אני מנחש שעובדי התעשיה לא היו מעדיפים מנות שף שנעשות לנגד עיניהם...
נראה לי שאם האופציה הזאת היתה קיימת בשאלון הסקר שלהם, או בחדר האוכל שלהם, גם הם היו בוחרים בה...
הסיבה שאנשי היי טק מעדיפים מנות שף, היא שזה משהו שמשתנה ברמה היומיומית ושובר שגרה, והרבה פעמים נעשה גם עם קצת יותר תשומת לב מאשר עוף בגריל או שניצל, שנעשים במגשים ענקיים מלאי שמן.
בסופו של דבר, הרבה מעובדי ההיי טק משלמים על האוכל שהם מקבלים מתוך השכר, בלי לקבל סבסוד משמעותי, לעומת עובדי התעשיה, שאם הם לא עובדי קבלן, במרבית המקרים מקבלים סבסוד מלא לארוחה.
לכן חברות היי טק מוכנות לשלם לחברות הקייטרינג שמפעילות את חדר האוכל יותר כסף למנה ולקבל תנאים טובים יותר (ועמדת שף מתחלפת).
בנוסף, יש סוג תחרות בין העובדים בחברות ההיי טק למי יש אוכל יותר טוב בחדר האוכל...
בסופו של דבר, הכל עניין של הכסף שהחברה מוכנה להוציא על אוכל, וכמה ממנו ממומן ע''י העובד.