טוב ואפילו לטעמי יוצא טעים יותר, גיליתי ברגע של קמצנות....!

    IP: 46.116.12.40דווח על תגובה זו

    • טיפ מעולה, רק שאם תקרא פעם את המרכיבים על כל מוצר מזון שאתה קונה תגלה (ל''ת)

      שכמעט בכל מוצר יש תוספת סוכר. כולל בבשר..., 12/08/12 16:31


      IP: 98.223.22.189 דווח על תגובה זו

  • 1.

    כל הכבוד. כתבה יסודית ולא כבדה מדי. והכי חשוב- עניינית. (ל''ת)

    אפרת, 12/08/12 09:31


    IP: 79.179.235.71דווח על תגובה זו