• 8.

    בתמונה יש 2 ביצים... ו200 ג' ,איזה קמח? תודה (ל''ת)

    רוחמה, 07/07/12 06:49


    IP: 79.183.171.54דווח על תגובה זו

    • קמח דורום כפי שצויין בכתבה. כנראה נשמט בעריכה (ל''ת)

      ללא שם, 07/07/12 22:15


      IP: 46.117.2.131 דווח על תגובה זו

  • 7.

    תמיד חייבים להחסיר מידע. באיזה גודל ביצה מדובר? (ל''ת)

    מ, 26/06/12 07:48


    IP: 132.64.145.9דווח על תגובה זו

  • 6.

    כל הכבוד על ההשקעה. ננסה ועוד איך! (ל''ת)

    משה, 25/06/12 22:10


    IP: 95.35.6.226דווח על תגובה זו

  • 5.

    יאממיי... (ל''ת)

    אחת העם, 25/06/12 17:03


    IP: 93.172.185.178דווח על תגובה זו

  • 4.

    יש מחליף

    איה, 25/06/12 16:29

    הפשטות של הכנת המנה כפי שהשף תומר ויסהוף מתאר פשוט מהממת. התאור הפסטורלי והציורי שלו מוסיפים נופך מיוחד ומעורר עניין. עד היום כל המתכונים שהוא פרסם הצליחו לי. כה לחי. אם במעריב מחפשים תחליף למאיר אדוני שנאלץ לעזוב, אז הנה, יש לכם אותו ממש מתחת לפנס.

    IP: 77.124.72.100דווח על תגובה זו

  • 3.

    להכנת הטורטליני

    חוה, 25/06/12 16:24

    הטורטליני נשמע ונראה מעניין מוצרים ברי השגה נראה טעים כתוב יפה ומעניין אגש להכנה
    ת ו ד ה

    IP: 147.236.238.21דווח על תגובה זו

  • 2.

    טורטליני (ל''ת)

    אילנה, 25/06/12 16:21


    IP: 147.236.238.21דווח על תגובה זו

  • 1.

    יפה מאד

    מירב, 25/06/12 16:14

    מגרה... חייבת להכין

    IP: 46.117.2.131דווח על תגובה זו