• 30.

    איך קראו ללוף בערבית?

    עפר, 29/11/13 22:14

    יש לאוכל המזעזע הזה שם בערבית האם מישהו זוכר?

    IP: 95.35.58.170דווח על תגובה זו

  • 29.

    רולדת הודו

    כתום 23, 19/07/12 15:28

    בטירונות שלי, במנות הקרב לעיתים היה לנו ''מזל'' ובמקום לוף חיכתה לנו רולדת הודו.
    בשר הודו מלווה ברפרפת שומן.

    IP: 79.182.27.82דווח על תגובה זו

  • 28.

    פרוסות לוף מטוגנות עם ביצת עין או עם אורז היה מעדן.

    איש חיל אויר בשנות ה60, 19/07/12 09:15

    די לבכיינות ..פרוסות לוף היו הרבה יותר טעימות מרוב סוגי הפסטרמות והנקניקיות המגעילות.
    לפני כשלוש שנים איתרתי במכולת קטנה שכונתית קופסאות לוף תוצרת הארץ ונדמה לי המיוצרות בלוד או רמלה ובבקשה בלי סטיגמות..

    קניתי וטיגנתי על מחבת ובאותו זמן הגיע טכנאי מחשבים בן 60 לתקן את מערכת ההפעלה
    ולא עמד בפיטוי התאבון שקיבל רק מהריחות של הלוף המטוגן ..לא היתה ברירה ..הוא קיבל גם ארוחה וגם תשלום .
    אגב בני דודנו הערבים אוהבים לוף ורואים בו מוצר טעים ותאמינו לי הם יודעים לאכול מזון טעים וטוב במקום כל הסושיות ופסטות עם שמות מפוצצים.

    IP: 109.186.113.217דווח על תגובה זו

    • וואלה, גם אני הייתי איש חיל האויר בשנות ה 60

      הבןבן , 19/07/12 11:39

      וכך בדיוק היינו מכינים ארוחת שחיתות במגורים,

      IP: 79.154.10.79 דווח על תגובה זו

      • לבןבן.. גם אני זוכר שהשומן של הלוף היה מסייע לטיגון הביצה

        נוסטלגיה שנות ה60 ח''א, 19/07/12 12:32

        השיטה היתה פשוטה
        מחבת אלומיניום ..אז לא היה טפל..וקראמי מסרטן..אלא מתכת ..מניחים על גוף חימום חשמלי ולחם שחור של פעם עם שמרים טבעיים
        ועם היתה איזה עגבניה מגושמת עם מלפפון זה היה מלון 5 כוכבים

        IP: 109.186.45.193 דווח על תגובה זו

        • הבעיה עם הלוף, לפחות לגביי, היתה שטעמו מהמעיים היה עולה לפחות יומיים. (ל''ת)

          הבןבן , 19/07/12 14:46


          IP: 79.154.10.79 דווח על תגובה זו

          • כנראה הייתה מאוהב חזק ואז היה לך צרבת מרוב מתח לראות אותה..

            מעריץ לוף של פעם עם התיבול היחודי, 19/07/12 15:52

            אז היו פותחים את הקופסא משני הצדדים ולוחצים לכוון יציאה כמו ניתוח קיסרי..
            שכבת שומן היתה תמיד בתחתית..
            היו ימים של ישראל היפה בלי פוקצות וניוקי..

            IP: 93.172.189.28 דווח על תגובה זו

  • 27.

    אין כבר לוף במנות קרב (ל''ת)

    P, 19/07/12 08:21


    IP: 79.182.199.246דווח על תגובה זו

  • 26.

    כשרעבים הכל טעים. גם לוף... (ל''ת)

    זה כל הסיפור., 19/07/12 07:53


    IP: 24.184.197.71דווח על תגובה זו

  • 25.

    סיפור-הכלבה והלוף!!!!!!!!!!

