• 8.

    חביתיות חומוס

    שירה, 19/01/14 21:10

    שחר שלום,
    יופי של רעיון - החביתיות חומוס.
    הוספתי פטרוזיליה קצוצה לתערובת ואפיתי בתנור בחום גבוה במקום לטגן.
    יצא מעולה!
    תודה ששיתפת.

    IP: 79.180.23.51דווח על תגובה זו

  • 7.

    גיוון לפלפלים

    ריקי, 16/07/12 10:12

    אפשר למלא טבעות פלפלים בפולנטה, גם טבעוני וכמובן שאפר לגוון את הפולנטה עם מה שאוהבים, פטריות מטוגנות, עשבי תיבול וכד'.
    למען האמת הדבר הראשון שעלה לי בראש שראיתי את תמונת הפלפלים זה פולנטה רק אח''כ התברר שזה קמח חומוס.
    בכל מקרה נראה טוב!

    IP: 91.231.193.150דווח על תגובה זו

  • 6.

    נראה מצוין!!! אני בהחלט הולכת להכין סוף שבוע זה!!! (ל''ת)

    אביבה, 07/06/12 09:45


    IP: 77.125.119.151דווח על תגובה זו

  • 5.

    מעולה מעולה מעולה! (ל''ת)

    שושי, 05/06/12 21:51


    IP: 77.126.183.51דווח על תגובה זו

  • 4.

    הקטע עם הפלפל והחביתה - אדיר

    רני, 05/06/12 12:55

    מקורי וטעים
    :)

    IP: 80.178.146.50דווח על תגובה זו

  • 3.

    תחליף לביצים

    לילי, 05/06/12 11:57

    במה אפשר להשתמש במקום ביצים בלביבות, פשטידות וכו', כשרוצים להימנע מהטעם הדומיננטי של קמח החומוס?

    IP: 132.66.219.6דווח על תגובה זו

    • סיבים תזונתיים או זרעי פשתן טחונים. באפיה

      אסנת, 05/06/12 12:50

      בפשטידות כלומר באפיה ולא בטיגון אפשר להשתמש בתערובת של סיבים או בזרעי פשתן טחונים- כף של התערובת ו3 כפות מים = ביצה. לשים בסיר קטן ולחכות לרתיחה, לערבב בעדינות- נוצר חומר מאוד דביק, gluey כזה, שמדביק יופי פשטידות וממש ממש לא מורגש בטעם- בין אם מלוח או מתוק. אני משתמשת בזה גם בעוגות :)

      IP: 85.250.165.73 דווח על תגובה זו

      • תודה רבה :-) (ל''ת)

        לילי, 05/06/12 16:09


        IP: 132.66.219.6 דווח על תגובה זו

  • 2.

    איזה רעיונות מגניבים!

    שני, 05/06/12 11:41

    הולכת ליישם בימים הקרובים!

    IP: 89.139.6.64דווח על תגובה זו

  • 1.

    שאלה לגבי החביתיות חומוס

    יעל, 05/06/12 10:13

    האם הבלילה לא נדבקת למחבת? והאם מישהו ניסה ויצא טעים? אשמח לדעת לפני שאקנה.

    IP: 81.218.59.82דווח על תגובה זו

    • שלום יעל

      שחר, 05/06/12 10:47

      חביתיות החומוס לא נדבקות, לפחות לא במחבת עם ציפוי מונע הדבקה.

      IP: 84.229.113.143 דווח על תגובה זו

    • עניין של טעם, כמו בכל דבר..

      ליהיא, 05/06/12 11:26

      לי אישית זה מאוד טעים,
      ואפשר בעזרת טוויסטים שונים לגוון קצת את הטעם.
      תקני. מקסימום הלכו כמה שקלים על ניסיון :)

      IP: 87.68.64.17 דווח על תגובה זו