• 17.

    מצויין

    עמיתוש, 12/02/12 13:46

    אהבתי את המנה.

    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

    • קלאסי פטוצ'יני עם שום בקושי שן אחת ולא כמעט קילו בצל (ל''ת)

      רוחלה, 23/04/12 10:06


      IP: 82.80.89.41 דווח על תגובה זו

  • 16.

    אני מציע שנכנס למתכונים כשרים ונתלונן שזה כשר, מה אתם אומרים? (ל''ת)

    אלי, 10/02/12 16:30


    IP: 109.160.241.219דווח על תגובה זו

    • אני מציע שתלמד מוסר קודם כל (ל''ת)

      מציע, 12/02/12 13:18


      IP: 84.111.208.218 דווח על תגובה זו

      • מוסר? אנשים דתיים הם הראשונים שצריכים ללמוד על מוסר

        משה, 13/02/12 18:04

        אנשים שהדבר היחיד שמונע מהם לרצוח ולגנוב זה מצלמת אבטחה בשמיים שתעניש אותם, והם בעצמם מצהירים על כך.

        IP: 109.160.232.191 דווח על תגובה זו

        • האם השנאה מעוורת את עיניך, משה

          לילי...חילונית, 12/03/12 14:57

          לא יזיק לך לכבד קצת את דיעותיהם ותפיסת עולמם של אחרים, גם אם זה מאוד כואב לך.

          IP: 85.250.76.230 דווח על תגובה זו

          • למה? את מכבדת גזענים או שוביניטים או אנשים שאוהבים פורנו חיות?

            משה, 16/03/12 21:49

            לא כל דעה ותפיסת עולם צריך לכבד.
            חוץ מזה תסתכלי על איך דתיים מתחייסים למסיונרים או מצעדי גאווה לפני שאת מדברת.
            באופן כללי אין לי בעיה עם דתיים כבני אדם, אבל אם הם מתחילים להטיף מוסר או לכפות את הדת שלהם על אחרים אז יש לי הרבה מה להגיד להם בתגובה.

            IP: 94.159.247.50 דווח על תגובה זו

  • 15.

    לכל אוכלי הכשר (ל''ת)

    גם אסור לגנוב ולרמות, 09/02/12 16:20


    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

  • 14.

    לא כשר! ככתוב ''לא תבשל עוף בחמאת אימו''... או משהו כזה

    ליאור, 09/02/12 13:27

    הדת כיווצה לי ת'מוח

    IP: 213.246.175.162דווח על תגובה זו

    • קצת כיווצה לך את השכל זה בלשון המעטה ! (ל''ת)

      שכל, 12/02/12 13:17


      IP: 84.111.208.218 דווח על תגובה זו

  • 13.

    אח רומא רומא

    דני,DANY טורונטו קנדה, 09/02/12 12:40

    רומא עיר נפלאה.לפני מספר חודשים אישתי סינתיה ואני שהינו ברומא לחופשה שנתית בפעם השניה תוף שנתיים.לא האמנתי שאחזור שוב לרומא אך נזכרתי שבפעם הראשונה סינתיה זרקה מטבע במזרקת פונטנה די טרבי ,והאגדה אומרת שמי שזורק מטבע חוזר שוב לרומא,למקום הפשע. עיר נפלאה אוכל נפלא אווירה נהדרת.ליד הפנטיאון אכלנו ארוחת ערב במסעדת גרקו הנהדרת והרומנטית. ביקשתי מגו'זפה המלצר תוך כדי דחיפה של שטר 10 יורו לכיסו,לשיר שיר אופראי לסינתיה.גו'זפה התחיל לשיר ושאר הסועדים האיטלקים חברו ביחד לשירה. והאווירה היתה חמה וביתית. כמובן שהקפדתי על סוג האוכל וכמות המלח שהוכנסה בו.יום לפני ביקשתי מאנטוניו השף להכין באופן מיוחד פסטה טליולי בולונז ללא מלח כי מלח גורם ל-PTT בכבד . וסטייק טרטר מעוטר בפרשוטו על בסיס פטריות כמהין עם נגיעת נתרן סלט ירקות עם ניצני אנדיב רווי שמן זית בתולי מסיציליה ובקבוק יין אדום מונטה.בסיום יצאנו מהמסעדה מבושמים ומרוצים.מול גרקו יש את חנות הגלידה הכי טובה ברומא ''אל ג'לטו'' שם אכלנו את מנת הקינוח. למחרת הלכנו לשוק קאמפו די פיורי לדוכן של ג'יאני,שם קניתי בביקור הראשון את גבינת הפרמז'ו רגיאנו. ג'יאני זהה אותי מהביקור הראשון בגלל שהתווכחתי איתו על המחיר של הגבינה למעלה משעה.הוא קיבל את פני בפרצוף חמוץ ואמר לי לסניור דני אני לא מוכר כלום.לקח לי שעה לרצות אותו בפיצה עם סילסולי פטריות מהמסעדה ממול שעושה דילים ב-10 יורו ,אכול פיצה כפי יכולתך.ג'יאני אמר לי באוזן שהוא ממליץ לי לקחת גבינת פיקורינו דלת מלח על פני פרמז'ן. ונתן לי לטעום מהגבינה.הפיקורינו דלת מלח שהוא הגורם מספר אחד ל-PTT בכבד
    טעמתי, ומאז סינתיה ואני מכורים לגבינה זו. פרמז'ן נראית לנו כמו סבון כביסה

    IP: 172.32.104.106דווח על תגובה זו

    • וואלה איזה חופר אתה דני... (ל''ת)

      איריס, 16/07/12 04:07


      IP: 50.36.35.6 דווח על תגובה זו

  • 12.