    בני, 19/07/12 02:07

    נשארה לנו בגדוד כמות פחיות לוף שהטבח רצה להפתר מהן.
    שאלתי אם אוכל לקחת,ובאמת יצאתי עם צימידן מלא בפחיות לוף,וכבד מאוד.

    סחבתי משקל על כל הדרך עד לבית בתקווה שהכלבה שלי תטרוף את הבשר.

    למרבה אכזבתי היא לא נגעה בו.

    נאלצתי להפתר מכל המאמץ.

    IP: 212.76.111.88דווח על תגובה זו

  • 24.

    מזה מדור פרסומי הרי הלוף והקורנד הגרוע ממנו נעדו בכדי לשמש

    מי מוןציא דיבה, 19/07/12 01:15

    להחדרת סודה למזון החיילים
    זה בכלל היה ניסוי קליני בטיפול בעוררות יתר
    טיפול שכאמור הצליח מעל למשוער או מעלל...

    IP: 69.117.161.50דווח על תגובה זו

  • 23.

    פורסים את הלוף מוסיפים פלפל ומלח מטגנים ושופכים על זה כמה ביצים (ל''ת)

    מעדן, 19/07/12 01:04


    IP: 77.127.7.208דווח על תגובה זו

  • 22.

    מתכון ללוף ממנה קרבית

    יואל קורנבלום, 18/07/12 21:24

    פורסים את הלוף ישר מהפחית ומטגנים עם השמן של הסרדינים. מעדן מלכים במיוחד עם אתם בסידרה ארוכה ורעבים מאד.

    IP: 97.116.54.215דווח על תגובה זו

  • 21.

    כל כבוד! כתבה נהדרת שהצחיקה אותי. (ל''ת)

    אורי, 18/07/12 20:57


    IP: 109.160.132.194דווח על תגובה זו

  • 20.

    זוכרים את הבולי ביפ -הבן דוד היותר דוחה של הלוף במנת קרב? (ל''ת)

    רונן, 18/07/12 20:40


    IP: 93.172.20.53דווח על תגובה זו

    • ha! that was ..onateble (ל''ת)

      elad, 19/07/12 08:35


      IP: 109.69.227.252 דווח על תגובה זו

  • 19.

    אני מת על זה אבל אי אפשר להשיג

    שלמה, 18/07/12 20:30

    מישהו יודע במקרה אם אפשר לקנות את זה בארץ?

    IP: 37.142.128.76

  • 18.

    לוף הוא לא מאכל תפל אני זוכר מעדנים שסעדון בישל לנו (ל''ת)

    ג'ינג'י, 18/07/12 20:23


    IP: 77.127.7.208דווח על תגובה זו

  • 17.

    בעעעעעע...... (ל''ת)

    צמחונית, 18/07/12 19:50


    IP: 85.250.110.20דווח על תגובה זו

  • 16.

    משום מה, תמיד ביטאנו את הוו שבלוף בשורוק במקום בסגול

    מדו עולמה, 18/07/12 19:41

    LOOF במקום LOAF שפירושו כיכר, כמו כיכר לחם.

    IP: 69.158.121.130דווח על תגובה זו

  • 15.

    אני מאוד אהבתי את הלוף.

    אבי, 18/07/12 19:27

    משהו שמזכיר נקניק,

    IP: 212.76.108.43דווח על תגובה זו

  • 14.

    היה אחלה טעים ובוז לכל המלעיזים

    טעים טעים, 18/07/12 19:08

    לוף היה מעדן לכל דבר. לא רק בסדיר אלא גם במילואים אחרי שכבר למדנו מה זה אוכל מעודן וטיילנו בעולם ובקרנו במסעדות יוקרה, לוף היה ונשאר מלך בכל שירות מילואים. מקללים מתלוננים אוכלים ונהנים ואף אחד לא מוותר.

    IP: 74.13.248.122דווח על תגובה זו

  • 13.

    לא היה, אין ולעולם לא יטהיה מעדן כמו הלוף!

