• 10.

    כתבה מקסימה! כיף לקרוא. וד''ש חם :)

    עופרי פז, 01/07/12 11:38

    כל הכבוד!!

    IP: 46.120.62.227דווח על תגובה זו

  • 9.

    כבוד..

    יפתח, 28/06/12 12:02

    כבוד..כבוד..כבוד!

    IP: 87.68.213.66דווח על תגובה זו

  • 8.

    איזה יופי של כתבה, איזה פרגון - לאחים כהן מבני-יהודה שבגולן

    אורנה ליבנה, 27/06/12 17:56

    אם חם לכם עכשיו בארץ בחדשי הקיץ, בלייר את'ול זה המקום לבקר בו. אמל רמי וכרסטי בבית התה ובטחנת הקמח בת 200 שנה שרמי מפעיל. אני כבר ממש מתגעגעת לחזור לשם שוב. האזור הזה פשוט משגע לטיולים, מזג אויר נפלא, המון ירוק בעיניים והמון מים בנחלים.
    אסור לפספס את הפנינה הזאת אם נוסעים לסקוטלנד.

    IP: 94.159.195.150דווח על תגובה זו

  • 7.

    כל הכבוד אריאל

    אמיר לוגסי, 27/06/12 13:18

    אתה מוכיח שוב שאתה מוכשר ,כלקוחות קבועים של פויקה ,המסעדה מהטובות בארץ אנחנו מאחלים לך בהצלחה

    IP: 109.186.139.115דווח על תגובה זו

  • 6.

    רמי יופי לך -אני גם גרה פה ומתגעגעת לאוכל של הארץ (ל''ת)

    יעל, 26/06/12 09:48


    IP: 89.241.169.49דווח על תגובה זו

  • 5.

    מחר אני שם....

    נעמי הוברמן, 21/06/12 22:04

    מקסים,נוגע,גאווה..הלב מתמלא..

    IP: 79.177.152.198דווח על תגובה זו

  • 4.

    רוצה לבקר שם...מחר אם אפשר...

    עדי, סקוטלנד, 20/06/12 16:52

    כתבה מדליקה! אני לא מחכה יותר מדי ומתכוונת לבקר שם בהזדמנות הקרובה ביותר!!!

    IP: 213.123.192.22דווח על תגובה זו

  • 3.

    מחמם את הלב והבטן :)! (ל''ת)

    שרי, 19/06/12 09:02


    IP: 109.186.57.148דווח על תגובה זו

  • 2.

    רוצה לגור שם גם... (ל''ת)

    טייגרלילי, 19/06/12 07:56


    IP: 84.110.158.205דווח על תגובה זו

  • 1.

    איך שנהנתי לקרוא , פשוט מקסים אנסה את המתכונים תודה (ל''ת)

    סילביאן, 19/06/12 07:54


    IP: 85.158.139.100דווח על תגובה זו