• 6.

    שפים מצטיינים

    אזולאי מימי, 03/06/12 11:26

    החמצה...החמצה...
    החמצתם בהמלצתכם על עשרת השפים נמבטיחים על שגיא אזולאי - שף מסעדת ''לבן'' בסינימטק בירושלים.
    לכו טתעמו את המנות שהוא מכין טעם גן עדן מאוד ממולץ

    IP: 77.127.20.53דווח על תגובה זו

  • 5.

    אקי אתה מס 1

    רון, 28/05/12 21:44

    אין עלייך וכולם לכיתה א להתחיל ללמוד
    יחסי אנוש יצירתיות ונימוסים ובכלל שף דה לה שף
    רון ושרה

    IP: 85.64.96.95דווח על תגובה זו

  • 4.

    הייתי בפינק

    אייל אהרון, 28/05/12 16:54

    ראיתי פה תגובה שאומרת זה רק אוכל.
    ביקרתי בפינק יומיים לפני הכתבה ואני יכול להבין את הסופרלטיבים,מלבד אוכל משובח שקיבל ביטוי בארוחת טעימות בת 10 מנות(במחיר סביר)
    שכל אחת מהם הייתה משובחת מהשניה,חווינו ערב אחר אין שום מסעדה מהדור הישן (וקודם ביקרתי בסלון)שהגדילה את חווית הביקור במסעדה עד כדי כך.
    על הכל חשבו שם ורק אז התחילו עם החידושים אחרי ביקור במסעדה הזו נקלעתי למצב שאין טעם לבזבז ערב במרכז נסענו 50 דק' לי-ם וקיבלנו מסעדה שאין אפילו בפריס.
    שף המסעדה היה נחמד ופתוח לשיחה מעניינת על
    קולינריה.מצאתי שבמטבח המולקולרי יש הרבה מה ללמוד
    ופעם הבאה אני הולך לבדוק את פרונטו.

    IP: 80.230.98.85דווח על תגובה זו

  • 3.

    שכחתם את אוראל קימחי

    אביגיל, 27/05/12 21:16

    כל מנה שלו הנאה לעיניים וערבה לחיך!!!

    IP: 82.173.204.126דווח על תגובה זו

  • 2.

    זה כ-ו-ל-ה אוכל קצת צניעות במחמאות אפשר לחשוב שהמציאו תרופה למשהו (ל''ת)

    היינה, 27/05/12 18:49


    IP: 77.125.105.154דווח על תגובה זו

  • 1.

    זיין של איל נורדי אפוי בשלפוחית שתן של שור ספרדי ,

    מוגש על מצע של לשלשת יונים עם נגיעות סמארק ירוק., 27/05/12 10:27

    לא לפספס את המנה הפוסט-טרנדית המסקרנת הזאת שהגה השף המוכשר פאבלו ספינקטר ממסעדת חארטה-פיוז'ן ''השר לי-לה''.

    IP: 84.228.79.239דווח על תגובה זו

    • לא, זה לא נשמע טעים ללא תפרחת לוונדר מעושן, פרחי צנוניות ומיץ עשב חיטה (ל''ת)

      הכל מוגש על חלוקי נחל לוהטים שיעשו לך כוויות בפה.., 27/05/12 20:33


      IP: 24.184.197.71 דווח על תגובה זו