• 4.

    לשון, מוח, טחול, כבד, שקדים ועוד ניתן להכין מעדנים

    ירןנח, 03/06/12 01:48

    הנתח הפרובלמטי לדעתי הוא ריאות.
    ואם נוסיף גם חלקי פנים של עופות, אני מאוד אוהב קורקבנים, בעיקר בחורף, הבעיה היא בעיקר לנקות אותם היטב אבל זה יוצא מעדן במחיר מצחיק.
    ברחוב דיזנגוף בת''א ליד הככר היתה לפני שנים רבות מסעדה שהגישה מנה מכבדים וטחולים של עוף ואשכים של הודו
    יחד עם אורז זה היה ממש מעדן.
    אם זכרוני אינו מטעני המקום נקרא פיקניק בר ולמנה הם קראו קורסון
    (לא לבלבל עם קרואסון שהוא מאפה מבצק עלים).

    IP: 84.110.43.161דווח על תגובה זו

  • 3.

    חולה על קישקע!!!!!!! (ל''ת)

    גלית, 30/05/12 15:31


    IP: 62.90.18.189דווח על תגובה זו

  • 2.

    תלוי איזה חלקי פנים

    אהרון, 30/05/12 00:08

    יש כאלה שלא הייתי מוכן להכניס לפה בעד שום הון שבעולם!!

    IP: 62.0.113.90דווח על תגובה זו

  • 1.

    איככככס איזה מגעיךל זה לשון פרה! (ל''ת)

    מני, 29/05/12 23:08


    IP: 62.0.113.90דווח על תגובה זו

    • מני, אתה טועה

      רבקה שמואלי, 29/05/12 23:12

      זה אולי נראה לא טוב, אבל לשון פרה - כשמכינים אותה כראוי - היא מעדן. בברכה.

      IP: 62.0.113.90 דווח על תגובה זו