• 4.

    למה אי אפשר .האם בגלל הכרום ? (ל''ת)

    לא מצליח לראות את הסירטון ?, 27/04/12 10:24


    IP: 109.65.223.31דווח על תגובה זו

  • 3.

    שני נושאים ..

    אריק, 27/04/12 08:38

    1) הסרטון לא עובד בכרום.
    2) לא למדנו כלום מהסרטון חוץ מאשר ש NRG מבצעים פרסומות סמויות במסווה של כתבה אובייקטיבית.

    IP: 79.181.160.249דווח על תגובה זו

  • 2.

    למה לקנות חומוס מתועש רווי שומן, עמילנים וסודה לשתיה?

    דני, 26/04/12 23:36

    כשאפשר להכין בבית בשניות חומוס טרי ובריא. חומוס הינו אחד המזונות המזינים ביותר, אלא שבאדיבות התיעוש, הרצון להאריך את חיי המדף, לקצר את זמן הבישול, ולקלוע לחיך רחב ככל האפשר, הוא עובר עיבוד (וגם איבוד לדעת ואיבוד הטעם) ו''תוספות'' עליהן לא ידברו בכתבת יח''צנות. בדקו את כמות השומן בגרגר (מועטה ביותר) לעומת הכמות בממרח, שלא מגיע מהטחינה, שהיא לכשעצמה שומן בריא. ''בכל בית משתמשים בסודה לשתיה''? נו באמת...אין לכימיקל הרעיל הזה שום תועלת לטעם, אלא תרומה להכנת כמות על חשבון האיכות. מלח? חומר משמר? עוד משהו? ''תבלינים''? די לחרטא!

    IP: 85.65.36.121דווח על תגובה זו

  • 1.

    מממממממממממ יאמי (ל''ת)

    עמיתוש, 26/04/12 18:04


    IP: 84.94.61.6דווח על תגובה זו