    בשר תותחים, 18/07/12 18:59

    ומי שלא מסכים עם זה הוא אחד שלא עשה מילואים בחיים שלו

    IP: 89.138.45.181דווח על תגובה זו

  • 12.

    ברוסית למשל, לחיה קוראים - ''טושונקה''.

    א-לוף משנה, 18/07/12 18:52

    אלה שלא מחמירים בענייני כשרות (ומדובר לרוב בבשר בקר), מוזמנים לקפוץ למעדניה הרוסית הקרובה, לטעום ולהשוות. רק כדי להבין על איזה גועל נפש צעד צה''ל כל השנים הללו. אפילו חתולי רחוב לא מתקרבים לזה!

    ממליץ בחום על פסטה בולונז!

    IP: 95.35.106.104דווח על תגובה זו

    • ל זבל משנה..זה ענין של טעם..עבורי זה היה מעדן עם ביצת עין או עם אורז (ל''ת)

      נוסטלגיה, 19/07/12 09:20


      IP: 109.186.113.217 דווח על תגובה זו

  • 11.

    שתי פרוסות לחם,עיגול לוף שמנוני,מלפון חמוץ,שכבת אבק ושמן רובים-

    מי שלא אכל לא יבין., 18/07/12 18:34

    בלוף של פעם היה בשר בקר.הנוכחי תרנגולי וצימחי....וכן,על האש קוביות משופדות,מוקפץ או מטוגן-תמיד אותו הטעם הלא מובן...לוף.

    IP: 89.139.204.39דווח על תגובה זו

  • 10.

    שימו לב לשם

    גיא, 18/07/12 18:32

    אני מסכים עם דורון שאם מבשלים אותו עם רוטב - זה יכול להיות מעדן. אבל שימו לב לתמונות של הבשר שהראו בכתבה על המדף בשופר - לא סתם קוראים לזה ''ספאם'' ...

    IP: 109.186.15.188דווח על תגובה זו

  • 9.

    איפה משיגים לוף?? אחרת לא יהיה מה לאכול בקרב... (ל''ת)

    גדי, 18/07/12 18:31


    IP: 82.166.44.200

  • 8.

    כמה שזה טעים, מטוגן עם בצל ושום.. אח.. כמה נוסטלגי.. (ל''ת)

    ב''ש, 18/07/12 18:18


    IP: 87.69.95.196דווח על תגובה זו

  • 7.

    האם זה קיים היום ואם כן איפה אפשר להסיג את הטעים הזה.? (ל''ת)

    צנחן ותיק, 18/07/12 18:08


    IP: 79.177.17.12

  • 6.

    אני מצטער, אבל קראתי ולא מצאתי מה יש בו-הזוי!

    or, 18/07/12 17:45

    מה יש בלוף''? ממה הוא עשוי? מישהו?.

    IP: 46.120.126.62דווח על תגובה זו

    • חיפשתי רק לדעתמה הוא מכיל, ולא כתוב חוץ מבירבורים (ל''ת)

      איזה הזוי בדיוק התחושה שלי, 18/07/12 19:32


      IP: 109.186.69.114 דווח על תגובה זו

    • צודק - בלבלתם את המוח ועדין לא אמרתם ממה הוא עשוי (ל''ת)

      אלדד, 18/07/12 20:43


      IP: 87.69.89.190 דווח על תגובה זו

  • 5.

    שאלה לציבור, מי מייצר היום לוף ? ואיפה אפשר להשיגו ? (ל''ת)

    יוסי חולון, 18/07/12 17:42


    IP: 84.111.125.183

    • במיני מרקטים רוסיים,במרקולים זולים,בשווקים.הקופסא עם הכי הרבה מתכונים (ל''ת)

      אין על הלוף ואין כמו לוף-רק CORNBEEF עולה עליו, 18/07/12 19:43


      IP: 79.180.13.213 דווח על תגובה זו

    • עם אינני טועה ,פעם זה היה ריכרד לוי,היום זה טיבון וויל בקרית מלאכי (ל''ת)

