• 16.

    שמן זית...

    שף נתן, 24/11/13 10:49

    זיגוג ביצה , כנראה המצאה ישראלית. במקור, למרוח שמן זית על נייר האפיה ולאחר הנחת הקלצ'ונה , לטפטף או להתיז מעט שמן זית על הקלצ'ונה. יוצא מעולה. להכניס לתנור בחום של 200 -220 מעלות ל-3- דקות ולאחר מכן להוריד ל - 170 .יוצא פריך עם מילוי שנמס בפה.

    IP: 109.66.107.24דווח על תגובה זו

  • 15.

    למה אין מתכון עם בשר או בייקון?

    אלי, 09/03/12 04:09

    לא נמאס מהמתכונים הכשרים?

    IP: 109.160.150.116דווח על תגובה זו

    • טרול (ל''ת)

      צ, 17/03/12 22:27


      IP: 85.65.45.118 דווח על תגובה זו

  • 14.

    זה לא נקרא קלצונה אלא אמפנדה!!! (ל''ת)

    יונית, 09/03/12 00:34


    IP: 84.111.43.103דווח על תגובה זו

  • 13.

    זה לא נקרא קלצונה אלא אמפנדה!!! (ל''ת)

    יונית, 09/03/12 00:33


    IP: 84.111.43.103דווח על תגובה זו

  • 12.

    קלצונה{השם המקורי קלצות]

    נג'י, 08/03/12 16:25

    ממלאים בגבינה מלוחה וזיתים

    IP: 85.64.116.114דווח על תגובה זו

  • 11.

    קלצונה

    בטי, 08/03/12 13:10

    אחלה טור

    IP: 80.179.93.21דווח על תגובה זו

  • 10.

    אצלנו קוראים לזה סמבוסק בגבינה.

    תיקי, 08/03/12 09:16

    צריך לנסות לעשות את המאפה הזה גבינה עם חצילים נשמע טעים.

    IP: 46.116.173.158דווח על תגובה זו

  • 9.

    אצלנו קוראים לזה ביתצונה , אפשר גם מביתות (ל''ת)

    אחמד, 07/03/12 21:49


    IP: 79.179.158.11דווח על תגובה זו

    • ענק (ל''ת)

      , 28/12/14 21:49


      IP: 84.229.104.29 דווח על תגובה זו

  • 8.

    אתה גאון

    שונית, 07/03/12 20:59

    תומר, איני מכירה אותך ואף פעם לא הייתי במסעדה שלך. ההיכרות בנינו החלה לפני כשלושה שבועות כשהמלצת על הכנת מנת ניוקי, פעלתי בדיוק ע''פ ההנחיות שלך. יצא פגז. כל בני בייתי ליקקו את האצבעות. עכשיו אני מבטיחה לנסות ולהכין את הקלצונה שנראת כמנה מעניינת ומבטיחה. תודה לך

    IP: 80.230.40.235דווח על תגובה זו

  • 7.

    קלצונה זה לא מכנס, זה מהמילה גרב. (ל''ת)

    מאיה, 07/03/12 20:44


    IP: 109.64.208.103דווח על תגובה זו

  • 6.

    איזה יופי

    מירב, 07/03/12 17:57

    כתבה ברורה ופשוטה במובן הטוב של המילה, הכותב מעניין ומסקרן את הקורא ומציג מתכון שנראה קל להכנה.
    תודה רבה

    IP: 46.117.2.131דווח על תגובה זו

  • 5.

    פאלפל ניזרי החדש

    יוגב, 07/03/12 17:27

    עזבו אותכם משטויות אין כמו פאלפל ניזרי החדש בטבריה הכי טעים שיש

    IP: 77.125.72.246דווח על תגובה זו

    • חצי חומוס חצי לחם . (ל''ת)

      עליק פלאפל, 08/03/12 08:35


      IP: 109.67.112.95 דווח על תגובה זו

  • 4.

    סמבוסק XXL (ל''ת)

    -, 07/03/12 16:32


    IP: 212.143.177.67דווח על תגובה זו

  • 3.

    אפשר למרוח ביצה ולהוסיף שומשום. (ל''ת)

    dorithn , 07/03/12 16:03


    IP: 84.109.115.226דווח על תגובה זו

  • 2.

    מדהים!!! אחלה טור (ל''ת)

    אמירה, 07/03/12 15:21


    IP: 199.203.55.52דווח על תגובה זו

  • 1.

    רעיון נהדר

    אילנה, 07/03/12 15:17

    כייף לקרוא מתכון מעניין נראה מבטיח כבר יש לי מה להכין לשבת - המשך במתכונים כאלה תודה.

    IP: 147.236.238.21דווח על תגובה זו