• 7.

    כשהוספתי את הג'לי לעוגה, היא ספגה אותו. כיצד אני מונע זאת?

    שלומי א, 13/07/14 06:58

    הג'לי פשוט נספג אל תוך העוגה. מה עשיתי לא נכון?

    IP: 189.121.202.251

  • 6.

    איזה גודל תבנית? (ל''ת)

    , 01/02/14 11:41


    IP: 5.29.123.135דווח על תגובה זו

  • 5.

    גם אני השתמשתי בקמח תופח ויצא מהמם-לטרוףףףף (ל''ת)

    רונית, 06/09/13 21:05


    IP: 84.228.242.144דווח על תגובה זו

  • 4.

    איזה גודל תבנית? (ל''ת)

    כרמית, 11/07/13 13:08


    IP: 46.116.70.255דווח על תגובה זו

  • 3.

    השתמשתי בקמח תופח ויצא נפלא !!

    טליה, 12/01/13 19:28

    ג'לי משמש והפירות: תות שדה וליצ'י. עוגה מרעננת וטעימה.

    IP: 95.35.63.46דווח על תגובה זו

  • 2.

    המתכון חסר

    ח, 01/09/12 21:16

    הכנתי אותו ויצא בצק דחוס. צריך א. אפייה

    IP: 79.176.31.106דווח על תגובה זו

  • 1.

    בלי אבקת אפיה, בלי קמח תופח ? (ל''ת)

    אזרחית, 31/07/12 17:26


    IP: 94.230.88.55דווח על תגובה זו