    החוק הכי בסיסי וחשוב בהכנת פסטה

    אורי, 09/02/12 10:03

    הרוטב מחכה לפסטה ולא להפך כמו שבמתכון.

    IP: 62.90.139.136דווח על תגובה זו

    • אף אחד לא מחכה במתכון

      הבנה בסיסית, 09/02/12 13:00

      אתה אמור להכין את הרוטב בזמן שהפסטה מתבשלת

      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

  • 11.

    מ ימי (ל''ת)

    עמיתוש, 09/02/12 09:56


    IP: 77.126.226.229דווח על תגובה זו

  • 10.

    Pasta

    Rafi, 09/02/12 09:18

    Cooke the pasta for 20 - 25 minutes?????.
    Pasta should be Al-Dante maximum 8 minutes for normal pasta , 8- 10 minutes for whole grain patsa .

    IP: 169.252.4.21דווח על תגובה זו

    • לא פסטה יבשה

      8 דקות?, 09/02/12 13:02

      מה אתה מבלבל תמוח? מתי פעם אחרונה בישלת פסטה יבשה? 8 דקות זה לא יהיה אכיל

      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

      • אתה מבשל פסטה 20 דקות? מה אתה עושה איתה, ממרח? (ל''ת)

        משה, 30/05/12 20:32


        IP: 94.159.231.224 דווח על תגובה זו

      • שמונה דקות מרגע הרתיחה.

        ליה, 13/06/13 17:54

        מהפתאום עשרים דקות?

        IP: 195.27.154.98 דווח על תגובה זו

    • קשקוש (ל''ת)

      אני מבשל יותר זמן, 09/02/12 13:04


      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

    • Once and for ever:

      lili, 11/06/12 14:20

      The word es DENTE and not dante. Withe ''E''. From the word dent (tooth).
      Second:I dont like al dente (and not to much coocked) and believe I was born around italians.

      IP: 62.219.137.114 דווח על תגובה זו

  • 9.

    אוי לא (ל''ת)

    איך היא תחייה עם זה, 09/02/12 07:03


    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

  • 8.

    ביג ביג לייק

    אוהב את הטור, 09/02/12 05:00

    הילה אם את קוראת אז אל תקשיבי לכל המלעיזים. יצא מעולה ותודה. לא כולם אוכלים כשר ונמאס מהכפייה

    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

  • 7.

    לא כשר איזה מלכה

    מתכון נפלא, 09/02/12 04:58

    אחלה מתכונים איזה מלכה
    כבר כמה פעמים לא כשר

    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

    • אין לך טיפת כבוד לאנשים שונים ממך (ל''ת)

      סובלנות שמעת על זה פעם עם, 12/02/12 13:16


      IP: 84.111.208.218 דווח על תגובה זו

      • לא, כי לך יש!

        מגעילים אותי, 15/02/12 21:30

        אוכלי הכשר ידועים בתור אנשים ללא סבלנות וללא יכולת לקבל את השונה מהם (תראה את התגובות פה למתכון לא כשר). אז מה אתה מטיף? חתיכת אפס! לך תתפלל לחבר הדמיוני שלך!

        IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

    • העיקר לשנוא, מה? (ל''ת)

      נועה, 12/03/12 14:58


      IP: 85.250.76.230 דווח על תגובה זו

  • 6.

    מתכון מעולה

    למי אכפת מכשר, 09/02/12 04:55

    יצאמכשרי צא פיצוץ. כן ירבו

    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

    • יצא פיצוץ (ל''ת)

      כן ירבו, 09/02/12 07:04


      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

  • 5.

    אנשים צבועים

    עופו מפה, 09/02/12 04:31

    רשום בכתבה: אפשר ללא העוף, אז צאו לנו כבר מהוריד!
    ולכל העילגים: יש חבילות פסטה של 450 גרם!
    וכוס שמנת זה 250 מ''ל

    IP: 174.119.102.225דווח על תגובה זו

  • 4.

    לא כשר

    David, 09/02/12 01:23

    חבל...

    IP: 2.102.19.92דווח על תגובה זו

    • לא מוסיפים עוף = כשר למהדרין! קשה לחשוב שרעבים נכון? (ל''ת)

      רון, 09/02/12 09:57


      IP: 92.61.233.81 דווח על תגובה זו

    • אלוהים לא מתרגש מדילמת הכשרות הזאת יותר מדי

      חילוני אוהב אלוהים, 09/02/12 13:29

      לא כתוב בתורה שאסור לבשל עוף עם שמנת פרה. האיסור הקשור בגדי ואימו, רחוק מאד מכך.

