• 4.

    מה עם שום?

    ענבל, 14/10/12 08:03

    כדאי לבצע חריצים קטנים בבשר ולדחוף שיני שום. זה מוסיף המון טעם למי שאוהב שום

    IP: 77.127.29.78דווח על תגובה זו

  • 3.

    יצא מדהים! תודה רבה. (ל''ת)

    נעם, 12/10/12 18:52


    IP: 84.108.125.248דווח על תגובה זו

  • 2.

    ככה אני מחשב:

    מקסים, 10/04/12 11:13

    אחרי ''הסגירה'' של הנתח (כן, כן, זו לא סגירה, זו השחמה. אין דבר כזה סגירה, הקרום לא שומר את המיצים והכל המצאות..) אני שם אותו בתנור ב-170 מעלות ל-17 דק' לכל קילו על מנת לקבל MR.
    מכל השיטות שניסתי, זו הכי נוחה עבורי.
    מאוד חשוב לא לפרוס את הנתח ישר אחרי הצליה כדי שהמיץ לא יברח.

    IP: 217.132.35.3דווח על תגובה זו

  • 1.

    ואוו (ל''ת)

    עמיתוש, 10/04/12 10:22


    IP: 77.124.190.79דווח על תגובה זו