• 11.

    מדליק. (ל''ת)

    רנה, 12/07/12 00:27


    IP: 85.64.180.54דווח על תגובה זו

  • 10.

    לשחר שילוח

    מסתכלת מהצד, 04/07/12 10:07

    מאד צורם לראות מה שכתבת למעיין צח, זה שהיא מסיבה את תשומת ליבך לאדים שעולים מהפלסטיקים זה לא אומר שאת צריכה להתקיף אותה!
    זה נושא חשוב ואני שמחה שהיא הזכירה לי את העניין.
    כל אחד יכול ללמוד מאחר בתנאי שהוא מוותר על האגו.
    בברכה.

    IP: 84.228.232.214דווח על תגובה זו

    • למסתכלת מהצד

      גם מסתכלת מהצד, 10/07/12 17:47

      במשפט האחרון שלך, עשית, בעצם, את מה שלדעתך שחר עשתה. ולעומתך, שחר התייחסה בהומור...

      IP: 109.67.233.162 דווח על תגובה זו

  • 9.

    4.5 שעות בשביל כמה חתיכות של ירקות? (ל''ת)

    P, 04/07/12 08:07


    IP: 79.176.209.166דווח על תגובה זו

  • 8.

    עכשיו רק צריך לקנות מכונית ולחמם אותה היטב בשמש.

    ריח הניילונים החמים לא יקלקל את הירקות?, 04/07/12 08:05

    בעצם, יותר פשוט לקנות נקניק.

    IP: 62.90.194.122דווח על תגובה זו

  • 7.

    ולשים בקערת זכוכית במרפסת שמש לא יעשה את אותה עבודה? (ל''ת)

    א, 04/07/12 07:53


    IP: 85.65.86.201דווח על תגובה זו

  • 6.

    'הטבעונאים'- כאילו זו איזו כת הזויה. כתבה שהיא לכאורה בעד

    אבל מנציחה את הבורות, 04/07/12 07:52

    אלו שבוחרים לאכול אוכל לא מבושל/אפוי הם חלק בתוך הקבוצה של הטבעוניים/צמחוניים. זה נקרא raw food. אבל יש רבים אחרים שכן מבשלים (עדיף לאדות) וכן אופים. רק לא צורכים מזון שכרוך בסבל של יצורים חיים אחרים.
    וכדי לעשות כתבה על ירקות לא צריך להכריז על הזדהות שיקרית. פשוט תעשו כתבה על ירקות.

    IP: 109.226.26.117דווח על תגובה זו

  • 5.

    חבורה של לוזרים...אין על ארוחה שבה יש לך חיה מתה בצלחת (ל''ת)

    בזמן, 03/07/12 23:51


    IP: 109.67.207.132דווח על תגובה זו

  • 4.

    כתבה ממש מוזרה וממש מגניבה....

    אדם, 03/07/12 23:41

    לייק

    IP: 84.228.131.52דווח על תגובה זו

  • 3.

    פתטי להשתמש בזה בעיר - טוב לקמפינג (ל''ת)

    הריח נדבק בכל מקרה, 03/07/12 13:27


    IP: 94.159.236.53דווח על תגובה זו

  • 2.

    הפשרה מהירה של בשר קפוא

    אלעד, 03/07/12 11:47

    שכחתם להפשיר את הבשר בלילה?
    לא נורא יש פתרון ! שימו את הבשר/עוף הקפוא בקערת זכוכית על הדשבורד וותוך שעתיים זה מופשר

    IP: 132.64.192.57דווח על תגובה זו

    • אנחנו לא אוכלים גופות של חיות מסכנות (ל''ת)

      111, 03/07/12 12:37


      IP: 195.200.205.37 דווח על תגובה זו

    • לא מציע לך לנסות את זה

      משה, 04/07/12 00:32

      אלא אם בא לך לבלות כמה ימים בשרותים או באישפוז.
      בשר צריך להפשיר כמה שיותר לאט, אחרת החיידקים מתחילים להתרבות בקצב גבוה על השכבה החיצונית שכבר הפשירה.

      IP: 94.159.209.11 דווח על תגובה זו

  • 1.

    נחמד מאד. שווה לנסות וכבר אקנה את המצרכים. בלי ציניות. (ל''ת)

    מסתכלת מהצד, 03/07/12 11:04


    IP: 84.228.232.214דווח על תגובה זו