התערובת מאד מוצלחת, אך הלביבות (אלה לא קציצות אלא לביבות) מתפרקות. בוודאי שאין די בטיגון קל, במעט שמן. אבל גם בשמן עמוק, בו בד''כ כן מצליחות לביבות טבעוניות ללא ביצה, התערובת הזאת מתפרקת. באפיה - קצת שיפור אך לא מספיק. חבל.
גילוי נאות - אני אמא לטבעונית ומאחורי הרבה שנים של בישול טבעוני וחיפוש מתכונים חדשים. נושא הלביבות ללא ביצה הוא תמיד כאוב, כי קשה ליצור תערובת לא שמנה מדי ומאידך שתחזיק מעמד. אז לפני הפעם הבאה - תנסי את המתכון.