• 8.

    שיהיה בהצלחה! (ל''ת)

    ניר, 13/04/13 23:47


    IP: 85.250.92.148דווח על תגובה זו

  • 7.

    כל הסו-שפים שרצים בין כל השפים הישראלים

    יאיר, 01/02/12 10:13

    לומדים מהם את הקלישאות ואת היומרנות ומגיעים מעוצבים בדמותם של החדשים ולכן המסעדות נפתחות, מקבלות יח''צ ונסגרות בשקט.
    אני חושב שטוב יעשו השפים הצעירים אם לא יעברו אתת הסיבובים הרגילים של ישראל וייצאו ללמוד ולהתמחות בחו|ל ויפתחו מקומות.

    אגב, המקומות החדשים לא צריכים להיות יומרניים וחדשניים ומיוחדים ומגניבים וצעירים ומקפיצים. הם צריכים רק להגיש את א האוכל הכי טוב וטעים שאפשר.

    IP: 194.90.42.138דווח על תגובה זו

  • 6.

    פלצנות

    פירפק, 30/01/12 13:04

    קצת צניעות במקום פלצנות.

    IP: 79.176.115.66דווח על תגובה זו

  • 5.

    אשמח לשלם על לברק שהגיע מהים ולא מברכות הממוקמות בים!

    יש לי תנאי אחד!, 28/01/12 22:31

    עשינו עסק? ואם אין לברק אז דג אחר כל עוד ניצוד בים. פשוט מאוד, דגי הברכות שומניים מדי וטעמם בנאלי, גם אם למסעדה עדיף להתעסק עם מוצר ''שאיכותו'' לא משתנה.

    התענה לאתגר?

    IP: 93.172.234.93דווח על תגובה זו

  • 4.

    חומרי גלם ישראליים פחות טובים מצרפתיים.ותפסיקו לספר לנו

    פייר מרטן רובושון, 28/01/12 19:58

    סיפורים שמעליבים לנו את החיך...והפירה של אוקיינוס לא יתקרב בחיים לפירה של רובושון... בכל אופן, בהצלחה במסעדה החדשה!

    IP: 82.245.126.8דווח על תגובה זו

  • 3.

    הגעתי לטעום ויצאתי בתחושה מעולה

    עובר אורח -צין, 28/01/12 19:27

    אתחיל מכך שאומר שאינני הלקוח הרצוי לבעלי המסעדות בישראל... תמיד טענתי שהמסעדות בארץ עמוסות בים פלצנות עם קורטוב טעמים.פיתה עם שווארמה או מנת סביח או ארוחה בשולץ (למי שמכיר) הספיקו לי מעל ומעבר . אבל מה לעשות שבמהלך השנים הכרתי אי אלו אנשים שהזמינו אותי לא פעם לכל אחת ממסעדות ה''על'' הישראליות..ובאורח פלא ומבלי שציפיתי, ביום שישי שעבר בעודי רץ על מגרש הכדורסל ותוהה מה אוכל הערב, קיבלתי טלפון מבת זוגתי שייעצה לי לחזור מוקדם כי הוזמנו למסעדה חדשה....

    ובכן, איך אומרים , באתי, ראיתי, טעמתי, נדלקתי.. אתחיל מהיין שהשתלב נהדר עם המנות, נחמד לשתות מבקבוק יין שתמונתו מתנוססת בכרזה ענקית מחוץ לחלון.
    המנות הראשונות היו נהדרות...מנת הקלאמרי על הפנצ'ה עם העגבניות, הסביצ'ה, הלחם הנהדר, הקרפצ'ו... השאירו טעם של עוד.. שקדי העגל עלו על מנת שקדי העגל המוגשת במסעדת טוטו השכנה וזה משהו שלא קורה בכל יום, מנת ה''טלה בתוך טלה'' הפתיעה לטובה, העוף 48 שעות גם כן התקבל באהדה. הקינוחים היו מעולים, השירות מצויין, ..לסיכום-אנחנו נשוב...

    IP: 93.172.70.249דווח על תגובה זו

  • 2.

    אכלתי בארוחת הטעימות. מרשים ביותר. מעניין איך הציבור יקבל את המסעדה (ל''ת)

    י., 28/01/12 18:16


    IP: 46.116.127.103דווח על תגובה זו

  • 1.

    טרואר טרואר

    אליעזר, 28/01/12 10:22

    מרוב דיבורים לא הבנתי. זה יהיה טעים?

    IP: 93.172.170.80דווח על תגובה זו