      לעומת זאת יש בתנ''ך טונות של חוקים, גזירות ותיאורים בעניין גניבה ורמייה, וחובבי הכשרות למיניהם מצפצפים לחלוטין עליהם.

      IP: 31.210.183.179 דווח על תגובה זו

  • 3.

    אחד המתכונים הכי מטופשים שראיתי מבחינת כמויות

    יאיר, 08/02/12 22:40

    מה זאת אומרת 450 גרם פסטה יבשה? שקיות של פסטה יבשה הן בנות 500 גרם. מה את רוצה, שנקנה שקית ונוציא ממנה 50 גרם פסטה? מאיפה השטות הזו

    ובכלל, מתי פעם אחרונה מישהו מדד שמנת מתוקה בכוסות? מ''ל בסדר או הכי טוב לפי מיכלים של 250 מ''ל

    IP: 109.160.150.67דווח על תגובה זו

    • יש שקיות של 450 גרם

      אתה כנראה לא יודע, 09/02/12 04:25

      אני קונה שקיות פסטה של 450 גרם.
      אחת התגובות הכי מטופשות שראיתי

      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

    • אחת התגובות הכי טיפשיות

      יפה שתיקה לחכמים, 09/02/12 04:29

      אדון יאיר, על איזה עץ אתה חי? כ-ו-ל-ם מודדים שמנת לפי כוסות. ורק לידיעתך- כוס זה 250 מ''ל.
      אה, ויש חבילות פסטה של 450 גרם

      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

    • בוא נסביר לאט

      איזו עילגות, אלוהים ישמור, 09/02/12 04:32

      יש חבילות פסטה של 450 גרם, אז חלילה אל תוציא 50 גרם!
      וכוס שמנת זה 250 מ''ל. אתה מסוגל לחשב לבד או שצריך עוד עזרה עילגוני?

      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

    • אחת התגובות הכי מטופשות שקראתי

      מבחינת מילים, 09/02/12 04:40

      כוס= 250 מ''ל
      חבילת פסטה= 450 גרם

      קפיש?

      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

  • 2.

    אבל למה עם חזה עוף?

    שלומי, 08/02/12 17:40

    פסלת את עצמך אצל קוראים שומרי כשרות

    IP: 84.111.137.85דווח על תגובה זו

    • אולי חלאס?

      ניצ, 08/02/12 18:11

      הבנו, אתם לא אוכלים לא כשר. אז תכינו בלי החזה עוף. תפסיקו כבר עם הרדיפה הזאת!!!!!

      IP: 62.0.113.90 דווח על תגובה זו

    • אוי לא

      איך היא צחייה עם זה?, 09/02/12 04:26

      היא פסלה את עצמה אצל שומרי כשרות? אני בטוח שהיא לא ישנה בלילה!

      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו

  • 1.

    לא כשר לא בריא.

    המבקר, 08/02/12 15:09

    ולך הילה הכותבת.
    לפעמים גם מי שגורם לאחרים לאכול לא כשר זוקף לחובתו עברות כאילו הוא עצמו אכל.
    שיהיה לך לבריאות ושתחשבי על זה בכל זמן.
    אם הית מוסיפה ''ניתן להחליף החמאה בממחמאה'' הית קונה עולמך בדקה.

    IP: 212.179.159.214דווח על תגובה זו

    • כי מרגרינה זה שיא הבריאות (ל''ת)

      אלי, 08/02/12 20:50


      IP: 109.160.229.233 דווח על תגובה זו

    • רגע, רגע, תן להבין. שמנת עם עוף בלי חמאה זה בסדר אבל עם חמאה זה כבר לא

      אמיר, י-ם., 09/02/12 00:34

      כשר?

      אבכה עליך בכי, יא פנאט דתי מצוי. לא מתאים לך סע למאה שערים ותאכל קוגל מוצף סוכר. מה אתה נכנס לחיים של אחרים ומתחיל להטיף. וואלה אתה מזכיר לי את אחי הצעיר, מאז שנתפס ברשתם של הרמאים למשפחת ברג, לא מפסיק להדס כה וכה ופיו, ממש כדג באקווריום, עושה תנועות דיבור ללא הפסקה אך משום מה שטף השטויות פשוט נעלם ונאלם...

      IP: 79.179.3.119 דווח על תגובה זו

    • הלו?! יש גם גם גבינת פרמג'ן ושמנת...

      אהוד, 09/02/12 00:54

      החמאה זה החלק הפחות בעייתי מבחינת כשרות.
      בכל מקרה, למי שרוצה פסטה כשרה עם בשר בסגנון מוקרם מומלץ להחליף בחלב קוקוס את השמנת. הוא הולך מעולה עם כל התבלינים והירקות ונותן תעם מצוין לבשר ולפסטה!

      IP: 46.120.97.127 דווח על תגובה זו

    • כרציה- רשום אפשר גם בלי עוף (ל''ת)

      נמאסתם כרציות מגעילות, 09/02/12 04:27


      IP: 174.119.102.225 דווח על תגובה זו