• 6.

    פשוט מעולה!! כנסו

    הדר, 27/07/12 12:45

    חבל שאני לא יכולה לצלם אותה... פשוט יצא מדהים!! יפה וטעים טעים!!
    אני הוצאתי את העוגה קצת יותר מוקדם מהתנור ואז שמתי את הקצף של הביצים. זה עשה את העוגה לחה וטעימה ולא יבשה...
    מעולה!!

    IP: 109.64.4.143דווח על תגובה זו

  • 5.

    למה הקצף נפל

    מרינה, 30/06/12 22:46

    לאחר שהוצאתי את העוגה הקצף נפל ישר ליפני היה גבוה ויפה

    IP: 85.64.26.92דווח על תגובה זו

  • 4.

    העוגה יצאה מצויין, גם יפה וגם טעימה. תודה רבה על המתכון! (ל''ת)

    ערן, 30/06/12 07:56


    IP: 82.81.91.199דווח על תגובה זו

  • 3.

    מישהו עשה? איך העוגה? (ל''ת)

    עינת, 29/06/12 22:02


    IP: 85.64.113.200דווח על תגובה זו

  • 2.

    יש צורך לצנן את העוגה טרם מריחת הקצף או שזה מיידית בסיום האפייה? (ל''ת)

    ארז, 28/06/12 20:35


    IP: 79.179.108.244דווח על תגובה זו

    • ארז, זה מידי: תוציא את העוגה, תניח הקצף ותחזיר לתנור לעוד כ 10 ד' (ל''ת)

      ארנון, 29/06/12 14:36


      IP: 84.109.216.81 דווח על תגובה זו

  • 1.

    לא ברור כמה סוכר בכל שלב

    משה, 28/06/12 12:15

    אשמח לקבל הסבר מפורט יותר על השימוש בסוכר וכמות בכל פעם- העוגה נראית טוב ופשוטה לביצוע.

    IP: 87.68.69.52דווח על תגובה זו

    • מאוד פשוט

      ניצה, 28/06/12 12:29

      סה''כ צריך כוס סוכר ועוד שליש. כוס שלמה הולכת על שלב מס' 1, עוד קצת בשלב 2 עם הטבילה של המשמש ובשלב 4 את מה שנותר משליש כוס הסוכר.

      IP: 62.90.18.189 דווח על תגובה זו

      • ככה זה ברור - כלומר הרבע כוס סוכר בסוף מיותר? תודה (ל''ת)

        משה, 28/06/12 14:17


        IP: 87.68.69.52 דווח על תגובה זו

      • שנוי קטן בנושא הסוכר:

        ארנון, 28/06/12 18:51

        לדעתי
        שלב 1(הכנת הבצק): 3/4 כוס סוכר
        שלב 2 (טבילת המישמשים): 1/4 כוס סוכר
        שלב 4 (יצירת הקצף): 1/3 כוס סוכר
        כך הקצף יוצא מתוק ''בזכות עצמו''.
        כמו כן מתוך נסיון ניתן להוסיף עוד מישמשים (הגעתי ל 14 יחידות) וגם לחתוך חלק מהם לרבעים ולהניח בין החצאיים.

        IP: 84.109.216.81 דווח על תגובה זו