• 3.

    נשמע מצוין. (ל''ת)

    רנה, 15/04/12 17:41


    IP: 91.228.248.251דווח על תגובה זו

  • 2.

    תערובת טעימה אך זה לא עובד - חבל להשקיע בהכנה

    נירה, 12/04/12 15:39

    התערובת מאד מוצלחת, אך הלביבות (אלה לא קציצות אלא לביבות) מתפרקות. בוודאי שאין די בטיגון קל, במעט שמן. אבל גם בשמן עמוק, בו בד''כ כן מצליחות לביבות טבעוניות ללא ביצה, התערובת הזאת מתפרקת. באפיה - קצת שיפור אך לא מספיק. חבל.
    גילוי נאות - אני אמא לטבעונית ומאחורי הרבה שנים של בישול טבעוני וחיפוש מתכונים חדשים. נושא הלביבות ללא ביצה הוא תמיד כאוב, כי קשה ליצור תערובת לא שמנה מדי ומאידך שתחזיק מעמד. אז לפני הפעם הבאה - תנסי את המתכון.

    IP: 79.179.118.154דווח על תגובה זו

  • 1.

    נראה טעים...

    לי, 09/04/12 16:41

    אבל לא הבנתי את עניין העדשים. מותר או אסור לאכול קטניות בפסח?

    IP: 46.116.143.24דווח על תגובה זו

    • שלום לי,

      שחר, 09/04/12 17:34

      בעדות אשכנז נהוג לא לאכול קטניות בפסח בשל החשש ההיסטורי של עירוב בין קטניות לחיטה. אצל הספרדים מותר

      IP: 84.229.28.204 דווח על תגובה זו