• 4.

    קראתי פעמים

    נוני, 27/06/12 08:09

    ולא מצאתי היכן מוסיפים את המלח - בבקשה לעדכן את המתכון לפי סדר וזמן מדויק - מה מוסיפים ובאיזה זמן

    IP: 212.199.65.98דווח על תגובה זו

    • את המלח מוסיפים בהתחלה. לפני הוספת הנוזלים, יחד עם השמרים (ל''ת)

      עפר ש, 27/06/12 08:37


      IP: 77.124.95.75 דווח על תגובה זו

    • לאחר שהכנת את הלחם כך פרוסת גבינה טובה ומעל פרוסות של עגבניה

      קובי, 27/06/12 08:39

      ומעל את המלח ..בתאבון

      IP: 80.230.42.87 דווח על תגובה זו

  • 3.

    חלות אמיתיות

    לילי, 27/06/12 06:54

    כל אוהבי האפיה/לחם/חלות,
    תעשו לעצמכם טובה, כנסו לאתר של ''שירלי נמש'' ותגלו אפיה מנצחת

    IP: 46.117.212.36דווח על תגובה זו

  • 2.

    נ.ב ואפילו לא הסברת איך קולעים את החלה (ל''ת)

    נפיח, 27/06/12 05:10


    IP: 79.176.154.56דווח על תגובה זו

    • כתוב: לסדר ארבע חתיכות בצלב ולהצליב

      דליה, 27/06/12 06:27

      נראה נפלא!!!

      IP: 62.0.113.90 דווח על תגובה זו

  • 1.

    זו עוגה לכל דבר וענין ולא לחם.צריך להוסיף למתכון

    נפיח, 27/06/12 05:08

    ''והכי טוב למרוח בשמנת מתוקה(אפשר גם קילו דבש ?) ואז הטעם הוא ממש מגן עדן''.אני מניח שזו עוגה טעימה כי יש בה חמאה וביצים ,קשה לקלקל מרכיבים כאלה..לא בשביל אוהב לחמים כמוני ולא שווה את הטירחה.אני ממתין למתקון הלחם הלבן-שיפון -לחם מלא.אני אופה לחם כזה והוא ממש נפלא וחשבתי שאולי אלמד משהו נוסף שישפר בצועי.אכזבה.

    IP: 79.176.154.56דווח על תגובה זו

    • כן, כי רק אתה קיים בעולם

      נעה, 27/06/12 06:20

      תמונות כל כך יפות של החלה

      IP: 62.0.113.90 דווח על תגובה זו