      אל-מוני, 18/07/12 19:54


      IP: 84.111.31.16 דווח על תגובה זו

    • בוא לאחד מעשרות תחנות ההפצה שלנו. גם משווקים תחת המותג soylent green. (ל''ת)

      חברה קדישא, 18/07/12 20:19


      IP: 109.186.116.251 דווח על תגובה זו

      • נפלתי מהכסא מרוב צחוק .!!!!!! אבל למה חברה קדישא ???? (ל''ת)

        יוסי חולון, 18/07/12 23:22


        IP: 84.111.125.183 דווח על תגובה זו

    • ליוסי מחולון

      מוטקה, 18/07/12 20:36

      במידה ואינך שומר כשרות, אז ישנם מספר יבואנים

      בשטחים המייבאים כמויות גדולות מאמריקה

      הדרומית. המחיר לעניות דעתי כשמונה שקלים לקופסא שאינה עגולה עם תכולה של כ-450 גר.

      ליד אלפי מנשה קיים יישוב (בשליטת צה''ל)

      הנקרא נאבי אליאס פחות מקילומטר ממחסום

      אליהו. שם תמצא בשפע.

      באם אתה זקוק לפרטים נוספים אשמח לעזור.

      IP: 46.117.142.156 דווח על תגובה זו

  • 4.

    קרנ''ש

    אלי, 18/07/12 17:41

    לוף זה בטעם של נקניק, אבל במרקם של קקי.

    איפה הימים של בהל''ץ? היינו חותכים את הלוף עם המכסה של קופסת השימורים... איכס.

    IP: 192.115.252.2

    • לאלי, הצעה, אף פעם אל תקרא לאוכל קקי. אין לדעת אם

      יוסי, 18/07/12 18:30

      תצטרך אי פעם לאכול לוף. לדעתי ולדעת רבים
      שכמובן לא כמוך, כשעושים אותו טוב אז הוא כן טעים.
      אם זה היה קקי לא היו אוכלים אותו במשך עשרות שנים אלפי חיילים, גם אם הם לא
      בהשרדות .

      IP: 84.111.125.183 דווח על תגובה זו

  • 3.

    היינו צעירים וזה היה מזמן.....כשהוא מתובל ומטוגן זה דליקטס. (ל''ת)

    דורון לאופר ,כרמיאל, 18/07/12 17:38


    IP: 79.180.45.248דווח על תגובה זו

  • 2.

    Luf vs. SPAM

    Amir, 18/07/12 17:35

    Luf is better as SPAM is made from pork and is even worst than Luf.

    A good army cook with some onions, garlic powder, paprika and other spices can make an almost human meal from this stuff...

    IP: 173.12.95.86דווח על תגובה זו

    • לוף ישראלי לא היה עשוי מpork (חזיר) אלא מבשר בקר. (ל''ת)

      יוסי, 18/07/12 18:33


      IP: 84.111.125.183 דווח על תגובה זו

    • SPAM-LOOF

      dave, 18/07/12 19:29

      You can apply your idea to a pile of POOP
      too

      IP: 173.198.145.148 דווח על תגובה זו

    • Hmm... ''human meal'' you say? Is that you Clarice? (ל''ת)

      Hannibal Lecter, 18/07/12 20:15


      IP: 109.186.116.251 דווח על תגובה זו

  • 1.

    לוף= זבל מזוקק. היתי מוכן לרעוב רק לא לגעת בזבל הזה. (ל''ת)

    ////, 18/07/12 17:30


    IP: 81.218.26.138דווח על תגובה זו

    • ג'ובניקים לא קיבלו מנות קרב (ל''ת)

      לופא האביון, 18/07/12 20:24


      IP: 77.127.7.208 דווח על תגובה זו

    • לוף = מעדן מוכן לקבל קופסאות צהלייות כל שבועה

      אזרח, 18/07/12 20:55

      לוף על הגרל
      לוף עם כול דבר

      IP: 80.178.5.172 דווח על תגובה זו