• 8.

    Mean People Suck

    מישהו, 21/06/13 22:10

    אחלה כתבה, מה אתם מ... תשכל

    IP: 79.180.207.133דווח על תגובה זו

  • 7.

    אוף איזה מעיקה. כל הכתבות שלה משעממות ומתלקקות (ל''ת)

    תוחזר אנסקי לאלתר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!, 06/08/12 19:20


    IP: 24.184.197.71דווח על תגובה זו

  • 6.

    דיוק מדעי!

    מרב, 06/08/12 13:54

    זה נחמד להלל את תחושות היד והבטן ואח''כ לתת במתכון ''550 גר' קמח ו-700 גר' שאור'', תסלחי לי?
    ומה עושים עם חתיכות התפוח? אופים? נמסות לתוך התערובת?
    בקיצור, המתכון רשום בפולנית שוטפת

    IP: 62.90.144.8דווח על תגובה זו

    • מה את רוצה, גם היא וגם הוא לא יודעים לתת מתכונים כמו שצריך (ל''ת)

      מצא מין את מינו. העיקר שהם מרוצים מעצמם, 07/08/12 07:49


      IP: 24.184.197.71 דווח על תגובה זו

  • 5.

    כמה ליקוקים בכתבה אחת - אלוהים ישמור. הכל אצלו ''מושלם''. די, נו ברצינות

    ומי הבין מכל הסמטוחה הזאת איך להכין שאור?, 05/08/12 19:36

    כנראה משלמים לה לפי המילה, אחרת לא ברור למה צריך כל כך הרבה מילים להסביר משהוא שהוא לא עד כדי כך מסובך...
    אולי בשביל שאנשים פשוט יתייאשו מלהכין לבד וירוצו לסדנא של ארז המושלם באדם?

    IP: 24.184.197.71דווח על תגובה זו

  • 4.

    לאן נעלמו חתיכות התפוח

    לא הבנתי, 05/08/12 15:20

    הבנתי שהן מיועדות לספק את החיידקים והנבגים הדרושים להתפחה, אבל באיזשהו שלב הם צריכים ללכת, לא? ועוד: מה עושים עם הכמויות שמוציאים? פשוט זורקים או משכפלים?
    ועוד: האם כל התהליך הזה נדרש לככר לחם אחת או שניתן להשתמש בו לכמה ככרות?

    IP: 80.230.9.249דווח על תגובה זו

  • 3.

    מה אתם יודעים- הפלאצה התל אביבית גילתה את הלחם..... (ל''ת)

    ציוני, 05/08/12 13:50


    IP: 93.172.79.226דווח על תגובה זו

  • 2.

    600 ש''ח לסדנת בשר (ל''ת)

    צדק חברתי, 05/08/12 13:24


    IP: 213.8.61.250דווח על תגובה זו

  • 1.

    עם כל הכבוד מחירי הסדנאות מוגזמים (ל''ת)

    אלמד לבד, 05/08/12 09:46


    IP: 85.158.138.21דווח על תגובה זו